Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, jestli je to pro zasmání nebo spíš k pláči, ale hodím sem jednu konverzaci (krátkou, nebojte se :-) ) mezi mnou a jedním prodejcem. Dotyčný toho prodává hafo, mj. hodinky (asi nějaký bazarista). Mě zajímaly tyhle staré ruské vojenské hodinky: http://aukro.cz/komandirskie-121109-08-i2838568225.html

DOTAZ Dobrý den,

mám zájem o tyto hodinky a chtěl bych se zeptat, jak chodí, tj. jak zhruba přesně (+ - pár minut denně je ok) a jak dlouho cca vydrží jít, když se naplno natáhnou (rezerva nátahu - aby se po hodině nezastavily). Dále ještě prosím o info, zda sklíčko není prasklé, z fotek to není úplně jasně poznat (škrábance nevadí).

Poslední věc - ta korunka je ohnutá nebo se mi to z fotek jen zdá?

Předem děkuji za info.

S pozdravem,

....

------

ODPOVĚĎ:

hodinky jsu jdoucí,ale jak dlohu vydrží to nevím,nemám na to bohužel čas to zjištovat.podnikám a mám práce až nad hlavu.

--------

Na další mail už dotyčný nereagoval. Vyv. cena byla 500,- což je tak nějak něco, na co se to může vyšplhat nebo taky ne. Nakonec se neprodaly, což prodejci ze srdce přeju :-) a nechápu, proč vůbec na aukro něco dává. Asi má pocit, že hodinky jsou statický předmět do vitrínky, něco jako mince nebo soška...

Odesláno

panove, projdete si vlakna o primu, tam najdete odpoved na tyhle hodinky - pouzdro se kdysi prodavalo zvlast jednim mistnim (ex)clenem, dalsi mistni clen udelal tuhle "montaz" (mimochodem sam se k ni priznal) a pak to vydrazil - nyni opet meni majitele...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já to nepoznám, ale jestli jseš si jistej tak tohle už je podvod spadající pod trestní právo, jestli se nemýlím.

Nemýlíš, jestli to teda neprodává v dobré víře s tim, že jsou pravé. Každopádně, já to taky nepoznam, jediný co mi přijde divný je ten řemen, nepřipomíná mi krokodýla a je nějak "divně šitý". Ale každý prodej takovýhle hodinek za takovouhle cenu bez certifikátů je nejlíp provést buď u AD nebo u toho, kdo se fakt vyzná.

Odesláno

Klausova amnestie ukázala, že není se čeho bát smoke.gif useknout ruku a na tu druhou mu pověsit ty IWCéčka smile_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Klausova amnestie ukázala, že není se čeho bát smoke.gif useknout ruku a na tu druhou mu pověsit ty IWCéčka smile_anim.gif

Právě, tuneltáta jde příkladem, takže se můžeme dále těšit na podobný lumpárny na sbazaru a aukru, fejky za 300 kolíku atd a bude to v pohodě...

... no nic, další kousek by taky zasloužil titanovou baseballovou pálkou do zubů a ta pohádka k tomu kopanec do vajec grátis k vyraženejm zubům jako bonus... http://www.sbazar.cz/nelo272/detail/589544-prodam-svetove-hodinky-omega

ta vysypaná lumitečka hovoří za vše...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Právě, tuneltáta jde příkladem, takže se můžeme dále těšit na podobný lumpárny na sbazaru a aukru, fejky za 300 kolíku atd a bude to v pohodě...

... no nic, další kousek by taky zasloužil titanovou baseballovou pálkou do zubů a ta pohádka k tomu kopanec do vajec grátis k vyraženejm zubům jako bonus... http://www.sbazar.cz...e-hodinky-omega

ta vysypaná lumitečka hovoří za vše...

Uz jenom to, že pán prodává "hodynky" by mě odradilo od nákupu, ale lidi jsou stejně svině, nepřestávám se divit :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Nemýlíš, jestli to teda neprodává v dobré víře s tim, že jsou pravé. Každopádně, já to taky nepoznam, jediný co mi přijde divný je ten řemen, nepřipomíná mi krokodýla a je nějak "divně šitý". Ale každý prodej takovýhle hodinek za takovouhle cenu bez certifikátů je nejlíp provést buď u AD nebo u toho, kdo se fakt vyzná.

kdyz uz nic jineho, minimalne ta veta 'platba v hotovosti, nemam ucet' by mela pusobit na potencialniho kupujiciho jako cerveny hadr....

Upraveno uživatelem IzTaPa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...