lucid Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 1 hodinou, Drda napsal: Padělky má u nás na starosti primárně Celni sprava, má na to i formulář na svých stránkách, ale poslední roky taky už nereaguje… Obávám se, že celníci se tím rovněž nebudou zabývat: to co se rozmohlo na Aukru, Bazoši apod. není kopírka 1:1, ale "modifikace", kde kupř. strojek je z produkce Seiko. Ty prodejci nejsou falzifikátoři, ani neprodávají padělky, jsou ten "jen" paraziti", kteří se přiživují na oblibě určité značky (kromě Seika nabízí např. i podobné "modifikace" Casia). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Nový prodejce na Aukru: Client:42316814. Psal jsem mu dotaz ať mi uvede, jaký je to od Seika model nebo co je na hodinkách původního, když je to modifikace. Samozřejmě blábolil, že strojek, ale nebyl s to pochopit, že těžko může být původní, protože Seiko by do hodinek nikdy nedalo strojek "NH36", ale když tak "Seiko 4R36". Prý je studentem, kterého modifikace baví. Odpovídal jsem mu, že proč ne, nakonec pořád lepší než chlastat nebo hulit, nicméně ať ty své výtvory nenazývá Seiko mod, protože žádnou modifikací nejsou. Obávám se ale, že stejně nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Limitka limitky... odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Co by tomu řekl Brian May...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Co by tomu řekl Brian May...? Četl jsem, že prodělal mrtvici, možná už je viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září No jasně, na jeho místě by mě taky jeblo. Ale prej snad bude v pořádku, první zprávy byly, že nehýbe rukou, což by byl průser, ale už to někde vyvracel, že to bude dobrý. Tak snad jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Poctivý rolády za dva a půl https://aukro.cz/hodinky-automaty-vodotesne-znac-rolex-7070149734?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=07-pla-bazar-aukce&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw3P-2BhAEEiwA3yPhwGVZNbOZDvyNl4cKiGHCcswId1otj7Ilv6aKh26X9emxX7p_8XPAehoC1XAQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Před hodinou, shadepirat napsal: Poctivý rolády za dva a půl https://aukro.cz/hodinky-automaty-vodotesne-znac-rolex-7070149734?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=07-pla-bazar-aukce&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw3P-2BhAEEiwA3yPhwGVZNbOZDvyNl4cKiGHCcswId1otj7Ilv6aKh26X9emxX7p_8XPAehoC1XAQAvD_BwE Idů celkom presne... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) https://obleceni.bazos.cz/inzerat/190932973/nabizim-ke-koupi-panske-hodinky-omega-seamaster-professional.php Moc se v tom ještě nevyznám ale už podle té slevy zadara to smrdíSnad nekřivdím ale řekl bych že fejky.. Upraveno 13. září uživatelem miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Nápis ultra deep a vodotěsnost 6000m odpovídají jinému modelu. Nabízené ověření u hodináře např. u Dušáka by mohlo být zajímavé Upraveno 13. září uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Mě to právě modelově taky nesedělo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) Tak snad stačí vidět prosklený dno, notabene, když je na něm napsaná třetinová hloubka...a ten šroub v rotoru je už jenom třešnička, to by asi hodinář čuměl. A ještě tam dá vůl text, kterej popisuje zadní víko a co na něm máš hledat... Upraveno 14. září uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) před 5 minutami, JR_2010 napsal: Sorry, jsem odcitoval sám sebe, ještě, že jsem se sám nedal do sledování...nebo na black list Upraveno 14. září uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září No jo, já tyto modely nemám tak nakoukaný, ale vždycky, když potkám takový fejk, tak mě zarazí 1) jak jsou ty fejky čím dál lepší, že by laika mohly hravě zmást 2) že se jejich výrobci (naštěstí pro mě) stále dopouštějí dětinských chyb, jako u tohoto exempláře s těmi rozdílnými vodotěsnostmi. Kdyby to trochu poladili a dali modelu odpovídající ciferník a plné dýnko, tak jsem v pytli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Té hloubky jsem si ani nevšiml, nula sem nula tam..Ale borec podle čísla nějakej realiťák, že si to vázně lajzne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 7 minutami, miliusportos napsal: Té hloubky jsem si ani nevšiml, nula sem nula tam..Ale borec podle čísla nějakej realiťák, že si to vázně lajzne.. Ty znáš realiťáka, který nelže? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Ten inzerát zmizel, tak jsem se bláhově domníval, že došlo k zásahu s hůry nebo nedej bože nějaké sebereflexi pana 100% realiťáka Martina K. Bohužel ne a inzerát stejného znění se objevil znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) No tak chtěl jsem napsat, že pro někoho kdo nemá úplně Omegu nakoukanou to není zas tak průhledný a pak jsem si všimnul, že na cifru je 6000 a na dýnku 600. Pro někoho, komu to nedojde celkem smůla. edit: jeho facebook mám na první dobrou, takže ani celé jméno není problém Upraveno 14. září uživatelem shadepirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) Podle telefonu známe všechno i jeho velikost bot. Ale ty kecy o možnosti kontroly u hodináře? Tak se na něj pojďme domluvit, že ho každý vezme k hodináři (Dušák má kontrolu originality za 500). Když to bude ok, tak kontrolu zaplatím a hodinky koupím. Když to fajn nebude, tak platí on. Myslím, že by se mu to hajzlíkovi nelíbilo a nevím, kolik návštěv u Dušáka by zvládnul Upraveno 14. září uživatelem Jerryl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Jako já ale spíš nechápu ten pochod v borcově hlavě?Chápu podvody kde maj borci jen maily a vše převodem atd., ale tady borec je komplet dohledatelnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se