hciq Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 občas je to ale dobré zpestření číst tyto výpotky oněch nebožáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 Já myslím, že je to chlap, když mluví tak sprostě. A podle sortimentu, který nakupuje to bude asi pěkně úchylnej prasák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 Já myslím, že je to chlap, když mluví tak sprostě. Vídeňský čistič kanálů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 Pánové co se tak podivujete nad podobnými aukcemi,prodávající nemá co ztratit a zkouší to.On se nějaký trouba občas najde,buďte rádi,že díky svým znalostem nenaletíte vy.Lidé kteří ignorují podezřelý text s pravopisnými chybami a jsou ochotni poslat spoustu peněz do neznáma si nic jiného nezaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 toto ma velmi rozosmialo: http://www.aukro.cz/item219352247_hodinky_festina.html . Teda v pripade, ze to predavajuci mysli vazne a nepomylil sa o jednu nulu v cene. Mas pravdu , jinak o par stranek zpet uz o tom byla rec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Nechápu co je na tom sprostého a jsem rád že odpovídáš na moje argumenty úplně něčím jiným. To jen podporuje moje názory. A jinak, nezajímá mě co o tobě píší na Aukru, to u mě nemá žádný kredit, sám jsem se přesvědčil, že jim jde jen o prachy. Tzn. napíší o komkoliv cokoliv. BFG, napadl jsi mně z nějakého svého pomatení smyslů z toho, že jsem ten kdo prodává fejky na Aukru a jako "argument" jsi použil jasný důkaz "na aukru je 27 "stran" hodinek, a z nich je cca 75% falešných, a dalších 10% lživě popsaných a záměrně špatně nafocených a maskovaných" který jasně svědčí proti mně. Prvním "důkazem" kterým jsi tohle rozjel je že jsem vyjádřil nepochopení proč je tady vytahovéno vysoké kladné hodnocení aukrouživatele http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=3663...amp;p=1&p=0 . Takže začneme odzadu. Ten prodvodník z aukra co tady byl nadhozen a kterého jsem se zastal na aukru prodává knížky, má tam něco jako antikvariát. Podle tvé logiky tam určitě bude mít spoustu fejků detektívek. Nebudu se zabývat kolik hodinek je na aukru falešných, ale podle mně jsi tam snad ani nikdy nebyl. V sekci hodinek (neberu antikvahodinky) je většina laciných šuntů, ale to není totéž jako fejky, i když tyto tam jasně jsou - a není žádný velký problém je poznat - a taky není problém to nahlásit aukru, já takhle shodil asi 10 aukcí s Breitlingama, ale to jsem tady už taky psal. Dají se tam nalézt ale pěkné a pravé věci, jen si musíš dát tu práci - já tam pěkné, levné a hlavně pravé hodinky našel, dokonce jsem o tom na tomhle foru psal ... Je sprosté a ubohéé, jen tak někoho nazvat prodejcem fejků - tím jsi mně nazval podvodníkem. NIKDY jsem na aukru žádné fejky neprodával, hodinky jsem tam pokud si dobře vzpomínám prodal dvoje - jednou staré Seika automaty co di koupil hodinář na ND a jedny dámské Festiny, které jsem před tím na aukru koupil a manželce se nakonec nelíbily. Takže B.F.G. - od tebe očekávám nějaký konkrétní důkaz svého nařčení mé osoby. Jinak jsi u mně prachsprostý lhář !