Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

V 13. 8. 2023 v 16:24, Jiří Sedlák napsal:

Jo, chvilku jsem s ním hrkal a je to výrazně lepší, ale i před tím na ruce seděl ok, projevovalo se to jen když jsem si je sundal z ruky a pohrával si s nima, ono se to za pár dní ochodí, ty je máš od středy? Každopádně díky za info o tom počtu kusů.

Rozšířit  

Není zač 👍😎 Jsem zvědavý, kolik se jich tu ještě objeví...

Ve středu odpoledne je naskladnili, byl jsem na cestě z práce, tak jsem musel hned vyzvednout... 😉 Takže jo, od středy večer...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 15. 8. 2023 v 3:50, Jiří Sedlák napsal:

Tak tenhle strapcode by jim sednul jak prdel na hrnec. Co myslíte?

strapcode-watch-bands-SS221823B135S-1_6b3800c6-d47d-487d-8c70-6d498f5eb30d_800x.jpg

Rozšířit  

Ten k nim bude bezva, líbí se mi. Ještě bude fajn toto

https://www.strapcode.com/collections/metal/products/strapcode-watch-bands-metal-ss-bcl20-b090s

a mě se dost líbí ještě tento Forstner Ladder...

https://forstnerbands.com/products/the-forstner-ladder-bracelet?variant=40394172203200

Ale pravděpodobně zůstanu u toho originálního náramku, ten mi k nim sedí a na mé ruce je pohodlný. Navíc se mi líbí ta jednoduchá a malá spona, která s tahem tak nějak splyne... 👍 Časem přikoupím na prostřídání určitě ještě Tropic...

Odkaz ke komentáři

V 15. 8. 2023 v 10:45, Lukyn77 napsal:

Šel jsem kolem, na pokec, kafčo a … nemohl sem tam ten poslední kousek nechat 😎

Tímto děkuji klukům z Koscomu za upozornění na ně a pokec 👍

IMG_9851.jpeg

Rozšířit  

Tak to z Koscomu zmizely celkem rychle, za necelý týden.

Co jsem se tak ptal, při vyzvednutí těch svých, měli mít 17 kousků, 11 rozebraných v rámci předobjednávky... V Chronoshopu a Helveti už nějakou dobu také nejsou, podle webu...

Odkaz ke komentáři

V 15. 8. 2023 v 12:55, Kamil.K napsal:

...zase budou, 15000 je hodně (takovou limitku - tolik ks - dělá jen Seiko😉)

Rozšířit  

V Koscomu prý další už mít nemají, ale je možné, že se ještě objeví další várka, co já vím... Nebo ze zahraničí, tam jsou ale také evidentně oblíbené 👍

15 555 ks je samozřejmě dost - je jasné, že to není žádná velká exkluzivita... 😉

Odkaz ke komentáři

V 15. 8. 2023 v 14:11, horskjan napsal:

V Koscomu prý další už mít nemají, ale je možné, že se ještě objeví další várka, co já vím... Nebo ze zahraničí, tam jsou ale také evidentně oblíbené 👍

15 555 ks je samozřejmě dost - je jasné, že to není žádná velká exkluzivita... 😉

Rozšířit  

Spíše by bylo zajímavé, kdyby Seiko zveřejňovalo čísla prodejnosti, tzn. jak si prodej podobných "limitek" stojí oproti současným modelům. Ty třeba mne alespoň nijak neoslovují. Sice mám několik původních modelů Rally a Sushi Roll, ale třeba jejich reedice z r. 1997 byla rovněž zdařilá...

SBSS.jpg

Odkaz ke komentáři

V 15. 8. 2023 v 16:54, lucid napsal:

Spíše by bylo zajímavé, kdyby Seiko zveřejňovalo čísla prodejnosti, tzn. jak si prodej podobných "limitek" stojí oproti současným modelům. Ty třeba mne alespoň nijak neoslovují. Sice mám několik původních modelů Rally a Sushi Roll, ale třeba jejich reedice z r. 1997 byla rovněž zdařilá...

SBSS.jpg

Rozšířit  

Tyhle jsou také skvělé 👍

Odkaz ke komentáři

Tak už mám limitku taky doma, nedolal jem náporu vašcih chlubicích fotek a ukořistil jeden kousek. Tochu mě zklamalo, že logo je pouze natištěné, nikoli aplikované, zvlášť v kontrastu s masivním a výrazným rámečkem datumovky, ale jinak spokojenost. trochu se bojím, jesli snesu ten tah, je to chlupotrh nebo se to dá? Zaím je nechávám v krabičce...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...