Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

No divím se že se tady někdo pozastavuje nad věcmi, které jsou zřejmé pro každého kdo více než jednou navštívil aukro a je registrován na fóru. Spíše bych ocenil, že to nikdo dosud nijak nekomentoval, to je dáno přístupem gentlemanů. Na fóru jsem se od zmíněných členů dozveděl spousty užitečných informací a za to si jich velmi vážím. To co se děje na aukru je už z podstaty asi jiný šálek kávy a netroufám si to hodnotit. Je ale jaksi podivné argumentovat rozkrýváním identity, k němuž došlo jaksi z podstaty věci, nezávisle na okolnostech. Každý ať si je soudcem svého vlastního konání. Zde zůstaňme těmi gentlemany. Není to příjemná atmosféra a omlouvám se za svůj díl do ohně. Ale vadí mi to. Bavme se o hodinkách a pomáhejme si navzájem. Hodně zdaru. Martin Busta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Tak hlavně na foru gentlemanů by se nikdo neměl schovávat za svůj nick a anonymitu internetu, ale to jen tak na okraj, samozřejmě to nemůže dost dobře fungovat, když toto forum mohou prohlížet i neregistrovaní... Ale asi tak.

Odkaz ke komentáři

A já bych zase ocenil, že má někdo stejný nick tady i na zatracovaném Aukru - člověk aspoň ví, o koho jde. Stala se mi jiná věc - zdejší víceletý člen na Aukru pod jiným nickem nabízel fejky. A to bych... :yucky: (blil).

Odkaz ke komentáři

ono kdyz si v prodejnim vlakne tady gentleman pod jinym nickem chvali hodinky... je to stale gentleman? nebo kdyz si prihazuje na aukru...?

na tomhle foru se mi libilo a snad libi, ze me tu nikdo nechce natahnout... par drobnych potizi s hodinkami a tak - vzdycky jsme se domluvili, bud jsem par fufniku na tom tratil nebo taky ne, ale bylo to o radosti... ale pokud nekomu dela radost jen to, ze natahne hejla... nevim, co si o tom myslet...

Ty koxo, fufníků, tyvle nejezdíš náhodou na dovolenou do Egypta? :D:D:D

Odkaz ke komentáři

A já bych zase ocenil, že má někdo stejný nick tady i na zatracovaném Aukru - člověk aspoň ví, o koho jde. Stala se mi jiná věc - zdejší víceletý člen na Aukru pod jiným nickem nabízel fejky. A to bych... :yucky: (blil).

Máš samozřejmě pravdu. Problém může nastat u relativně nové registrace na jednom ze zmíněných serverů. Oblíbený nick je na jednom z nich již obsazen. Mně se tak stalo .....

Odkaz ke komentáři

Alespoň nekecá ale... omegy

přikládám text korespondence

Zpráva:

Dobrý den,

zaujala mě Vaše aukce týkající se hodinek Omega seamaster. Chtěl bych Vás požádat o nějaké podrobnější info, jestli jsou k hodinkám doklady etuje atd.. a jestli by Vám nevadilo v případě mé výhry osobní předání s tím, že bysme nechali ověřit pravost napříkald u Dušáka na příkopech, nebo v Carollinu u staroměstského náměstí (obojí je autorizovaný servis omegy).

Předem děkuji za odpověď

S pozdravem

F R...

Odpověď:

Dobrý den,

Jak je evidentní z popisu, o originál se nejedná, jen je třeba číst mezi řádky, samozřejmě v souladu s pravidly nemohu na aukro uvést, že jde o repliky,

nicméně nové hodinky v ceně 55000 bych na aukru nenabízel za 6999 J

Jedná se o A+ kvalitu replik v 316L oceli s autentickým švýcarským strojkem ETA zakoupenou za 600USD, s pozdravem?

Odkaz ke komentáři

Alespoň nekecá ale... omegy

přikládám text korespondence

Zpráva:

Dobrý den,

zaujala mě Vaše aukce týkající se hodinek Omega seamaster. Chtěl bych Vás požádat o nějaké podrobnější info, jestli jsou k hodinkám doklady etuje atd.. a jestli by Vám nevadilo v případě mé výhry osobní předání s tím, že bysme nechali ověřit pravost napříkald u Dušáka na příkopech, nebo v Carollinu u staroměstského náměstí (obojí je autorizovaný servis omegy).

Předem děkuji za odpověď

S pozdravem

F R...

Odpověď:

Když jsem to sem dával měl úplně jiný popis hodinek,ale psal že je to kopie.Proto jsem napsal že "alespoň nekecá."

Dobrý den,

Jak je evidentní z popisu, o originál se nejedná, jen je třeba číst mezi řádky, samozřejmě v souladu s pravidly nemohu na aukro uvést, že jde o repliky,

nicméně nové hodinky v ceně 55000 bych na aukru nenabízel za 6999 J

Jedná se o A+ kvalitu replik v 316L oceli s autentickým švýcarským strojkem ETA zakoupenou za 600USD, s pozdravem?

Když jsem to sem dával měl úplně jiný popis hodinek,ale psal že je to kopie.Proto jsem napsal že "alespoň nekecá."

Odkaz ke komentáři

Fascinující skládačka:

http://www.aukro.cz/item787272322_pan_nh_p...e_exkluziv.html

Číselník humberto, ručičky z potápek, luneta nepříliš povedená kopie, tah neznámé značky.

"Sbírkový model" vhodný leda jako monument násilného bastlení.

Těžko věřit, že by tak zkušený prodejce nevěděl, o co jde.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Martin Kabat
Fascinující skládačka:

http://www.aukro.cz/item787272322_pan_nh_p...e_exkluziv.html

Číselník humberto, ručičky z potápek, luneta nepříliš povedená kopie, tah neznámé značky.

"Sbírkový model" vhodný leda jako monument násilného bastlení.

Těžko věřit, že by tak zkušený prodejce nevěděl, o co jde.

Asi mu již docházejí součástky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...