Prochy68 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Musis ho usmlouvat na bura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Tak ono to "vystavené zboží" skutečně může být nepoužité - klidně před tím mohlo bez jediného zájemce ležet nasvícené v zamčeném regále a tím pádem Ti to akorát nepřijde originálně zafoliované. Já takhle vloni v CZC ulovil ani ne za polovinu EOS M6 v setu ultrazoomem a skutečně na ničem nebyla sebemenší stopa použití. Ale jestli ho před tím někde měli vystavený s původní cenovkou, není se vlastně čemu divit Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 To Radek124: Anebo s ním doma někdo doma fotil?... no lepší ani nemyslet....prostě nikdy :-) To krtenek: Koupil jsem "nový" za 9.990,- :-( No nic, je mi to jasný, nepřevezmu a vrátím se s prosíkem pro ten nový za dvanáct, osobní odběr, přes to vlak nejede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 krtenek: já do videa vůbec nevidím, ale otec točí "poloprofi" a já jsem mu sehnal před časem Sony HDR-PJ760. On už si delší dobu stěžoval, že se mu klepou ruce a tak, a že chce něco menšího a řeknu ti, ta stabilizace je pecka. To snad ani nejde rozhodit, to se musí vidět. Tělo kamery se dobře drží jednou rukou, skoro všechny tlačítka jsou na správném místě, jen to multifunkční točítko je úplně na hovno. Jaké to umí datové toky nevím, ale nikdo si zatím nestěžoval... Stejnou stabilizaci má i Sony AX33, až ji uvidím za správnou cenu, tak do ní půjdu. Jako jestli máš nějaký gimbal nebo jak se tomu nadává, tak tam je asi kompakt/bez/zrcadlo v pohodě, ale na rozumnou práci kvůli držení bych stejně zvolil kameru. Jak píšu, nevím na jaký účel to chceš používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Tak jsem to volal do obchodu a jak tedy, no a paní říkala že je úplně nový ale rozbalený a vyzkoušený jako bonus pro zákazníka, a je to venku. V Sony jsou jiného názoru, nový fotoaparát by měl mít na sobě neporušený seal, právě jako důkaz pro zákazníka že nebyla krabice otevřena a jedná se o úplně nový produkt. Tak jsem ho tam objednal, sice o tři litry dráž, ale já chci prostě funglovku, šmitec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tak přišel akorát, naházet věci do baťohu, lyže do auta, nezapomenout děcka vyzvednout a hurá na hory :-) Najděte tři rozdíly :-) Pak dám nějaké postřehy a tobě krtku zkusím nějaké to videjko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Nejlepší kompakt dneska je jasně Ricoh gr III. Video neumí jako třeba XT3 od Fuji, ale fotí nejlíp ze všech (ve své kategorii). Dospělý čip a stabilizace. Pevny světelný 28mm (35mm ekvivalent). Mám ještě X pro 2 a ten leží doma od nákupu GRka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Ten horní je nějakej obouchanej.No, je pravda že za ty čtyři roky něco zažil, s podivem že ještě vůbec fotí. Po vyčištění začal fungovat hledáček, kolečko na objektivu, akorát bych řekl že hůře ostří, ale pro kluka na učení ideální hračka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Já zřejmě vážně cílim na G7 X Mark III.Foťák bezvadnej, ale nebude ti chybět hledáček? Já si na něj hodně zvykl a je to bezvadná věc, hlavně při silném slunci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Na kompaktu nebude.Samozřejmě dle využití každého soudruha, ale v horách na sněhu se sluncem v zádech bezkonkurenční záležitost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Já třeba komplet opouštím Fuji sytém (xpro...) a jako záznamník plánuji Ricoh gr iii s externím hledáčkem 21/28 (jen průhled bez žádných informací) ale zvládl bych to i bez něj.. Pro mě je ale Digi stále jen doplněk k filmu (středoformát, velkoformát)... Vlastně ho mám jako takovy záznamník -takže aby byl co nejmenší ale zároveň kvalitní, stále jsem se nenaučil používat pouze mobil..raw je porad raw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Ricoh GR je bozi, mam druhej. Trojku zatim neplanuju, horsi ergonomie, ten blesk se obcas hodi, ostri to stejne na pikacu... . Mozna, kdyz zas bude z jara nejakej cashback. Fuji jsem taky dal pryc komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Zkoušel jsem kdeco, pár Sigma s Foveon čipem, několik Ricoh včetně GR, nakonec jsem skončil u Fuji xPro-1 a jako záznamník používám telefon. Když chci něco pěkně vyfotit vezmu starý poctivý Canon 1D MarkIII nebo lépe Pentax 640D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Já zřejmě vážně cílim na G7 X Mark III. Ja mám takmer 2roky G7X Mark II, môžem odporučiť, malý skladný a lezú z toho celkom slušné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Ano dá, ale s foťákom sa nedá nič robiť, len prezerať fotky v PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Tak co, pane Afričan, jak jsou spokojený s novým foťákem?Spokojený jsem, ale pravda je taková že je to ohledně výstupu fotek defakto stejné jako to co jsem měl :-) Upřímně jsem ještě neměl moc času s ním experimentovat. Co je určitě lepší je ostření, rychlejší, řekl bych že přesnější a navíc zaostření na objekt na který ťukneš na displeji je super věc. Videa jsem nezkoušel, a teď si vzpomínám že jsem ti slíbil 4K ukázku. Ale já jsem jelito a nevím kam to dát, aby jsi to viděl v plné kvalitě. YouTube to umožňuje? Dále fotím pouze v JPEG, ale dává mě to furt volby do nápovědy ať zkusím RAW, jak píšu nebyl čas ani nálada nějak experimentovat, spíš fotím stále na automatiku. RAW může mít nějaké lepší výsledky ohledně fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Takže se z USB nabíjí nebo ne? Ano, foťák sa z USB nabíja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Z akého USB to nabíjaš? Mne zo z USB3 ide - bliká LEDka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Tak prej je k tomu potřeba nějakej pitomej adaptér.Vždyť to píšou v popisu všude :-)USB typ C (nabíjení přes rozhraní USB je možné s kompaktním napájecím adaptérem USB PD-E1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 A jo, kua, já sem slepej.https://www.canon.cz/cameras/powershot-g7-x-mark-iii/specifications/Nicméně nabíjení přes USB je běžná věc, proč tady to nejde!?To nevím, osobně jsem taky rád když se na cesty všech tědletech fíčurín navíc zbavím. K Sony pěticentimetrový USB kabýlek, powerbanku a čauec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se