Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je koumák, už ten popis je k popukání a neváhá nafotit strojek s uložením v kroužku z umělé hmoty(starej Patek se obrací v hrobě), a vidíte, lidi přihazujou jak vzteklý.

P.S. Jdu se udělat registraci na Allegru....

Odesláno

Tak to je koumák, už ten popis je k popukání a neváhá nafotit strojek s uložením v kroužku z umělé hmoty(starej Patek se obrací v hrobě), a vidíte, lidi přihazujou jak vzteklý.

P.S. Jdu se udělat registraci na Allegru....

Registraci delat nemusis. Pokud mas registraci na Aukro, tak se muzes jen prihlasit. Stejne jmeno a heslo plati na Aukro.cz, Aukro.ua, Allegro.pl, Molotok.ru

Odesláno

Registraci delat nemusis. Pokud mas registraci na Aukro, tak se muzes jen prihlasit. Stejne jmeno a heslo plati na Aukro.cz, Aukro.ua, Allegro.pl, Molotok.ru

To měl být vtip....

Návštěvník Jagman
Odesláno

tyjo kdo je tu Panerai expert? Moc rozdílu tam podle mě není sakra to aby si člověk dával mega majzla když něco kupuje

Odesláno

tyjo kdo je tu Panerai expert? Moc rozdílu tam podle mě není sakra to aby si člověk dával mega majzla když něco kupuje

Tenhle je aspoň slušňák, když napíše super replika,ale je fakt, že to dělaj čím dál tím lepší a lepší. Laik asi nemá šanci rozopoznat od origa...

Odesláno (upraveno)

Tak super replika se tomu říká, jo? 

No přiznám se, že jsem bežel pro hodinky a 5 minut jsem do nich čučel, a musím říct, že bez originálu v ruce bych řekl, že to na fotkách je pravý.

Strojek je v pouzdře jaksi pootočený a zrcadlově k tomu, ale dali si záležet, aby spousta detailů seděla, a to včetně nápisů a jednotlivých šroubků.

EDIT: je tam i stejný systém rychlé výměny řemenů v nožičkách

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Tak super replika se tomu říká, jo? 

No přiznám se, že jsem bežel pro hodinky a 5 minut jsem do nich čučel, a musím říct, že bez originálu v ruce bych řekl, že to na fotkách je pravý.

Strojek je v pouzdře jaksi pootočený a zrcadlově k tomu, ale dali si záležet, aby spousta detailů seděla, a to včetně nápisů a jednotlivých šroubků.

EDIT: je tam i stejný systém rychlé výměny řemenů v nožičkách

Než začali upravovat strojky bylo to lehké poznat, respektive kouknuls na strojek a měl si jasno teďka už je to docela husté...

Odesláno

Než začali upravovat strojky bylo to lehké poznat, respektive kouknuls na strojek a měl si jasno teďka už je to docela husté...

A ještě by to šlo poznat, kdyby jsi viděl uchycení strojku. U replik je na 99.9% uchycení v umělé hmotě, u  toho proskleného dýnka by to bylo hned vidět, horší je to plnýho....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...