horskjan Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 V 13. 8. 2023 v 16:24, Jiří Sedlák napsal: Jo, chvilku jsem s ním hrkal a je to výrazně lepší, ale i před tím na ruce seděl ok, projevovalo se to jen když jsem si je sundal z ruky a pohrával si s nima, ono se to za pár dní ochodí, ty je máš od středy? Každopádně díky za info o tom počtu kusů. Rozšířit Není zač Jsem zvědavý, kolik se jich tu ještě objeví... Ve středu odpoledne je naskladnili, byl jsem na cestě z práce, tak jsem musel hned vyzvednout... Takže jo, od středy večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tak tenhle strapcode by jim sednul jak prdel na hrnec. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Šel jsem kolem, na pokec, kafčo a … nemohl sem tam ten poslední kousek nechat Tímto děkuji klukům z Koscomu za upozornění na ně a pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tu už je to jak v Lidlu- retro týden. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benediktv Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 3:50, Jiří Sedlák napsal: Tak tenhle strapcode by jim sednul jak prdel na hrnec. Co myslíte? Rozšířit Za mě super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 3:50, Jiří Sedlák napsal: Tak tenhle strapcode by jim sednul jak prdel na hrnec. Co myslíte? Rozšířit Ten k nim bude bezva, líbí se mi. Ještě bude fajn toto https://www.strapcode.com/collections/metal/products/strapcode-watch-bands-metal-ss-bcl20-b090s a mě se dost líbí ještě tento Forstner Ladder... https://forstnerbands.com/products/the-forstner-ladder-bracelet?variant=40394172203200 Ale pravděpodobně zůstanu u toho originálního náramku, ten mi k nim sedí a na mé ruce je pohodlný. Navíc se mi líbí ta jednoduchá a malá spona, která s tahem tak nějak splyne... Časem přikoupím na prostřídání určitě ještě Tropic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 10:45, Lukyn77 napsal: Šel jsem kolem, na pokec, kafčo a … nemohl sem tam ten poslední kousek nechat Tímto děkuji klukům z Koscomu za upozornění na ně a pokec Rozšířit Tak to z Koscomu zmizely celkem rychle, za necelý týden. Co jsem se tak ptal, při vyzvednutí těch svých, měli mít 17 kousků, 11 rozebraných v rámci předobjednávky... V Chronoshopu a Helveti už nějakou dobu také nejsou, podle webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) ...zase budou, 15000 je hodně (takovou limitku - tolik ks - dělá jen Seiko) Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 12:55, Kamil.K napsal: ...zase budou, 15000 je hodně (takovou limitku - tolik ks - dělá jen Seiko) Rozšířit V Koscomu prý další už mít nemají, ale je možné, že se ještě objeví další várka, co já vím... Nebo ze zahraničí, tam jsou ale také evidentně oblíbené 15 555 ks je samozřejmě dost - je jasné, že to není žádná velká exkluzivita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tah mi nevyhovuje, tak šly na nevyužitý tropic ze Squale 1521 a je to příjemně vyvážená kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Za mě super! Ten orig tah mi přijde už fakt dost vintage.. ikdyž to tak třeba má být, nebo to někdo má rád...ale za mě už fakt hodně retro. Na tom tropicu super vyvážený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 14:11, horskjan napsal: V Koscomu prý další už mít nemají, ale je možné, že se ještě objeví další várka, co já vím... Nebo ze zahraničí, tam jsou ale také evidentně oblíbené 15 555 ks je samozřejmě dost - je jasné, že to není žádná velká exkluzivita... Rozšířit Spíše by bylo zajímavé, kdyby Seiko zveřejňovalo čísla prodejnosti, tzn. jak si prodej podobných "limitek" stojí oproti současným modelům. Ty třeba mne alespoň nijak neoslovují. Sice mám několik původních modelů Rally a Sushi Roll, ale třeba jejich reedice z r. 1997 byla rovněž zdařilá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tak na ten druhý strapcode jsem taky koukal, ale nesedí mi tam ten obyčejný zbytek tahu. Ještě je měli v Ostravě Hodinky-365, ale taky už nejsou, úplně zmizely z nabídky. Ta reedice z 97 je stejně povedená jako ta letošní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Ten Forstner žebřík musí bejt neskutečně pohodlnej, žádný trhání chlupů a hlavně pocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Hezky se doplňují spolu s původními pětkami z 6/68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 16:54, lucid napsal: Spíše by bylo zajímavé, kdyby Seiko zveřejňovalo čísla prodejnosti, tzn. jak si prodej podobných "limitek" stojí oproti současným modelům. Ty třeba mne alespoň nijak neoslovují. Sice mám několik původních modelů Rally a Sushi Roll, ale třeba jejich reedice z r. 1997 byla rovněž zdařilá... Rozšířit Tyhle jsou také skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 V 16. 8. 2023 v 4:52, Lukyn77 napsal: Hezky se doplňují spolu s původními pětkami z 6/68 Rozšířit Tady moje "dobové" kombo. Pogue jsou z 1972, 51 let mezi nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benediktv Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Tak už mám limitku taky doma, nedolal jem náporu vašcih chlubicích fotek a ukořistil jeden kousek. Tochu mě zklamalo, že logo je pouze natištěné, nikoli aplikované, zvlášť v kontrastu s masivním a výrazným rámečkem datumovky, ale jinak spokojenost. trochu se bojím, jesli snesu ten tah, je to chlupotrh nebo se to dá? Zaím je nechávám v krabičce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Trochu trhá, ale já jsem šimpanz, člověku to třeba nic trhat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Občas při nasazování na ruku to tahá, při běžném nošení za mě bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se