Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové já byl v Turecku a tam co jsem viděl......

Fejky za 400 Eur ,ale to fakt nešlo poznat a tuny levných 80-150 Eur podle toho jak se to povedlo. Ty drahé měli i krabice a nepotvrzené karty. Kouknu se po fotkách výkladů.

Odesláno

Pánové já byl v Turecku a tam co jsem viděl......

Fejky za 400 Eur ,ale to fakt nešlo poznat a tuny levných 80-150 Eur podle toho jak se to povedlo. Ty drahé měli i krabice a nepotvrzené karty. Kouknu se po fotkách výkladů.

Radši se ani nekoukej, to nadšení,že za desítku koupíš kdejakej krám.A co moře bylo dobrý?Jak by asi ty úžasný věcičky obstály tam.

Odesláno (upraveno)

Oni ty fejky prodávají i na letišti v celkem nablejskanejch regalech a obchodech který vypadají hodně draze. Prvni počáteční pocit je ze jsi u autorizovanyho prodejce. :-)

Upraveno uživatelem haky73
Odesláno (upraveno)

Oni ty fejky prodávají i na letišti v celkem nablejskanejch regalech a obchodech který vypadají hodně draze. Prvni počáteční pocit je ze jsi u autorizovanyho prodejce. :-)

Fejkovej prodejce jako fejkový zboží,jestli tam je prodavačka tak bude taky vypadat zajímavě a možná nebude ani za těch 400 éček :lol2:

:)  A vůbec,nečilte mě chlapi  :sweatdrop:  ,tohle vlákno se jmenuje Aukro a nějaký srandičky kolem a né Istanbul a krásy Turecka.Zkuste vlákno Co jste kde viděli  :eek:

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Zdravim. Ted jsem projizdel aukro a docela me prekvapily ty hubloty probirane pred par dny. Puvodni nabidka zmizela a ted je tam nova za 75 000 a dokonce s jednim prihozem. Vypada to na prihoz prodavajiciho, ale to mi prijde z jeho strany jako dost draha sranda. Kazdopadne cela ta nabidka mi nejak nesedi. Odhalil uz nekdo, zda se jedna o fake, nebo je vse ok?

Odesláno

Zdravim. Ted jsem projizdel aukro a docela me prekvapily ty hubloty probirane pred par dny. Puvodni nabidka zmizela a ted je tam nova za 75 000 a dokonce s jednim prihozem. Vypada to na prihoz prodavajiciho, ale to mi prijde z jeho strany jako dost draha sranda. Kazdopadne cela ta nabidka mi nejak nesedi. Odhalil uz nekdo, zda se jedna o fake, nebo je vse ok?

O jeden krok dál v úvahách, že to dooost smrdí :)  to přece musí stačit každému ;)

Návštěvník kupec
Odesláno

Neblázni, ty na první fotce jsou asi pravé... ;)

Edit: mrkni třeba na hodinovou ručičku

Ale aj tá sekundovka, je nejaká čudná, a že boli u Hanáka na kontrole, tak to už je čo.......... :cigar:

Odesláno

Na tom papíru je typ hodinek odretušovanej. Hlavně, že tam ten blbec nechal jméno, adresu a telefon - můžeš mu zavolat :)))

Pokud i ta faktura neni fake, nechapu, jak muze seriozni servis opravovat faky?

Odesláno (upraveno)

Pokud i ta faktura neni fake, nechapu, jak muze seriozni servis opravovat faky?

Protože to bude faktura od jinejch hodinek. Proto odretušoval ten typ (nahoře vlevo) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odesláno (upraveno)

Ta faktura od Hanáka je použitelná na jakékoliv hodinky, pokud by poslal sken faktury, která nebude vyretušovaná a budou tam prodávané hodinky, tak by se tomu možná dalo věřit. Takhle ne.

Pavlucha byl rychlejší

Upraveno uživatelem gunman
Odesláno

Ty Hubloty byly jasné od první chvíle, ale tak ještě pro jistotu, ať se nikdo nenapálí:

to mi taky naopsali.

taky mi napsali z hublotu kterým jsem posla fotky. cituji:

Dobrý den,

Po shlédnutí fotografií naším hodinářem se nám zdá, že se jedná o originál, ale bohužel Vám to nemůžeme zaručit.

S pozdravem

Jana Bémová

Sales Associate

HUBLOT PRAGUE

Trochu jsem googlil ale a vsadil bych boty že jde o fejky ale asi nějaká nová vlna s dobrejma padělkama s etou. Stejný jsem našel na několika prodejních servrech takže že by se zázračně objevilo několik hublotů v čr a všechny za pár šupů to je myslím jasný. jen mě udivuje ta podobnost. pro srovnání porovnejte s originálem. jo ref číslo mu taky na katě nesedí

http://www.hublot.com/en_US/watch/big-bang/23/steel-ceramic

Odesláno (upraveno)

Na tom papíru je typ hodinek odretušovanej. Hlavně, že tam ten blbec nechal jméno, adresu  a telefon - můžeš mu zavolat :)))

volat mu nemusíš. stačí zavolat k hanákovy. tam jsem volal a ten doklad byl vystavenej na hodinky omega quartz a AP ani neservisují takže to je levá levá levá a mám chuť to poslat na tu bonzáckou linku PČR

tak jsem volal i panu vaňkovi a ten inzerát nepodával a prdává jen seamastery chrona od kterých je asi ta faktura kterou už nemá takže ji asi někdo našel a hodil na aukro.

Upraveno uživatelem SCIFI

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...