Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

V 25. 2. 2016 v 20:16, Dosa20 napsal:

Při hledání nových hodinek jsem narazil na tyto za seika může někdo poradit jestli je to nový nebo starý model a jestli ještě půjde sehnat?

attachicon.gifseiko 5.jpg

Jinak asi pořídím tyhle.

attachicon.gifseiko szng.jpg

A tento model si videl, existuje viac variánt a má už aj novší strojček, nie je to ale päťka :)

SRP715K

SRP715K_0.png

Upraveno uživatelem 3RYCK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Presne tak, tah je nanic, keby som ich nevidel na remeni tak ich ani nekupim. Bral som ich pre polovicku, a tej zatial neprekaza a na remeni sa jej nezdali. Ale chce vyskusat cerveny remen, tak som objednal jeden na skusku. Uvidime ako to bude vyzerat..

Odkaz ke komentáři

Tos udělal určitě dobře, jemný prach se dostane i do pr...  :lol2: , ale koupil jsem před lety pětky, které měly za sebou něco podobného jak píšeš, bylo to neuvěřitelně zalepený prachem a po léčebné  kůře oživly a dají se použít. Lázně Tondako, loni zatěžkávací zkouška, letos do provozu....

**

Odkaz ke komentáři

Tos udělal určitě dobře, jemný prach se dostane i do pr...  :lol2: , ale koupil jsem před lety pětky, které měly za sebou něco podobného jak píšeš, bylo to neuvěřitelně zalepený prachem a po léčebné  kůře oživly a dají se použít. Lázně Tondako, loni zatěžkávací zkouška, letos do provozu....

**

Datum jsem dnes ráno nechal žít....., nerad  to přetáčím, když to dlouho leží.

post-18915-0-39517800-1457700092_thumb.jpg

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

V 11. 3. 2016 v 11:32, dufi napsal:

Nedávno jsem tu dával moje 5ky, který dostávají skoro 10 let zabrat v truhlářským provozu...poslal jsem je do lázní a takhle teď "relaxujou" u pana Frýdla... :cool02: :rolleyes: :)

Velká paráda!!! Pak nahlas kolik tý lázně stály :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

po delší době bez pětek jsem se konečně k jedněm dokopal. bohužel nic se 4R mě prostě neoslovuje (podle mě je to všechno, nebo skoro všechno ošizená hrůza), tak jsem musel vzít zavděk klasikou 7S.

snad nejoblíbenější ze všech pětek - SNZG13. měl jsem je v plánu už před lety, tak na ně konečně došlo. bezchybné zpracování, parádní lumi srovnatelná s mými SKX007 a dokonce se SRP025 a cena ve srovnání s jinými seiko5 sports směšně nízká.

post-5667-0-41990700-1459845692_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

mám je 2 týdny a jiskra takňák asi nepřeskočila. nic proti nim snad mít nemohu, ale když je porovnám se skx nebo srpy, tak mi přijdou pětky jaksi nadbytečný... todle zjištění mě celkem mrzí.

tak sem dám aspoň pár rychlejch výcvaků

post-5667-0-31841500-1461092251_thumb.jpg

post-5667-0-32377600-1461092264_thumb.jpg

post-5667-0-07630800-1461092279_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...