Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Chlapi, aukce končí, máte poslední možnost koupit Omegy s textem:

"tyto Hodinky OMEGA 2225.80.00 Seamaster James Bond 300M Chrono

sem nasel v Anglii,takze to je bez zaruky....tento obchod probehne osobne !!! jsem schopny je dorucit az do domu !!"

doplněné krásnou fotografií staženou z iHodinarstvi.cz od borce s nulou z Třnce. Cena je teď 25.300 Kč (od nuly), neváhejte, takováhle aukce se jen tak nevidí!!!

http://www.aukro.cz/item944082545_hodinky_..._bond_300m.html

Už jsou za 28 100 Kč, 6 minut do konce, neváhejte! :)

Odesláno

Jak jsem psal už dříve, mi vůbec neodepsal na mail, takže buď jsem špatně položil otázky, nebo je tolik důvěřivých lidí......a jeden z nich bohužel vyhrál.

Odesláno (upraveno)
31 700, chtel bych vedet jak tohle dopadne. Koupil je nekdo odtud?

Kolik cca stojí nové obchod/ebay? Nemám moc představu a jsem zvědavý. Tipuju to tak na 1,5 - dvojnásobek téhle dražební ceny. I když by předání bylo včetně nějakého ověření pravosti v hodinářství, tak mi to přijde jako kup naslepo. :( Pokud tedy hodinář neudělá i zevrubnou prohlídku, že jsou zcela OK.

Sakra, já čekal, že přes 3000 Kč nepůjdou. Asi přesvědčila ta pěkná fotka, kde vypadají jak ze škatulky. ;)

EDIT: dodatek - hm, tak jsem zagooglil a našel jsem od cca 1700 liber. Tak to byl tedy zjímavý kup. ;)

Upraveno uživatelem Honza K.
Odesláno (upraveno)

Ale no tak, z hry "Blbec k večeři":

Blbci jsou přece k tomu, abychom se jim smáli. K čemu jinému by na světě byli?

Upraveno uživatelem NovoCZ
Odesláno

Jsou nádherné. ;) Úplně prodávajícímu závidím, musí to být miláček štěstěny. Já našel tak nanejvýš stěžejku, ale logo Omega na ní nebylo. ;)

Hm, trošku jsem se nad situací toho nálezce zamyslel a vyšlo mi, že ty hodinky každopádně pocházejí z trestného činu. Takového zvláštního, který plno lidí nepovažuje za "legitimní" trestný čin, ale zákon na něj pamatuje - zatajení věci.

Dalo by se to popsat asi takhle - trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo si přisvojí cizí věc nikoli nepatrné hodnoty, která se dostala do jeho moci nálezem, omylem nebo jinak bez přivolení osoby oprávněné.

No nic, kdybych nepřemýšlel, mohl jsem si udělat radost. ;)

Odesláno

Ano, trestné to sice je, ale je tu pár ale:

1. tyhle jsou z Chorvatska, přeci jen by Tě s níma museli ťafnout tam, mezinárodně se to asi řešit nebude

2. dalo by se uplatňovat vydržení, kdyby to tak hloupě nenapsal do tý aukce (mohl tvrdit že je od někoho dostal či koupil)

3. vůbec ví bůh, jak je to se zatajením věci v Chorvatsku

Stejně je to ale akademická diskuse, tahle aukce je jen další metoda podvodníčků, jak prodat fejky, věřit takový historce přece normální člověk nemůže. Pročpak tam asi nejsou pořádný fotky? Ten dotyčný moc dobře ví, že prodává fejky. Jen hledá trumberku, co chce věřit, že to jsou origo.

Odesláno

Tak jsem schvalne napsal prodejci (resp. prodejkyni) tohohle fejkovyho hnusu a dostal jsem nasledujici ferovou odpoved.

otazka:

Dobry den,

Je mozne overit autenticitu hodinek u autorizovaneho prodejce v CR?

Predem dekuji za odpoved

odpoved:

Dobrý den,

já nevím, ověřovat je nebudu, nápisy vzadu jsou orig., mám je z dědictví, nezkoumala jsem je. Od toho jsem odvíjela počáteční cenu. Zdravím.

Odesláno

Aukro je vděčné k obavení se, nejlepší je něco jako gyroskop těleso :thumbsup_anim: Při procházení aukra a vkládání svého inzerátu jsem narazil na toto http://aukro.cz/item955034962_hodinky_rolex.html . O pravosti bych nepochyboval, prodávající již jedny podobně extravagantní rolexky prodával a ověření by asi nebyl problém, ale spíše bych se smál spojení rolád za 200k a aukra, nevím, nevím jestli bych hodinky v této cenové relaci kupoval tam :worried_anim:

Odesláno
Tak jsem schvalne napsal prodejci (resp. prodejkyni) tohohle fejkovyho hnusu a dostal jsem nasledujici ferovou odpoved.

otazka:

Dobry den,

Predem dekuji za odpoved

odpoved:

Dobrý den,

já nevím, ověřovat je nebudu, nápisy vzadu jsou orig., mám je z dědictví, nezkoumala jsem je. Od toho jsem odvíjela počáteční cenu. Zdravím.

taky jsem na ne narazil, moc hezky vozuzlany kousek - REJŽE MADE -

Odesláno

otazka:

Dobry den,

Predem dekuji za odpoved

odpoved:

Dobrý den,

ty ses totiz uplne mimo, proc bys je overoval u hodinare, to je prece jasny, ze sou pravy, staci se podivat tim safirovym pruhledem na ten strojek, ne? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...