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 BFG, napadl jsi mně z nějakého svého pomatení smyslů z toho, že jsem ten kdo prodává fejky na Aukru a jako "argument" jsi použil jasný důkaz "na aukru je 27 "stran" hodinek, a z nich je cca 75% falešných, a dalších 10% lživě popsaných a záměrně špatně nafocených a maskovaných" který jasně svědčí proti mně. Prvním "důkazem" kterým jsi tohle rozjel je že jsem vyjádřil nepochopení proč je tady vytahovéno vysoké kladné hodnocení aukrouživatele http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=3663...amp;p=1&p=0 . Takže začneme odzadu. Ten prodvodník z aukra co tady byl nadhozen a kterého jsem se zastal na aukru prodává knížky, má tam něco jako antikvariát. Podle tvé logiky tam určitě bude mít spoustu fejků detektívek. Nebudu se zabývat kolik hodinek je na aukru falešných, ale podle mně jsi tam snad ani nikdy nebyl. V sekci hodinek (neberu antikvahodinky) je většina laciných šuntů, ale to není totéž jako fejky, i když tyto tam jasně jsou - a není žádný velký problém je poznat - a taky není problém to nahlásit aukru, já takhle shodil asi 10 aukcí s Breitlingama, ale to jsem tady už taky psal. Dají se tam nalézt ale pěkné a pravé věci, jen si musíš dát tu práci - já tam pěkné, levné a hlavně pravé hodinky našel, dokonce jsem o tom na tomhle foru psal ... Je sprosté a ubohéé, jen tak někoho nazvat prodejcem fejků - tím jsi mně nazval podvodníkem. NIKDY jsem na aukru žádné fejky neprodával, hodinky jsem tam pokud si dobře vzpomínám prodal dvoje - jednou staré Seika automaty co di koupil hodinář na ND a jedny dámské Festiny, které jsem před tím na aukru koupil a manželce se nakonec nelíbily. Takže B.F.G. - od tebe očekávám nějaký konkrétní důkaz svého nařčení mé osoby. Jinak jsi u mně prachsprostý lhář !!! Vobec sa nevyjadrujem k tvojmu sporu s uživateĽom B.F.G., je to vaša vec. Mňa by iba zaujímalo, prečo sa tak strašne toho aukra zastávaš??? Na jednej strane pripustíš, že sa tam predáva veľké množstvo fejkov a v zápatí sa aukra zastávaš, tak ako keby ti aukro platilo za reklamu, či skor PR. Kopu ľudí sa na aukre sklamalo a tých nepresvedčíš, tak akceptuj aj iný názor ako tvoj. Áno ty máš iba dobré skúsenosti, ale niekto tie zlé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 BFG, napadl jsi mně z nějakého svého pomatení smyslů z toho, že jsem ten kdo prodává fejky na Aukru a jako "argument" jsi použil jasný důkaz "na aukru je 27 "stran" hodinek, a z nich je cca 75% falešných, a dalších 10% lživě popsaných a záměrně špatně nafocených a maskovaných" který jasně svědčí proti mně. Prvním "důkazem" kterým jsi tohle rozjel je že jsem vyjádřil nepochopení proč je tady vytahovéno vysoké kladné hodnocení aukrouživatele http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=3663...amp;p=1&p=0 . Takže začneme odzadu. Ten prodvodník z aukra co tady byl nadhozen a kterého jsem se zastal na aukru prodává knížky, má tam něco jako antikvariát. Podle tvé logiky tam určitě bude mít spoustu fejků detektívek. Nebudu se zabývat kolik hodinek je na aukru falešných, ale podle mně jsi tam snad ani nikdy nebyl. V sekci hodinek (neberu antikvahodinky) je většina laciných šuntů, ale to není totéž jako fejky, i když tyto tam jasně jsou - a není žádný velký problém je poznat - a taky není problém to nahlásit aukru, já takhle shodil asi 10 aukcí s Breitlingama, ale to jsem tady už taky psal. Dají se tam nalézt ale pěkné a pravé věci, jen si musíš dát tu práci - já tam pěkné, levné a hlavně pravé hodinky našel, dokonce jsem o tom na tomhle foru psal ... Je sprosté a ubohéé, jen tak někoho nazvat prodejcem fejků - tím jsi mně nazval podvodníkem. NIKDY jsem na aukru žádné fejky neprodával, hodinky jsem tam pokud si dobře vzpomínám prodal dvoje - jednou staré Seika automaty co di koupil hodinář na ND a jedny dámské