Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Prodam tyto neorigo hodinky,popisek je umyslne spatne zadan,aby nekdo opet na me nezasilal oznameni na zruseni aukce. Nikomu se nesnazim podsouvat,ze se jedna o originaly,nicmene zdarile repliky. Jsou to automaty,funkcni vsechny ukazatele (24 hodinovy cas,lunarni ukazatel a vterinovka).

Rad bych poukazal na to,ze polovina veci na Aukru vydavane za originaly jsou falesne jako jsou napr. kabelky,tricka,pasky,jeansy apod...

Proto nevidim jediny duvod moje aukce rusit. :thumbsup_anim:

Která pasáž od prodejce je lepší? Už mu tam chybí jen toto: Dávám si pozor, aby mě nechytili, když kradu. Oni kradou všichni, ale vždycky jdu sedět jenom já. :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Franta je démon. Má dvě plné stránky vlastních aukcí , na kterých však nemá ještě ani jednoho zájemce.

Prostě takové hodinářství Na mýtince...

Některé kousky jsou opravdu velmi zajímavé, ale ceny některých jsou poněkud brutální, ale proč ne na tom není nic špatného .. každý má nějakou filosofii prodeje.

Odkaz ke komentáři

Je to fake. Na posouzení toho z malého obrázku není moc vidět. Na první pohled to vypadá poměrně solidně, jestli se to dá tak nazvat. Stejný model JLC nedělá a většina modelů z řady Master Control z oceli není.

S největší pravděpodobností mají strojek od Sea-gull

Odkaz ke komentáři

Mrkněte, jak problematiku 17 jewels řeší špičkoví hodináři zn. Mandy. Jedná se o tzv. dvojkombinaci - 12 jewels na pevno na ciferníku, 5 zbývajících jsou tzv. "létající - flying jewels (podobně jako flying tourbillon) :D

http://www.aukro.cz/item315068761__hodinky...i_kamenky_.html

Upraveno uživatelem Karloss
Odkaz ke komentáři

Mrkněte, jak problematiku 17 jewels řeší špičkoví hodináři zn. Mandy. Jedná se o tzv. dvojkombinaci - 12 jewels na pevno na ciferníku, 5 zbývajících jsou tzv. "létající - flying jewels (podobně jako flying tourbillon) :D

http://www.aukro.cz/item315068761__hodinky...i_kamenky_.html

Nádherná cívka ... :D
Odkaz ke komentáři

No a mě zaujala právě ta filosofie prodeje; když někdo na 100 inzerátů s nabídkou zajímavého zboží neobdrží ani jednu reakci...

Já bych si tipnul, že Franta bude něco podobného, jako dříve Buarts či dnes Artafakta: doma prázdná vitrína a všechno je jen přeposlaná předražená nabídka jiných i-aukcí :angel:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...