Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

imho se prodavajicimu nelibi, kam se vysplhala, ci spise nevysplhala cena, takze timto zrusi obchod...? :)

Ono je totiž velkej problém sledovat IP adresu a evidovat, kam posílají aktivační kódy. A vůbec, banovat prodávající, kterým se to často stává je taky problém. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je totiž velkej problém sledovat IP adresu a evidovat, kam posílají aktivační kódy. A vůbec, banovat prodávající, kterým se to často stává je taky problém. :)

No ja nevim, banovat MAC nebo IP asi ucinne neni, staci sikovnej softit a efekt je v haji. Ale kamarad co provozuje podobne forum mi nedavno tvrdil, ze lidi banuje podle harddisku nebo grafiky apod. Sice jsem to v praxi nevidel, ale komponenty take maji nejake ID numer a udajne to funguje spolehlive. Vite o tom nekdo neco z praxe?

Odkaz ke komentáři

maji uplnestejny strojek jako ty moje. viz moje foto. a vazenymi cleny tohoto fora bylo potvrzeno, ze je to fake. koukal jsem se na stare kalibry omegy a je fakt ze sand vsechny vypadaji jinak, tak nemam duvod neverit. navic jak bylo receno, znak omegy je na leve strane "tlusci"

Odkaz ke komentáři

maji uplnestejny strojek jako ty moje. viz moje foto. a vazenymi cleny tohoto fora bylo potvrzeno, ze je to fake. koukal jsem se na stare kalibry omegy a je fakt ze sand vsechny vypadaji jinak, tak nemam duvod neverit. navic jak bylo receno, znak omegy je na leve strane "tlusci"

Je to fejk s hnusnym strojkem.. nevychazi z zadneho tenkrat vyrabeneho modelu, nema to zadnou cenu.. ruce pryc ;)

Odkaz ke komentáři

Mohlo by se zdát, že to sem nepatří http://www.aukro.cz/item478999320_string_f...ackoptik_s.html ale je to zařazeno v Aukro ? Oblečení, doplňky ? Náramkové hodinky ? Unisex takže je to tady správně

A komu by se to nezdálo může si "spravit" chuť http://www.aukro.cz/item478997057_luksusni_hodinky.html pěkný je i popis

post-1259-1226247297.jpg

Upraveno uživatelem koblih69
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...