Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

to víš, práce mistrů se musí ocenit,

me pobavil tento:

http://www.aukro.cz/item223063368_luxusni_...na_26200kc.html

chce za to pěknou pálku, na ebay jsou

eBay-MZI

No a tihle se tim živěj na ostro:

http://www.gebusiinee.com/

To sa hádam o jednu nulu pomýlil, čínsky quartz za 26 000 nekúpi ani človek s ťažkým úpalom. Aj keď ľudská blbosť je veličina ničím neohraničená...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Docela mě mrzí, že se takovým sračkám věnuje tolik prostoru, nenašlo by se nějaké užitečnější téma, které bychom mohli pořádně probrat, co třeba značky, které se tak hojně kopírují ?

Odkaz ke komentáři

Docela mě mrzí, že se takovým sračkám věnuje tolik prostoru, nenašlo by se nějaké užitečnější téma, které bychom mohli pořádně probrat, co třeba značky, které se tak hojně kopírují ?

Súhlasím s tým, že je táto téma možno trochu zbytočná... Ale na druhej strane, vzhľadom k tomu koľko ľudí sa do nej zapojilo je asi atraktívna :headphone:

A mňa miestami aj dosť pobavila :smile_anim:

Upraveno uživatelem uns
Odkaz ke komentáři

Je az neuveritelne kolko hlupych ludi je na svete..... To, ze su hlupaci by ani tak nevadilo, vadi to, ze sa za svoju hlupost dokazu aj bit a kopat okolo seba.

A to aj ludi, ktori sa ich snazia vyviest z ich hluposti a ukazat im tu spravnu cestu.... Pre mna je uplne nepredstavitelne aby som nakupoval nieco bez akejkolvek znalosti problematiky danej veci.... napr. keby som si kupoval monitor na PC a nevedel by som co znamenaju pojmy doba odozvy, jas atd atd.....

V pripade typov ako chilli a spol. je vsak tuzba vlastnit "dokonalu pracu majstrov ze svicarska" asi silnejsia ako zdravy sedliacky rozum. Snaha odlisit sa od anonymneho davu 5 mikronmi pozlatenymi hodinkami MZI 23 karatovym zlatom..... Tymto ludom prajem vela krasnych zazitkov s ich novymi hodinkami a nech v zdravi uzivaju "dokonalu pracu majstrov ze svicarska" :bangin:

Odkaz ke komentáři

To sa hádam o jednu nulu pomýlil, čínsky quartz za 26 000 nekúpi ani človek s ťažkým úpalom. Aj keď ľudská blbosť je veličina ničím neohraničená...

Za 26 k ne ale za 23 k jo, viz výše :speak_cool: i když abych nekřivdil to byly automaty... bohužel díky tomu odejdou ještě 10x rychleji ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
ETERNA

To je opravdu těžký favorit, pro inspiraci, ať zůstaneme tentokrát proboha už u švÝcarských značek nabízím k projetí hodinky uznávané FHS, http://www.fhs.ch/en/links.php a zde už něco najdeme co bychom mohli pořádně zdrbnout :)

EDIT : v seznamu, který je pro velkou většinu z vás jistě známý se dají nalézt i poměrně méně známé firmy, viz. třeba naposledy VILLEMONT a řada dalších, můžeme se vyjádřit všichni a mezi zkušenými kolegy se najdou skuteční odborníci, kteří nás poučí ( Viktos, steel, a další, nerad bych na někoho zapomněl, ale tyto nicky mi přišly jako první na um) .

Přestante se vrtat v tom balastu na aukru, mně to pro zasmání moc nepříjde, spíše mi je líto, že se przní prémiové značky.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Bohužel ! :thumbsdown_anim:

http://www.hodinarstvi.e-kramek.cz/product...30bd30d2f1bc4e9

A je tady o tom někde celé vlákno !

Onehdá jsem šel v Brně po svoboďáku a v jedné výloze mně zaujaly vystavené Primky. Byla to neskutečně hnusná kolekce - říkal jsem si proboha ten Prom klesnul. Teď jak koukám na ten odkaz tak to byly tyhle fejky. Pro jistotu jsem kouknul na web Primu a hluboce se omlouvám že mně to i jen napadlo. Ten obchod je když jdete od nádraží tak nalevo, na začátku svoboďáku ...

Odkaz ke komentáři

No když už je tohle téma nazvané tak jak je, tady je příspěvek - klenot co jsem našel v chatu na Aukru na téma pravost hodinek:

"Já si myslím,že ani tak nezáleží na tom jestli jsou origoš nebo ne.Důležité je,aby měly funkce jaké očekávám.Což pro muže je důležité vodotěsnost-pozor na voděodolnost-to je že si s něma může tak akorát umýt ruce.manžel měl takové a když vyšel ze sprchy,tak jsme je sušili týden na topení:))A to měl Cassia z normálního obchodu.Dále pak tvrdé sklo,sákryš,teď nevím jak se to jmenuje-můj muž je totiž kutil Tim a pořád vrtá,řeže,klepe atd.atd.atd. Tak musí něco vydržet.A další věc je řemínek.Nejlepší je asi kovový(podle mých ženských zkušeností).Plastový mu rupnul a protože má hodinky z netu,v obchodě není náhrada.Přitom stály dost peněz.Takže na rady se třeba koukni,ale stejně si to rozhodni sama.Hlavně abys nedopadla jako já-koupila jsem mužíčkovi před dvěmi lety hodinky-v kamenném obchodě,krásné,vodotěsné,ale byly spíše takové elegantní.To teda bylo naposledy,co jsem se sr....do nakupování pánských hodinek.Byla jsem ráda.že mi ty hodinky vzali zpátky a vrátili peníze.Holt do chlapa nevidíš a když se to líbí tobě,nemusí se to líbit jemu.Podotýkám,že jsme měli 31.7.2007 -25 let výročí,takže jsem si myslela že už svého mužíčka znám ...a ooops."

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...