Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podlě mě pěkný dobový fík rolex. Uvnitř kalibr Durowe 7525/2 - duromat (vyráběl se v 70. letech). Nezdá se mi ani materiál pouzdra, číslovaný minutový indexy, tisk číselníku a zpracování "korunky" na korunce. Chybějícího kyklopa bych nebral jako validní indikátor, jednak se na early modely nedávaly a navíc by klidně mohlo být vyměněno sklíčko za neorigo...

Zatím bych ale nerušil, dokud se k tomu nepřidá někdo z Rolex znalejších

kill

Odesláno

Ten člověk nemá jednu fotku ve svých aukcích ostrou a těch aukcí není málo. Prodává věci, které patří do popelnice a kupodivu lidi to ještě kupujou, kam tenhle stát spěje?.

Odesláno (upraveno)

Ten člověk nemá jednu fotku ve svých aukcích ostrou a těch aukcí není málo. Prodává věci, které patří do popelnice a kupodivu lidi to ještě kupujou, kam tenhle stát spěje?.

Jako by mu ta aukce nebyla zrušená už 2x, naposledy ani ne před týdnem. To musí být ultimátní magor...

EDIT:

tak je to žena a jak je vidět, minimálně jeden místní člen s ní už měl negativní zkušenost

http://aukro.cz/show_user.php?uid=10484103&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

To vypadá stejně jako ta indická sbírka, co se tu už probírala od jinýho prodejce minulý týden... universální cifr s domalovaným logem (je to teda fakt hnusně nepřesný), universální pouzdro... strojek nevím... ale každopádně pochybuji, že Fortis někdy něco takového vytvořil... pro mě to vypadá jako fake...

Odesláno

To vypadá stejně jako ta indická sbírka, co se tu už probírala od jinýho prodejce minulý týden... universální cifr s domalovaným logem (je to teda fakt hnusně nepřesný), universální pouzdro... strojek nevím... ale každopádně pochybuji, že Fortis někdy něco takového vytvořil... pro mě to vypadá jako fake...

Je to pořád dokola, bohužel jsem taky jedny takové na ebay koupil a je mi je stydno dát na aukro...uživatel Hodinky123 už takhle prodává hodinky cca rok...pořád dokola ty samé typy z Indie. 

Odesláno

Je to pořád dokola, bohužel jsem taky jedny takové na ebay koupil a je mi je stydno dát na aukro...uživatel Hodinky123 už takhle prodává hodinky cca rok...pořád dokola ty samé typy z Indie. 

Martine, je to dýl - myslím, že je snad prodává od dob svojí registrace (2008).

Odesláno

Ahaaa... no každopádně kdo ví nekoupí, a když někdo koupí, tak aspon se nejedná o žádné horentní částky... a takový modýlek, pokud strojek jde přesně, se dá použít na bastlení :)

Odesláno

Asi padělek vintage Fortisek, logo asi malovaný štetcem:

http://aukro.cz/vyjimecne-svycarske-hodinky-fortis-17j-i3974598040.html

Pouzdro nejspíš z indických HMT, strojek netuším.

Martine, je to dýl - myslím, že je snad prodává od dob svojí registrace (2008).

Od tohohle jsem koupil svoje úplně první hodinky na Aukru, taky Fortisky. Strojek rezavý jak liška, na ciferníku se snad někdo vyřádil štětcem. Už je to několik let

Pro mě je to stejný fejk jak Brajtle s turbem

Odesláno

Prodejce hodinky_123 nabízí typicky falešné staré Fortisy, falešné indické vojenské hodinky HMT (kde se alespoň dá mluvit, že jde o "alespoň" zachování značky - padělek z civilních HMT, kterých jsou v Indii mraky) a diskutabilní Sandozy. S ohledem na to množství, co tam sype, se divím, že na aukru ještě vůbec existuje. Opak je pravdou, aukro prezentuje jeho aukce většinou na přední straně.... :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...