Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Něčí pokus prodat za 10 tisíc hodinky s hodnotou okolo 500,- :whip:

http://www.aukro.cz/item911839334_ruske_ka...y_32kamenu.html

Z dlouhé chvíle jsem poslal prodejci dotaz jak zjistil ten počet kamenů.

Odpověď:

Je to napsané uvnitř hodinek.A,že to dávaly kadtům mi sdělil pán který o to něco ví. Je tam vyraženo Rusky 15 kamenů 2 62.To znamená 15x2=30 kamenů prý je jich tam 32 a 62 je rok výroby.

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z dlouhé chvíle jsem poslal prodejci dotaz jak zjistil ten počet kamenů.

Odpověď:

Je to napsané uvnitř hodinek.A,že to dávaly kadtům mi sdělil pán který o to něco ví. Je tam vyraženo Rusky 15 kamenů 2 62.To znamená 15x2=30 kamenů prý je jich tam 32 a 62 je rok výroby.

:thumbsup_anim:

Nejsem Grimm, ale nebyla by lepší tahle...rok výroby 1915 a 2x62 kamenů??? A fasovali je důstojníci carské osobní stráže :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

uz dva dny koukam na tohleto... jako asi je absurdni aby byly pravy za tuhle cenu ale zas proc by to nekdo delal.. za 100k to stejne nikdo bez toho aby jer zkoukl u hodinare nekoupi a tyhle musej stat pres 300k

no divny :)

http://www.aukro.cz/item916478048_nove_pan...mt_pam_270.html

Tohle tedy asi nepatri sem, ale je tu primo vlakno pro zasmani aukro, tam to presunu.. jestli to jsou fejky nevim :)

Odkaz ke komentáři

Já těmhle hodinkám nerozumím, ale nevidím na nich nic, co by ukazovalo na jejich nepravost. Ono těch kalibrů na deset dní chodu moc na světě není. A ceně bych se nedivil, když nepůjde nahoru, tak aukci zruší. Otázka je, co potom v krabici přijde. když by byly za 100 000 s kontrolou v autorizovaném servisu a osobním odběrem na místě, byl by to kauf století.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...