km.kmk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) km.kmk stačí se podívat pár stránek zpátky o co šlo...No. Proto prave pisu, ze nejaka souvislost by nebyla na skodu. Ne kazdy cte vlakno od zadu dopredu jestli nahodou zezachytim provazbu a toto mi fakt smysl nedavalo. :-)Edit: jo, uz jsem to 5stranek zpet nasel :-) Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 ja neodstoupil, byl jsem zrusen jako neduveryhodnej :-Dak doufam, ze se k tomu postavis jako chlap a to kilo mu vytopis :-Da diky za cislo, dnes s nim pokecam ;-) Psal mi borec z aukra jsem na vážkách ;-)Dobrý den,dražil jste u mě hodinky TAG HEUER CARRERA, výherce bohužel od koupě ustoupil. Budete mít o hodinky jako druhý přihazující zájem?Děkuji za odpověďSzkandera777 290 494 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Hele chlapi, napadlo vas, ze touhle radoby srandou muzete u nekoho, kdo netusi co je to za hodinky vyvolat pocit, ze maji opravdu takovou hodnotu? Pak by taky klidne mohla nastat situace, ze nepotrestate smejda ale hejla. A dobre mu tak, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 ja ho sleduju, jakmile to vystavi znovu, tak prihazuju :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Ja vim ze aukro na to sere, kdysi tam byl nekdo odsud a fiky mazal ale ted jim to je burt. Tak at vam tato domobrana prinasi prinejmensim uspokojeni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) km.kmk když nevíš o co jde tak se do toho nemontuj, budeš mít klidné spaní, nebudeš se muset rozčilovat, nebo je to telefonní číslo na tebe ?není nutné aby jsi se musel vyjadřovat ke všemu, zabere to dost času, a taky to ubírá na zdraví :-) Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) beeman, já samozřejmě taky ale teď na něho kakám :-) p.s. poslední dobou mi ti mravokárci nějak lezou dost na nervy, asi si budu muset dát kapku rumu nebo raději dvě :-) Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) km.kmk když nevíš o co jde tak se do toho nemontuj, budeš mít klidné spaní, nebudeš se muset rozčilovat, nebo je to telefonní číslo na tebe ?není nutné aby jsi se musel vyjadřovat ke všemu, zabere to dost času, a taky to ubírá na zdraví :-)a sakra, tady je nekdo hodne nabitej... Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 beeman, já samozřejmě taky ale teď na něho kakám :-) p.s. poslední dobou mi ti mravokárci nějak lezou dost na nervy, asi si budu muset dát kapku rumu nebo raději dvě :-) to bude mozna lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Psal mi borec z aukra jsem na vážkách ;-) Dobrý den, dražil jste u mě hodinky TAG HEUER CARRERA, výherce bohužel od koupě ustoupil. Budete mít o hodinky jako druhý přihazující zájem? Děkuji za odpověď Szkandera 777 290 494Tak mě napadá mu napsat, že když byl Tvůj příhoz překonaný, šel sis hned koupit jiné k AD, a žes s tím už nepočítal. Takhle se podle mě z toho dá nejlíp vybruslit. Tohle ti podle mě nikdo o hlavu omlátit nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 nejlepsi je, ze on se fakt neboji prodat ty fejky za stolitru :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) malda :no normálně mu vůbec ale vůbec psát nic nebudu, to mne ani nenapadlo. Prostě počkám co řekne Beemanovi po telefonu :-) Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Můžete si z beemanem prohodit identity...Beeman - zavolej mu, že jsi ferrycz a že teda máš zájem na osobním předání :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajda Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Som si tu počítal o tých Tag Heuerech. Chcem sa poďakovať za vaše správanie a vyjadriť podporu. Aukro je džungľa a pokiaľ sa nájdu aspoň nejakí ľudia, ktorí bezbrehému podvodu sa snažia nastaviť mantinely, tak si zaslúžia pochvalu a aj obdiv. Pokiaľ totiž základné obchodno morálne pravidlá (ku ktorým rozlíšenie fake/nefake, produkt určite patrí) nevie zabezpečiť zvrchu prevádzkovateľ, tak je fajn, pokiaľ sa snaží tie pravidlá obhájiť zdola aspoň partia/komunita užívateľov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 https://ostatne.bazos.sk/inzerat/94726750/Rolex-hodinky-oyster-perpetual.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Prej "Poprosím s ponukami 50-80? ani nepíšte ďakujem. Ponúknite relevantnú cenu prisluchajúcu tejto luxusnej značke kvalitných hodiniek." Ti lidi snad nemají soudnost. A ať mi nikdo nevykládá, že chudák neví, co prodává, a že si myslí, že disponuje zcela exkluzivním kouskem nezměrné hodnoty (stejně jako u těch hujerů, někde to koupit musel a u AD to zjevně nebylo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) https://ostatne.bazos.sk/inzerat/94726750/Rolex-hodinky-oyster-perpetual.phpPoprosím s ponukami 50-80? ani nepíšte ďakujem Ponúknite relevantnú cenu prisluchajúcu tejto luxusnej značke kvalitných hodiniek . Tak ten opravdu v sobě nemá ani kousek studu.... Edit: Rovnou jsem ten inzerát nahlásil, takovejhle idiot mi vždycky hne žlučí. Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Prej "Poprosím s ponukami 50-80? ani nepíšte ďakujem. Ponúknite relevantnú cenu prisluchajúcu tejto luxusnej značke kvalitných hodiniek." Ti lidi snad nemají soudnost. A ať mi nikdo nevykládá, že chudák neví, co prodává, a že si myslí, že disponuje zcela exkluzivním kouskem nezměrné hodnoty (stejně jako u těch hujerů, někde to koupit musel a u AD to zjevně nebylo) si uz zabudol na pana co ma posledne vostky?Ale na jeho obhajobu musim napisat,ze uz zlavil z 12 na 6t? https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/94086871/predam-ruske-hodinky-cervenej-armady.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Beemane a Ferrycz, sleduji to tady a fandím vám! Pište prosím, speciálně Beeman, až do konce, jak ho v tom mácháte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Jsem mu napsal ?Předání osobně u autorizovaného dealera je možné ? Nerad bych koupil Fejk. Třeba ho někam vytáhnu ;-) 28. 1. 2019 v 16:50, Igor Szkandera <zizyz@centrum.cz>: Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se