Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si vyžadal fotky těch aviatorů a nevim nevim.. řek bych že je to fake.. muže to někdo posoudit odborným okem?

post-13975-065681700 1298291217.jpg

Odesláno

Jestli to chceš ulehčit, tak já bych se na ně vykašlal ... na to, že "byli na ruce asi jenom 5x" a už jsou s nima problémy a prodávající "neakceptuje navrácení zboží" je to podle mého názoru obchod celkem na nic.

Odesláno

Mám jedny Aviatory, nápisy zezadu jsou gravírované a podstatně kvalitnější. Navíc nikdo si zřejmě nevšiml, že hodinky Aviator mají 10 ATM, ovšem tyhle mají zezadu 3 ATM ale na ciferníku 10 ATM. Podle mě je to fake.

Odesláno

Mám jedny Aviatory, nápisy zezadu jsou gravírované a podstatně kvalitnější. Navíc nikdo si zřejmě nevšiml, že hodinky Aviator mají 10 ATM, ovšem tyhle mají zezadu 3 ATM ale na ciferníku 10 ATM. Podle mě je to fake.

Taky si to myslím, ale nejsem žádnej odbornik tak se raději ptám tady na foru zkušenějších. Takže děkuju zůčastněných za jejich čas :-) :notworthy:

Odesláno

Posted Imagetys to trefil, moc pěkně

Nevím co má společnýho ten čínskej hnus velikosti dětských hodinek s Porsche.

Odesláno

Dlouho tu nebyly Calvanea :D , tak jsem jedny našel. Při čtení popisu jsem se fakt pobavil. Zejména mě dostalo toto: "Tento model tvoří nyní vrchol kolekce Astonia a byl s nadšením očekáván již mnohými stálými zákazníky. Dopřejte si ohňostroj emocí, neboť model "Astonia" Black Russian Diamond" vtáhne do svých pout také Vás." Emoce to sice ve mě vyvolává, ale poněkud jiné :gun_bandana:

A prodává je jak píše oficiální prodejce pro Čr. Že prý stojej skoro 40 tis. a prodává je za 15 stovek. No nekupte to za ty prachy? ;)

Jestli já to neměl dát spíš do rubriky co je kde na prodej. Takovej kauf :P

Jsou to fakt neskuteční :goof:

Odesláno

tak tohle je dost hnuj, pouťová hračka ze střelnice pro děti, ale ne pro dospělýho!

http://aukro.cz/f1-h...1471623098.html

totéž v bílý, a páníček si vybírá - Na dobírku odešleme jen těm, kdo má 10 a více pozitivních komentářů - no na blití popis

http://aukro.cz/spor...1468983632.html

tak u těch druhejch tam má napsáno že se jedná o kopii originálu :wallbash:
Odesláno

Tak tyhle "Breitlingy na baterii" jsou vzhledově vážně k pobavení...

Obzvlášť pak Japan MOVT a nápisy na lunetě (hlavně GLASMUTTE GERMANY).

post-3263-039676200 1298471860.jpeg

Odesláno

Tý brďo to je nářez. Všechny hodinářské velmoci v jednom kousku.

Odesláno

No to si deláš prdéééél!!! A taky těch 30PULSATTONS (asi pulsujících tónů) Posted Image.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...