Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je sice z Sbazaru - ale taky dobrý.

Prodám používané ale plně fuknci hodinky. Koupil jsem je za 5 tisíc na sbazaru před cca 6 měsíci. Ale ke svátku jsem dostal jiné. Jedná se o kvalitní hodinky. Hodinky mají funkci datumovku, všechny ciferníky i ty malé a jsou na baterii. Cena 500,-

Ještě bych tam doplnil že svítí jak prase a sou hezký jak sviňa. :eek: 

post-10299-0-93826300-1521358578_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ta Ručička navíc je rezerva natahu nového kupujícího. Tzn. Jak tě natáhne

Upraveno uživatelem ferrycz
Odesláno

Borec se s tím taky nemaže, když rozbije hodinky za 159 klacků při "práci s autem" a prodává je od koruny s vědomím, že oprava ho vyjde na trojku:

post-36202-0-53080000-1521637132_thumb.jpg

Prodávám originalní plně funkční luxusní značkové hodinky značky Tag Heuer.Mají řemínek z ušlechtilé oceli.Hodinky jsou v dobrem stavu jen chybí sklíčko.To se rozbilo při práci s autem.Puvodní cena byla 159 tisic Kč.Předpokladaná cena opravy je 3000Kč.

https://aukro.cz/hodinky-tag-heuer-159-tis-rozbite-sklo-funkcni-6925439693

Odesláno

Až teď jsem si všiml, že na to, že ty "hodinky" mají být funkční, jim něco dost podstatného chybí. Vidíte to taky?

Odesláno

A že by se měl (stydět)...

Tak autor docela jasne uvadi, ze puvodni je jenom strojek a cifr takze bych na nej nebyl asi zase takovej tvrdej

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

Odesláno

Sám píšeš, že to vypadá strašidelně - a to vypadá. Máš pravdu, že uvedl, že to není původní, takže žádná lež a podvod se mu vyčítat určitě nedá, a to mu ani nevyčítám. Ale že by to díky poctivému popisu vypadalo líp, jako hezký hodinky, tak to asi nevypadá. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...