Liqid Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Prohlížel jsem je a myslím, že jsou OK. Taky na ně přihazuju. Mimochodem, na chrono24 jsem je viděl za cca 45k Kč.
Angelous82 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Podlě mě pěkný dobový fík rolex. Uvnitř kalibr Durowe 7525/2 - duromat (vyráběl se v 70. letech). Nezdá se mi ani materiál pouzdra, číslovaný minutový indexy, tisk číselníku a zpracování "korunky" na korunce. Chybějícího kyklopa bych nebral jako validní indikátor, jednak se na early modely nedávaly a navíc by klidně mohlo být vyměněno sklíčko za neorigo... Zatím bych ale nerušil, dokud se k tomu nepřidá někdo z Rolex znalejšíchkill
Lamiczka Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Ten člověk je nezmar Nick kacabana - fake rolex http://aukro.cz/hodinky-rolex-i3983345679.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. února 2014 uživatelem Lamiczka
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Ten člověk nemá jednu fotku ve svých aukcích ostrou a těch aukcí není málo. Prodává věci, které patří do popelnice a kupodivu lidi to ještě kupujou, kam tenhle stát spěje?.
Angelous82 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Ten člověk je nezmar Nick kacabana - fake rolex Kill - uživatel má znemožněné další vystavování nabídek a věc se s ním bude dále řešit.
Lamiczka Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Ten člověk nemá jednu fotku ve svých aukcích ostrou a těch aukcí není málo. Prodává věci, které patří do popelnice a kupodivu lidi to ještě kupujou, kam tenhle stát spěje?. Jako by mu ta aukce nebyla zrušená už 2x, naposledy ani ne před týdnem. To musí být ultimátní magor... EDIT:tak je to žena a jak je vidět, minimálně jeden místní člen s ní už měl negativní zkušenosthttp://aukro.cz/show_user.php?uid=10484103&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg Upraveno 17. února 2014 uživatelem Lamiczka
Lu2cz Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Jj, ty hodinky maji cenu klidne 50t CZK. Tak preji dobre porizeni...
odjinud Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Asi padělek vintage Fortisek, logo asi malovaný štetcem: http://aukro.cz/vyjimecne-svycarske-hodinky-fortis-17j-i3974598040.html Pouzdro nejspíš z indických HMT, strojek netuším.
Lu2cz Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 To vypadá stejně jako ta indická sbírka, co se tu už probírala od jinýho prodejce minulý týden... universální cifr s domalovaným logem (je to teda fakt hnusně nepřesný), universální pouzdro... strojek nevím... ale každopádně pochybuji, že Fortis někdy něco takového vytvořil... pro mě to vypadá jako fake...
Rodkopf Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 To vypadá stejně jako ta indická sbírka, co se tu už probírala od jinýho prodejce minulý týden... universální cifr s domalovaným logem (je to teda fakt hnusně nepřesný), universální pouzdro... strojek nevím... ale každopádně pochybuji, že Fortis někdy něco takového vytvořil... pro mě to vypadá jako fake... Je to pořád dokola, bohužel jsem taky jedny takové na ebay koupil a je mi je stydno dát na aukro...uživatel Hodinky123 už takhle prodává hodinky cca rok...pořád dokola ty samé typy z Indie.
VintageLover Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Je to pořád dokola, bohužel jsem taky jedny takové na ebay koupil a je mi je stydno dát na aukro...uživatel Hodinky123 už takhle prodává hodinky cca rok...pořád dokola ty samé typy z Indie. Martine, je to dýl - myslím, že je snad prodává od dob svojí registrace (2008).
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Martine, je to dýl - myslím, že je snad prodává od dob svojí registrace (2008).Přesně tak- a nicků má víc.
Lu2cz Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Ahaaa... no každopádně kdo ví nekoupí, a když někdo koupí, tak aspon se nejedná o žádné horentní částky... a takový modýlek, pokud strojek jde přesně, se dá použít na bastlení
straspol Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Co je zase tohle??? OMEGA SEAMASTER.. VZÁCNÁ KOPIE. FUNČNÍ. (3982756430)
libor2002 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Koukam, fandim, povzbuzuju, smekam... a najednou banner na Aukro s fikem jako prase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Angelous82 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Co je zase tohle???OMEGA SEAMASTER.. VZÁCNÁ KOPIE. FUNČNÍ. (3982756430)kill Koukam, fandim, povzbuzuju, smekam... a najednou banner na Aukro s fikem jako prase kill
financ Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Asi padělek vintage Fortisek, logo asi malovaný štetcem: http://aukro.cz/vyjimecne-svycarske-hodinky-fortis-17j-i3974598040.html Pouzdro nejspíš z indických HMT, strojek netuším. To vypadá stejně jako ta indická sbírka, co se tu už probírala od jinýho prodejce minulý týden... universální cifr s domalovaným logem (je to teda fakt hnusně nepřesný), universální pouzdro... strojek nevím... ale každopádně pochybuji, že Fortis někdy něco takového vytvořil... pro mě to vypadá jako fake... Je to pořád dokola, bohužel jsem taky jedny takové na ebay koupil a je mi je stydno dát na aukro...uživatel Hodinky123 už takhle prodává hodinky cca rok...pořád dokola ty samé typy z Indie. Martine, je to dýl - myslím, že je snad prodává od dob svojí registrace (2008). Od tohohle jsem koupil svoje úplně první hodinky na Aukru, taky Fortisky. Strojek rezavý jak liška, na ciferníku se snad někdo vyřádil štětcem. Už je to několik letPro mě je to stejný fejk jak Brajtle s turbem
odjinud Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Prodejce hodinky_123 nabízí typicky falešné staré Fortisy, falešné indické vojenské hodinky HMT (kde se alespoň dá mluvit, že jde o "alespoň" zachování značky - padělek z civilních HMT, kterých jsou v Indii mraky) a diskutabilní Sandozy. S ohledem na to množství, co tam sype, se divím, že na aukru ještě vůbec existuje. Opak je pravdou, aukro prezentuje jeho aukce většinou na přední straně.... :-(
Exiztence Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 http://aukro.cz/tag-heuer-calibre-16-day-date-automatic-chronograp-i3984074333.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se