3RYCK Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 (upraveno) V 25. 2. 2016 v 20:16, Dosa20 napsal: Při hledání nových hodinek jsem narazil na tyto za seika může někdo poradit jestli je to nový nebo starý model a jestli ještě půjde sehnat?seiko 5.jpgJinak asi pořídím tyhle.seiko szng.jpg A tento model si videl, existuje viac variánt a má už aj novší strojček, nie je to ale päťka SRP715K Upraveno 26. února 2016 uživatelem 3RYCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Tento model sa mi dosť pozdáva,vyzerajú dobre,malá chybička na fotke je to krivé zobrazenie dňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Tak moje první pětky dnes dorazily a zde je zatím rychlá amatérská mobilovka... zítra musím jít nechat zkrátit tah. Jinak poučkou pro mě po dnešku je, že mezi 19 mm nožky opravdu 20 mm řemen nenarvu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stary Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) SNKM47 Prve patky, fotene iba mobilom na skusku aj na remeni. Upraveno 7. března 2016 uživatelem stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Ještě jedny pětice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 V 7. 3. 2016 v 9:13, stary napsal: SNKM47 Prve patky, fotene iba mobilom na skusku aj na remeni. Tah hnusná plechovka, ale na kůži super oblekovky. Velmi povedené pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stary Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Presne tak, tah je nanic, keby som ich nevidel na remeni tak ich ani nekupim. Bral som ich pre polovicku, a tej zatial neprekaza a na remeni sa jej nezdali. Ale chce vyskusat cerveny remen, tak som objednal jeden na skusku. Uvidime ako to bude vyzerat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Nedávno jsem tu dával moje 5ky, který dostávají skoro 10 let zabrat v truhlářským provozu...poslal jsem je do lázní a takhle teď "relaxujou" u pana Frýdla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tos udělal určitě dobře, jemný prach se dostane i do pr... , ale koupil jsem před lety pětky, které měly za sebou něco podobného jak píšeš, bylo to neuvěřitelně zalepený prachem a po léčebné kůře oživly a dají se použít. Lázně Tondako, loni zatěžkávací zkouška, letos do provozu....** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Tos udělal určitě dobře, jemný prach se dostane i do pr... , ale koupil jsem před lety pětky, které měly za sebou něco podobného jak píšeš, bylo to neuvěřitelně zalepený prachem a po léčebné kůře oživly a dají se použít. Lázně Tondako, loni zatěžkávací zkouška, letos do provozu....**Datum jsem dnes ráno nechal žít....., nerad to přetáčím, když to dlouho leží. Upraveno 11. března 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Už byl vidět v mechanizmu bordýlek...suchý mazivo, ale problém vcelku zatím nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Přidávám své pětky. Je to fakt kus hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) A ještě test vodotěsnosti. Upraveno 18. března 2016 uživatelem Borisslos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 V 11. 3. 2016 v 11:32, dufi napsal: Nedávno jsem tu dával moje 5ky, který dostávají skoro 10 let zabrat v truhlářským provozu...poslal jsem je do lázní a takhle teď "relaxujou" u pana Frýdla... Velká paráda!!! Pak nahlas kolik tý lázně stály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Mam je rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 V 19. 3. 2016 v 9:33, Ondra napsal: Mam je rad :-)Jo jsou to opravdu moc hezký a jednoduchý hodinky, žádné blbosti navíc a jak se říká v jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 po delší době bez pětek jsem se konečně k jedněm dokopal. bohužel nic se 4R mě prostě neoslovuje (podle mě je to všechno, nebo skoro všechno ošizená hrůza), tak jsem musel vzít zavděk klasikou 7S.snad nejoblíbenější ze všech pětek - SNZG13. měl jsem je v plánu už před lety, tak na ně konečně došlo. bezchybné zpracování, parádní lumi srovnatelná s mými SKX007 a dokonce se SRP025 a cena ve srovnání s jinými seiko5 sports směšně nízká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Osvedcena klasika. Uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 mám je 2 týdny a jiskra takňák asi nepřeskočila. nic proti nim snad mít nemohu, ale když je porovnám se skx nebo srpy, tak mi přijdou pětky jaksi nadbytečný... todle zjištění mě celkem mrzí. tak sem dám aspoň pár rychlejch výcvaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se