Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, je to vůl jak datel....Jestli na někoho platí spojení "typický Čech", tak to je on. Bohužel ve všech negativních smyslech...Příbuzné si holt nevybereš. A dal za to tuším 900,- kč 

Upraveno uživatelem hulk
Odesláno

píše o replikách aby skončila nabídkou "...ráda na vyžádání zašlu foto v původní kvalitě, kde je jasně viditelná originalita značky." :)

tyhle texty mě vždy dokážou pobavit  :lol2: .... já vím, že je to spíš k pláči ale já si už na aukru nedokážu pomoct

Odesláno

No Zenithy se ale zase tak často jako fejk u nás nevidí. Každej chce spíš Brejtle nebo Rolády. Ty jsou známý, že jsou drahý. Fejk Zenithů je pro fajnšmekry :-)

Odesláno

Ještě jsem se díval na ostatní jeho prodeje a nechápu????!!! Vypadá to, že to je sběratel Zenithů, protože jich prodává celkem dost a nevypadá to na fejky....to mi hlava nebere

Odesláno

Tak to jsou doslova umělecké fotky - nevěřím, že to artový rozostření není umělcův záměr :) Tak blbě snad nikdo neúmyslně fotit nemůže... 

Odesláno (upraveno)

No Zenithy se ale zase tak často jako fejk u nás nevidí. Každej chce spíš Brejtle nebo Rolády. Ty jsou známý, že jsou drahý. Fejk Zenithů je pro fajnšmekry :-)

pro fajnšmekry fejků  :lol2: i s těma fotkama.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

tak už je to tady. invicta koupila rolex a vznikla značka INVICTA ROLEX teda podle podejce šmejdů na aukru

nejlepší je hláška "proč kupovat drahé fejky...."

http://aukro.cz/svycarske-swiss-hodinky-invicta-rolex-nove-akce-i3511586507.html

no ten je dobrej...:-) Mně osobně to připadá i jako fejk tý Invicty, prostě Scheißeuhr aus China...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...