Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak nějak jsem si ještě před chvílí myslel, že bazar v Nekázance je v poho. Calvanea za 4500,- mne z toho vyléčily.

http://www.nekazanka.cz/bazar/produkt/calvaneocm-xts-08-automatic-v-zaruce/2283/

Mohu se zeptat proč ta ironie? Co se Vám na ceně nezdá?

Jinak se omlouvám, u těchto hodinek jsme před krátkým časem snížili cenu a ještě jsme ji neupravili na webu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SZ

Díky za odpověď Berte, tyhle hodinky se normálně prodávají a stojí relativně dost peněz (jistě namítnete, že čínské auto taky stojí 200000 ;) a přesto byste v něm ani za nic nejel ). Samozřejmě je mi jasné, že to není luxusní záležitost (dost možná ani nižší mainstream), ale dělat z toho aféru mi přijde trochu zbytečné. Možná kdybychom se někoho snažili napálit, tak by to bylo zlé, ale takhle? Nikomu je nenutíme a rozhodně nikomu netvrdím, že to je luxusní značka. A upřímně za tu cenu může bez záruky člověk koupit daleko horší věc, což se mu u nás nestane, nikdy jsme se k nikomu neotočili zády.

Jinak prodáváme hodinky od 500Kč i hodně přes 100000 (prodejní cena u nás) a značky od těch nejlevnějších fashion po ty nejluxusnější značky, takže máme dost široký záběr a to nemluvím o starých (antik) hodinkách. Dost možná mě nazvete hodinkovým kacířem, ale to, že pro Vás je to nepřijatelné, neznamená, že to nevyhovuje někomu jinému.

Myslím, že je pro mnohé lidi daleko přijatelnější, že si koupí (třebas čínské) hodinky se záručním listem a tedy určitou jistotou v případě problému, než u replik.

Faky jsme nikdy nědělali a dělat nebudeme. Snad nám tedy ten jeden "úlet" odpustíte.

• Dát hlas 9
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...