krutor Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Jen prilepit indexy. :-D https://obleceni.bazos.cz/inzerat/120954264/hodinky-omega-sea-master-aqua-teera.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 celkove pekne byt nosene... a nakonec dobra rada nad zlato : "doporucuji rozlestit sklicko" :)) https://aukro.cz/orient-panske-celkove-pekne-byt-nosene-ovsem-stav-nefunkcni-prumer-6948202747 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Zajímal by mě způsob, jakým zjistil, že jsou funkční Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Právě. Baterkáče se 17 kameňama už je raritka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 před 5 hodinami, Patek Krejčík napsal: Zajímal by mě způsob, jakým zjistil, že jsou funkční Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Že jo. Kam asi cpal tu baterku Některý inzeráty jsou fakt kuriózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 No mám ještě jednu perličku co se týče ,,pohonu" Prim Sport II Humberto To jsme takhle jednoho deštivého dne obcházeli s pantátou burzu v Držkově, když jsem mezi veteší mladého romského páru spatřil totálně dobité PS2...Vzal jsem je do ruky a zkusil funkčnost - bylo zřejmě prasklé pero tudíž nešli natáhnout.Rozhodl jsem se, že si je vezmu aspoň na díly, tak jsem se dotázal na cenu mladého roma, ten se zeptal družky a ta na mě vypálila: 1400,-Já jsem odvětil ,, To si děláte srandu, vždyť jsou nefunkční" najednou ke mně naběhla vytrhla mi je z ruky a začala s nima třást div mi nevyrazila zuby - tím dala na malou chvíli do pohybu setrvačku, takže vteřinovka ušla cca 5 sekund a konec...Pak řekla větu, kterou do konce života uslyším: ,,Dyk more to jsou automaty!!"Nezmohl jsem se na slovo a odešel jsem jak opařený Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 no není to hezký orloj za 99k - a to nové, se zárukou, z obchodu, dva ciferníky, nádhera Diversky se zárukou ponoření. 40 deka stáhne ke dnu spolehlivě ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Snad už to tady není... Letecké Heuer... https://aukro.cz/rarita-starozitny-heuer-pilotni-chronograf-plne-funkcni-ceneny-6950874326?tab=course-description Nový číselník, logo na strojku a dýnku je podle mého také nově vyraženo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 28 minutami, Zemic napsal: Snad už to tady není... Letecké Heuer... https://aukro.cz/rarita-starozitny-heuer-pilotni-chronograf-plne-funkcni-ceneny-6950874326?tab=course-description Nový číselník, logo na strojku a dýnku je podle mého také nově vyraženo... ...to už tam visí minimálně měsíc a myslím, že začínal s cenou na devadesáti tisících a teď jen snižuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 https://aukro.cz/rolex-submariner-6969610628 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Zajímal by mě ten legendární model, který zdařile kopíruje Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Rolex SUBM/RINER .Vždy když něco takového vidím tak uvažuju kdo si to koupí... Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 jojo tyhle drobne odlisnosti me udivuji asi nejvice. a tady si opravdu vyhrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 IMG_1809.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Keby niekto zhanal echtovne goldase. https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/112055289/zlate-hodinky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 (upraveno) Echtovne goldase …. "Cislo je vymyslene, piste len na email...." ten prodejce bude tak ryzí poctivec jak to nabízené zlato Upraveno 27. června 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Jeden univerzální reklamní komentář k hodinkám Junkers-Iron Annie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Nejzapeklitejsi problemy domacnosti.... Hm, tak to je super. Tak to muzu konecne prodat veskere sve naradi a poridit tento uzasny vse v jednom vehement. Uz vidim jak zene vysvetluju ze to nutne potrebuju, protoze s tim bez problemu muzu opravit pracku nebo wc, privrtat policky a mozna s tim pujdou i usit zaclony. Uz vidim jak bude zena nadsenim skakat az ke stropu az uvidi co vse s tim kde delat a bude me premlouvat po vzoru slecny Adelky abychom poridili vice kusu za ty kacky. Do kazde mistnosti nejmin dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Tak to mají překlep, to si pořídili model JUNKERS - PARTY JAMES... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Nejzapeklitejsi problemy domacnosti.... Hm, tak to je super. Tak to muzu konecne prodat veskere sve naradi a poridit tento uzasny vse v jednom vehement. Uz vidim jak zene vysvetluju ze to nutne potrebuju, protoze s tim bez problemu muzu opravit pracku nebo wc, privrtat policky a mozna s tim pujdou i usit zaclony. Uz vidim jak bude zena nadsenim skakat az ke stropu az uvidi co vse s tim kde delat a bude me premlouvat po vzoru slecny Adelky abychom poridili vice kusu za ty kacky. Do kazde mistnosti nejmin dvoje Elektrické hodiny do každé rodiny, chtělo by se zvolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se