Návštěvník milosklikar Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 100% originál!! http://www.aukro.cz/item550533958_omega_sp...0_original.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 100% originál!! http://www.aukro.cz/item550533958_omega_sp...0_original.html A co se ti na nich nelíbí? Já tam nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 100% originál!! http://www.aukro.cz/item550533958_omega_sp...0_original.html Fejky nebo Originál ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Uz jsem na tohle forum dlouho nezavital - pokazde kdyz se tady zactu jsem o par tisic lehci, ale rikal jsem si, ze o tohle se musim s Vami vsemi podelit. Ctete Prodavac je asi znalec http://sm.aukro.cz/show_item.php?item=205485136 MOc hezké,vřele všem doporučuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 MOc hezké,vřele všem doporučuji . Co doporučuješ? Nápis Litujeme - stránka s aukcí byla přesunuta do archivu? Nebo je nějaký fígl, jak se lze do archivu podívat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 To je krásné - 7 příhozů, zatím je na 16 librách. Škoda,že neposílá do Čech (Collection in person before it melts) The seller will not accept returns for this item. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Fejky nebo Originál ??? No tak pánové to se teda posouvá ... !!! Já bych řekl, že je to fejk a opravdu zdařilej ! Že je to fejk bych odvodil pouze z toho, že - lumi. na indexech je jakási kapka, origo je má v ostrejch hranách - koník na dynku má drobné odlišnosti proti originálu - malinko tučnější font datumovky - a pár drobností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 - a pár drobností Presne tak, fejk jak vrata, je tam toho vic, napis swiss made je jinde, napis speedmaster prilis blizko datumovky, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 (upraveno) doplním ... ještě jsem to zkoumal a musím přiznat, že jsem z toho hotov ... To nemůže rozeznat ani hodinář, myslím Dušáky a spol., to bude jednoznačné až po otevření. Myslím, že si tehdá naběhl na identický model NEW.MILLiS, pakliže si pamatuji správně. EDIT: pro Bakera: Jasný, porovnával jsem jen s modelem co mám doma, tedy černouška 3210.50.00 + foto autora, snad mě nebude žalovat ... Upraveno 7. února 2009 uživatelem vlabar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Poradna fotka ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Presne tak, je tam toho vic, napis swiss made je jinde, napis speedmaster prilis blizko datumovky, atd. Já bych každopádně do nich nešel.... Dle mého názoru celkem povedený fejk !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 ještě doplním ... ještě jsem to zkoumal a musím přiznat, že jsem z toho hotov ... To nemůže rozeznat ani hodinář, myslím Dušáky a spol., to bude jednoznačné až po otevření. Kdyby nestaly 5k, tak bych si i myslel, ze jsou prave. Koukal jsem na foto originalu (na katalogove, ne nazivo) a nenasel jsem zadny rozdil, ktery by me presvedcil, ze je to fejk. No, ale je videt (jak ukazal Baker), ze pres Omegy jsem opravdu zacatecnik. Kazdopadne, takovahle uroven fejku zacina byt dost nebezpecna. Kdyby radsi vrazili trochu penez do designera a marketingu, nakoupili obycejne ETY, tak by mohli s timhle zpracovanim zacit vyrabet normalni hodinky. (nojo, "Omegy" se ale lip prodaj, ze...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Koukal jsem na foto originalu (na katalogove, ne nazivo) a nenasel jsem zadny rozdil Najdi pet rozdilu Pouzil jsem katalogove foto, ktere ma uvedene v aukci a jeho foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Najdi pet rozdilu Pouzil jsem katalogove foto, ktere ma uvedene v aukci a jeho foto. Díky za 100% potvrzení toho, že se jedná o velmi zdařilý FEJK !!! Asi bude na čase kontaktovat administrátory Aukra a danou aukci opět předčasně ukončit ..... "Je to hnus velebnosti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Najdi pet rozdilu Pouzil jsem katalogove foto, ktere ma uvedene v aukci a jeho foto. Vyhlašuješ soutěž? Budou i nějaké ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 (upraveno) Najdi pet rozdilu Pouzil jsem katalogove foto, ktere ma uvedene v aukci a jeho foto. Takze, u fejku: 1) maji subcifernicky propadle stredy, u originalu naopak vystupuji (prijde mi to) 2) napis "CHRONOMETER" konci az pod datumkou 3) vterinove indexy na bilem mezikruzi nejsou dotazene az k jeho vnitrnimu okraji 4) napis "TACHYMETRE" konci az za urovni vterinoveho indexu 6 5) prijde mi, ze subcifernicky konci blize k bilemu mezikruzi nez u originalu Ale byla to fuska EDIT: Jo, Bakere, diky za skoleni. Upraveno 7. února 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Takze, u fejku: 1) maji subcifernicky propadle stredy, u originalu naopak vystupuji (prijde mi to) 2) napis "CHRONOMETER" konci az pod datumkou 3) vterinove indexy na bilem mezikruzi nejsou dotazene az k jeho vnitrnimu okraji 4) napis "TACHYMETRE" konci az za urovni vterinoveho indexu 6 5) prijde mi, ze subcifernicky konci blize k bilemu mezikruzi nez u originalu Ale byla to fuska EDIT: Jo, Bakere, diky za skoleni. A za 6) na lunetě mezi 500 a 400 chybí tečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Ještě bych přidal tochu jinou pozici 15 na vteřinovém subciferníku a přijde mi také drobná odlišnost v stříbrném lemu subciferníků. Dále pak červené čísla minut (05, 10, 15, 20...) na vnějším okruží jsou dále od vnitřního okrajě mezikruží. Indexy na horním subciferníku jsou také jiné. Na velké vteřinové ručičce se mi zdá přechod mezi kovovou a červenou částí jinde, nebo je nějakej divnej (ale chtělo by to lepší foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Vy jste normalni detektivove, kriminalka Andel i Miami je je proti vam kus spinavyho hadru Kazdopadne dobry postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Tak ještě jeden postřeh - lumiiscenční barva je na hodinových indexech originálu ve tvaru obdélníčku, na fejku jsou to elipsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se