Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 hodinami, AlfGS napsal:

Tak odpoved na dotaz,ze si dnes prijedu osobne...

Dobrý den,

Ano, momentálně ho mám na prodej.
Máte problém, když nabídnu dopravu ze Španělska?
Pokud máte zájem, dejte mi prosím vědět, abych vám mohl vysvětlit rychlý a bezpečný způsob, jak vše vyřešit.
Pokud neumíte anglicky, mohu odpovědět česky. S psaním mi pomůže manželka.
Mám českou manželku.

Moc vám děkuji!
Přeji vám produktivní týden!
José Muelas

--
Enviado desde mi iPad Pro!

Muelas López José Luis 
Doctor ingeniero.
Comunidad Valenciana

Jestli to správně chápu, tak pan doktor inženýr byl na Země živitelce a vožral se tam jako Dán a prochlastal všechny peníze a tak si dal inzerát že prodá svoje Hojerky po strejdovi , aby měl na cestu domů. pak se ale rozhodnul že půjde domů pěšky ( jako ty co chodí do Compostela ) a prachy nepotřebuje. Jenže mezitím mu vyšel ten inzerát . Jo tak to je mi jasný ! Proč si ale nechal říkat Lance , to by mi fakt zajímalo? 

Odesláno
před 3 hodinami, papun napsal:

Ty vole fakt. Já myslel, že tam jde jen o ten podpis.

Já taky …… pak se mi urodilo v kebuli a našel sem co sem neviděl…. Jo a tuhle @Jerryl psal taky ňákýmu Josefovi z Prahy a odpověd dostal za Španělska…. Takže Lance nebo Josef bude malinko roztrojená osobnost ….. 

Odesláno

Jestli vono to není nakonec takto…. Hodinky nebo kytara….. jim je to asi jedno ! Jméno prodejce je taktrochu cizí než naše ……. 

IMG_2862.png

Odesláno

No ale vážně, ten zde zmíněnej

José Luis López Muelas
Profesor y gerente de academia de refuerzo. 
Doctor ingeniero.
Alcoy/Alcoi, Comunidad Valenciana

to je ten můj José, co jsem si s nim psal.

Kluk s kytarou, ať se na mě nezlobí, je slušně řečeno slovy klasika mentálně nesmělý.

Asi si založím službu, že budu za smluvenou provizi 10% okrádat lidi přes inzeráty a pak jim 90% peněz pošlu ochotně zpět. Tím pádem budou šťastný, že z toho vyšli tak dobře a levně😂

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

No jo, asi nemá cenu to víc rozmazávat. Šmejdi byli, jsou a budou. Nezbývá než ostražitost.

Jinak kdybyste chtěl někdo využít mojí předchozí nabídku, tak mám pro Chrmg akci za pouhých 5%, ale nebudeme se zdržovat, bude to bez omáčky a pohádek. 

Takže mi napište, o kolik máte v plánu přijít a z toho mi rovnou pošlete těch 5%. 😂 Číslo tajného účtu na vyžádaní v SZ.

Upraveno uživatelem Jerryl
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Hlavně aby se to neobjevilo v sekci Prim jako dotaz potencionálního kupce, jestli nevíme co je to za model….ta předposlední věta mě kapku rozsekala….. 

IMG_2879.png

Odesláno

Kdobytobyl řekl, že ty Brajtle mají stejnej strojek jako ty Primky pro znalce…..  paní uvádí že sklíčko trochu poškrábane….což o to , to by se mohlo přelíznout leštičkou …. Jen ten datum mi prostě přijde divnej . No a ten zdařený falzifikát kterej je 1 ku 1 …. To by mi zajímalo , podle kterýho modelu to vyráběli ….. třeba by Brajtlinkáři věděli ?!

IMG_2904.jpeg

IMG_2905.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...