Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

s tou cenou se fakt posral!!!

zdejší primkaři, může mi tu cenu 35k někdo vysvětlit?

Nejde o hodinky Prim Sport, ale Elton Sport. Známých je velice málo kousků, dostávala je armáda místo Orlíků.

Něco málo TU

Edit: tak mezitím se vložil ten nejpovolanější

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Nejde o hodinky Prim Sport, ale Elton Sport. Známých je velice málo kousků, dostávala je armáda místo Orlíků.

Něco málo TU

Edit: tak mezitím se vložil ten nejpovolanější

aha tak v tom případě díky za vysvětlení, já si říkal čím to je, takový malý detail:-) :thumbsup_anim:

Odesláno

s tou cenou se fakt posral!!!

zdejší primkaři, může mi tu cenu 35k někdo vysvětlit?

učit se , učit , učit se.:smile_anim:

Odesláno

panove, diky za Vas zajem.

Jak uz asi z dalsich prispevku vyplynulo, pocet dochovanych kusu elton sport je velmi nizky. ohledne ceny si myslim, ze nema smysl vest debatu. jasne, muzete na tyto hodinky natrefit i v bazaru (viz snadna zamenitelnost s klasickymi prim sport igen) a cena bude pravdepodobne mnohem nizsi... ale kolik z nas bude mit takove stesti?

co se tyce aukra - ja s nim mam dobre zkusenosti - na aukru prodavam prevazne kusy za cenu kup ted a muzu rict, ze casto si najdou kupce - anebo prilakaji kupce, protoze obvykle prijdou dalsi dotazy na jinaci typy atd atd atd

Odesláno

panove, diky za Vas zajem.

Jak uz asi z dalsich prispevku vyplynulo, pocet dochovanych kusu elton sport je velmi nizky. ohledne ceny si myslim, ze nema smysl vest debatu. jasne, muzete na tyto hodinky natrefit i v bazaru (viz snadna zamenitelnost s klasickymi prim sport igen) a cena bude pravdepodobne mnohem nizsi... ale kolik z nas bude mit takove stesti?

co se tyce aukra - ja s nim mam dobre zkusenosti - na aukru prodavam prevazne kusy za cenu kup ted a muzu rict, ze casto si najdou kupce - anebo prilakaji kupce, protoze obvykle prijdou dalsi dotazy na jinaci typy atd atd atd

Omlouvám se za ignoranci, k pláči jsem spíš já ( nic jsem o tomto kusu nenastudoval a hned ho odsoudil ). Promiň.

Odesláno

tak tak, člověk tu je 4 roky a furt tu naráží na něco nového:-) A to je dobře!

Proto sem chodíme, čerpat informace a nasávat je jako houba. Alespoň já tedy jistě.

Odesláno

Njn, už to dělají čím dál tím podobnější :worried_anim:

Nepoznal bych to, prostě by mě to hned nenapadlo. Jsou to sice fejky, ale pěkný...a teď si jdu vypláchnout hubu ředidlem, než se do mě pustí Paneraisté...že jsem je nazval "pěkný".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...