Festiny, které jsem před tím na aukru koupil a manželce se nakonec nelíbily. Takže B.F.G. - od tebe očekávám nějaký konkrétní důkaz svého nařčení mé osoby. Jinak jsi u mně prachsprostý lhář !!! Je fakt, že jsem se u prvního příspěvku upsal, a napsal krapet něco jiného než jsem myslel a je to tam i vidět. Mělo to znít asi jako:"ty jsi asi prodejce fejků na aukru". Za to se omlouvám. Tím myšleno, tvoje horlivé a podivné zastávání se, pro mě minimálně podezřelého hodnocení. Pokud toho člověka neznáš osobně a nedáš za něj ruku do ohně, tak to nemá žádný kredit, snad jen pro čtenáře falešných detektivek. Já se na aukru zorientuju, ale jiní např. Chilli kupují fake naivně dál, v domění, že to někdo hlídá a že se tam podvodník nemůže vůbec vyskytovat. To je hlavní zlo aukra, viditelný bordel. Apropo, můžeš mít 10 jiných nicků a vesele hodinky prodávat. Takže se o tom můžeme bavit třeba rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 ..mně teda připadá, že svéprávný a alespoň trochu racionálně uvažující jedinec nakoupí na Aukru dobře a s poměrně malým rizikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) Když už jsem u toho kreditu mám 2 případy, které jsou typické. V 1. případě se jednalo o hodinky Omega. Byly prodávané jako funkční - bohžel se predcházely o cca 20 minut denně. Pán mi na mail nereagoval tak jsem hodinky poslal Mechanovi k prohlídce. Mezi tím se pán ozval a ujišťoval mě že hodinky byly OK a že je možná jen špatně zabalil a vlásek, že byl 100% OK prtože ho prohlížek a to že regulace je jinde než na AUKRO fotce není pravda ( později uznal, že je )... řekl jsem mu, že je mám u hodináře kterému věřím a dám mu info o výsledku a dohodneme se- Byla tam řada problémů - zmuchlaný vlásek ( ten jsem viděl i já ), prasklé ložisko, stroj velmi špinavý a zanedbaný ), sklo nebylo nové ale škráblé a navíc s vůlí více jak 0,5 mm .... prostě dohromady oprava za cca 2000,- a to ještě s přátelskou cenou od Mechana. Když jsem to pánovi napsal. Obvinil Mechana že nerozumí hodinařině, mě že jsme to udělal já, poštu, že to rozvbila cestou ... prostě hodinky byly perfektní a na nějakou slevu nemínil reagovat. Pravdou je, že nabízel vrácení peněz což u mezi tím opravených hodinek není zrovna ideální, ale chápu, že by se mu to líbilo.... A obchod jede dál - hromady hodinek nabízí stále. Na maily nereaguje tak třeba se kouká aspoň sem a zastydí se profesně. 2. případ byl tentýž - automaty Tissot udajně naprosto funkční ... asi jo, ale zastavovaly se v poloze korunkou dolů oprava cca za 2 tis. a to jsem nenachal upravit koruku ukteré někdo ubrousil krček.... dáma nekomunikuje. Ovšem pravdou je, že že ty hodinky stály 400 is poštovným, takže se nezlobím jen mi jde o princip - když tvrdím plně funkční tak to má být pravda! Ale abych nebyl jen negativní mám za sebou cca 130 obchodů a ve všech ostatních případech jsem spokojen ! Moje sbírka orientů už čítá 6-tý kousek a dohromady nestály ani 1500,- včetně mého milého 100-letého kalendáře. Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 BFG - ok, co jsme si to jsme si. Proč se zastávám aukra - protože jsem tam spokojený. Samozřejmě a bohužel ne vždy. Ale fakt je super najít lidi, se kterýma udělaš prima obchod (i když malinký) a ještě s nima super pokecáš, s některýma i zajdeš na kafe. Oproti tomu jsou tam parchanti, kteří kdyby se mi dostali do ruky ... Ale těm to zase nenechám jen tak, už jsem odstavil jestli to dobře počítám 7 aukristů. Aukrotým funguje, tomu věř. A aukce s fejkama se taky shodit dají - jen musíš napsat přesně proč je to falzo, musíš počítat s tím že i tam funguje falešná konkurence a jsou tam snahy rušit konkurenci, takže aukci nezruší když napíšeš "tato aukce je podvod". A falešné nicky - já prostě už jen tak něco nekoupím od nízkýho čísla. uns - já jsem fakt spokojený. Na druhou stranu si opravdu musíš dávat bacha - a kde jinde ne. Když máš pochyby, ptej se prodávajícího, chtěj další fotky a tak. Když je poctivej, spolupracuje. Když nespolupracuje tak do toho prostě nejdeš. Já mám aukro jako zábavu. Začalo to tak že jsem zjistil, že dávání vecí po rodině mi přináší jen problémy. Na aukru se ti třeba stane, že prodáš za pár korun věc, která někomu pomuže. Příklad - prodal jsem kdysi siťovou kartu ISA, překážela ve skříni a nechtělo se mi ji vyhodit. Kupující byl z Brna a tak jsem mu to předal osobně. Při předání jsem se podovoval proč to chce - no a on že dělá PC síť v dětským domově a tyhle karty se jinde nedaj sehnat ... Když jdu do důsledku tak kvůli penězům na aukru obchodovat vůbec nemusím, dokonce se s tím asi ani moc chlubit nemůžu. Ale prostě máš doma spoustu krámů který jen překážej a ty si říkáš že se to ještě může hodit - a nakonec to stejně vyhodíš. Takhle se to nevyhodí, raději to dám po koruně. Kdesi (asi v L+K) jsem nedávno četl, že na opravy počítačů na raketoplánech se díly sháněj na ebay ... Filipes - asi tak ... Koblih69 - tohle jsou nepříjemné věci, ale v klasickým bazaru bys byl taky bohužel s tímhle poslán do háje. Jinak starý Orienty s tím obrovským kalendářem mě začínaj čím dál víc lákat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Nesouhlasím, v obou případech měla věc jiné vlastnosti než bylo uvedeno a to jsem nekompromisní. Tedy aby bylo jasno neočekávám, že věc bude 100% a jako nová, ale pokud má být fukční není možné, že to tak není a u hodinek je to že nejdou vada ( alespoň mi se zdá ) která běžné funkci brání. Prodávající, který se k tomu nehlásí je idiot, protože když mi vyhoví tak se tam budu vracet a udělám jim další tržbu - samozřejmě to platí spíš pro kamený krámy. Já jsem typ člověka, který když je nějaký problém už tam nikdy nepáchnu a naopak když to za to stojí tak mi si dojet třeba podstatně dál ale dostat rozumnou službu. To pochopí každej rozumněj člověk. Ono totiž kdyby paní napsala, že se ty Tissoty zastavují tak jsem je stejně za ty peníze koupil, ale pokud mají být funkční pak to tak má být, jde jen o princip. Možná jsem postižený tím, že mě živí obchod a to, že kdyby se takhle choval někdo z mých obchodníků tak letí... myslím, že pár let už uplynulo abych mohli být vůči těmhle lidem nekompromisní a naštěstí je v zásobě vždycky dost dalších co se tak nechovají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Jo, máš pravdu. Měli bychom takoví být. Jen ale náhoda se může stát, já jednou prodával starší mobil, vydražil se, když jsem ho balil tak mi spadl na kachličky, rozletěl se a bylo po něm. Kdyby kupec byl ostrej a aukro taky, byl bych za padoucha - nedodržel jsem aukci. Já mu tenkrát po dohodě vrátil peníze, nechal si asi stovku a rozbitý mobil mu poslal i s příslušenstvím, šlo mu o ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Jo, máš pravdu. Měli bychom takoví být. Jen ale náhoda se může stát, já jednou prodával starší mobil, vydražil se, když jsem ho balil tak mi spadl na kachličky, rozletěl se a bylo po něm. Kdyby kupec byl ostrej a aukro taky, byl bych za padoucha - nedodržel jsem aukci. Já mu tenkrát po dohodě vrátil peníze, nechal si asi stovku a rozbitý mobil mu poslal i s příslušenstvím, šlo mu o ně. Na tom není nic špatnýho, stalo se mi totéž, prodávla jsem Didaktik Gama a když jsem ho na rozloučneou vypnul tak nenaběhnul... no co no dal jsem to se vším příslušenstvím za 99,- aa kupující by spokojenej. Taky jsem mohl tvrdit, že byl funkční a stalo se to třeba cestou, ale proč..