Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak mi to nedalo a napisal som panovi ze ci mu nevadi ze predava fejky a este ktomu za nekrestansky peniaz a pan odpisal toto :

Musíte na to mat určitý uhol pohladu, predavam takmer dokonale hodinky ktoré sú z 99% rovnaké ako originály. Predavam ich za zlomok ceny, koľko stoja originály 13-14 tisíc ? Máte tie iste hodinky s jediným rozdielom že nemajú rovnaký strojček. Ďalšie rozdiely sú možné vidieť pod lupou. S pozdravom RepH

no jo no ...... nosit fejky je každýho věc, ale je to trošku ošemetný

možná sem tady tu historku už psal, ale v dobách kdy jsem se ještě zabýval obchodem tak jsem si při prvním setkání s novým partnerem chtěl otevřít vrata a pochválil jsem mu hodinky (hubloty) .......... tak sem ty vrata nikdy neotevřel protože to byl fejk ...... možná, že to bylo dobře ...... vod tý doby hodinky nechválím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Inak k tým bazošovým PAM690... Môžeme byť radi, že priznáva farbu, že sú to fejky. Lebo v tom, že drvivá väčšina ľudí (ani carrolinum) by nič nespozorovala, naozaj nekecá. 

Upraveno uživatelem qwer
Odkaz ke komentáři

Jak ty lidi můžou přihazovat ....

https://aukro.cz/tag-heuer-carrera-6940941426

post-27970-0-89538600-1547484272_thumb.jpg

Limitka xxx/1000, to je terno !

BTW dříve tam bylo tlačítko "nahlásit". Teď to nemůžu najít. Nemá to náhodou znamenat, že se na aukru vys..li na odhalování padělků ? :(

Upraveno uživatelem Dzos
Odkaz ke komentáři

JJ, dřív ta možnost "nahlásit" byla. Taky jsem si nevšiml, že už tam to tlačítko není...

Edit:

abych taky přispěl - cena "kup teď" 30.000:

post-36202-0-72070700-1547485159_thumb.jpg

Funkční s automatickým natahováním, jen dvě malé ručičky ukazující asi dny vypadly, zůstaly za sklem, šikovný hodinář jistě hravě nasadí.

https://aukro.cz/hodinky-breitling-chronometre-navitimer-6941052736

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

Prihodil jsem 99.000,- pak si to s panem a Aukrem vyrikam ;-)

Jak ty lidi můžou přihazovat ....

https://aukro.cz/tag-heuer-carrera-6940941426

Limitka xxx/1000, to je terno !

BTW dříve tam bylo tlačítko "nahlásit". Teď to nemůžu najít. Nemá to náhodou znamenat, že se na aukru vys..li na odhalování padělků ? :(

Odkaz ke komentáři

....BTW dříve tam bylo tlačítko "nahlásit". Teď to nemůžu najít. Nemá to náhodou znamenat, že se na aukru vys..li na odhalování padělků ? :(

JJ, dřív ta možnost "nahlásit" byla. Taky jsem si nevšiml, že už tam to tlačítko není...

Myslím, že to tlačítko zaniklo po "velkém třesku", tzn. po předělávce fóra. To tlačítko vůbec, ale vůbec k ničemu nebylo, respektive se hlášením jeho prostřednictvím nikdo nezabýval. Formulář na hlášení podvodného jednání je zde. Je poměrně hluboce vnořen, což je asi záměr. Nicméně tímto prostřednictvím dostane hláška číslo a aukcí se alespoň formálně budou zabývat. Pouze ale ten, kdo je otrlý a otravný má malou, ale přesto šanci na úspěch. Alespoň mne se tak podařilo eliminovat prodejce tetaaji, který nabízel feiko, tzn. indickou splácaninu neexistujících modelů se strojky Seiko.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...