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Mimochodem další poučený "pachatel" to zkouší tentokrát raději bez obrázků, tak kdo si o ně napíše ? http://www.aukro.cz/item224180797_svycarsk..._breitling.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Nový přírůstek, který mě pobavil zase trochu jinak: http://www.aukro.cz/item224215564_103305_c..._pro_panov.html * hodinky jsou Chronologické * mají 2 knopflíky * nastavitelný náramek * vzdálenost mezi dírkami 3 cm nebo: http://www.aukro.cz/item221975219_luxusni_...13_900_kc_.html * sklo je minerálové * dno je šroubované * krásná dokonalá práce mistrů - patrně na tom pracoval sám Mr Chen * běžná cena 13 900,- Předpokládám, že se pordají jako obvykle tak okolo 4500,-..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 to víš, práce mistrů se musí ocenit, me pobavil tento: http://www.aukro.cz/item223063368_luxusni_...na_26200kc.html chce za to pěknou pálku, na ebay jsou eBay-MZI No a tihle se tim živěj na ostro: http://www.gebusiinee.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Můj největší úlovek dnes budou asi ty "knopflíky". To si zapisuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 (upraveno) chlapče nikdy jsem nikoho nepřesvědčovala o logice něčeho o čem sem sama psala s pochyby. asi Ti uteklo, že dané peníze jsem za to nezaplatila a nezaplatim, a že za to dam ano třeba deset pokud jsou to stejne dobry fejky jako rolex v honkongu kde az po bedlivem probadani po nalezeni male odchylky v polozeni a umesteni baterie ( a samo kvalita byla rapidne odlisna jen v te baterii tak jako je zde rozdil v motoru ) rozpoznali fejk od originalu to neni vyhazovani penez ale takle je to proste nastaveny. to ze podporuju podvodniky? ach boze, asi z toho budu fakt blejt, a ze sem si udelala ostudu? zlato, ostuda je neustale kritizovat ostatni a pritom sem si jista, ze ty jsi uz taky podvadel, lhal, predstiral a nemluvil pravdu. a to ze reknu ze pomaham jinde? to ti vadi? nechlubim se tim, povazuju to za normalni, ale predpokladam ze i to povazujes za picovinu, ze! a to zda jsi socka nebo uspesny podnikatel je u pomahani druhym zcela jedno. mozna kdyby jsi prestal venovat cas kritizovani a urazeni zatimco pro nikoho jinyho nic nedelas a radeji sel sousedce pro mleko a karton vod citil by ses lepe. a fakt, ze svych par minut venuju psanim tehle sracek s tebou me sere, neboj, je to ztrata casu bavit se se zasklym blbcem a ja to vim a taky si vynadam, ze jsem ho ztracela. ale proste se mi z tebe udelalo spatne a tak sem se tady musela vyblejt. sorry. pokud budes mit nejaky dalsi moudra prosim zasli mi je na chilliofczech@seznam budu se moc tesit co tak moudreho mi zas napises pusinku bohanku To je ale mazanej travestita! :D Upraveno 9. srpna 2007 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Můj největší úlovek dnes budou asi ty "knopflíky". To si zapisuju. A mezi obrázky je tam schované toto: Tie Chronographicke knopfliky jsou jen atrapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se