Zdenek1307 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna To je hodně punková kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 9 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Už jsem se bál že v Seiko sekci neuvidíme hafana. Je to on? Ten flek v pozadí co vrtí ocasem. Ano,je to Beník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Přišla nová žlutá gumka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ale tohle je hezký, a klidně hoď víc a zaostřeného Beníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna (upraveno) Už jsem se chtěl zeptat snad tisíckrát a vždycky jsem zapomněl... teď to napravím. Vysvětlí mi někdo, proč se někdy u sekundové ručičky dělá lumi na opačné straně ukazatele??? To jsem prostě nikdy nechápal. To jako když se podívám ve tmě tak mi to bude ukazovat o 30 sekund pozadu? Upraveno 16. srpna uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Je to kvůli vyvážení ručky, stejně lumi na vteřinové slouží hlavně jako indikátor, že hodinky jdou. Konkrétně u potápek to předepisuje ISO6425, že musí mít indikátor chodu viditelný i ve tmě, abys měl jistotu, že se nezastavily. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Tak hlavní je pragmatický důvod, že jelikož skutečně stačí sledování chodu hodinek pod hladinou, neplete se lumi vteřinovky na obvodu s lumi minutové ručky, která je při potápění zásadní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Tak zde ho máš,zrovna honil srnu,ale nemá na ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Na to má chlapec malý nožičky. Bláža taky uloví maximálně krysu a to je mnohem větší. Ta guma je dobrá, jestli se ti nelíbí tah, tak to jsi vychytal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Přesně tak,zatím cirka 20 potkanů,11 slepic,nějaká nutrie,kačeny a dva bažanty(půjčil si ho kamarád myslivec a pak mi doma brečel,že je to moc velký lovec),je to šmudla.Ale stopu dává a norník to je výtečný Ten tah se mi vážně nelíbí,je na mne moc zdobný.Nechám Ti ho stranou. Dnes mi psal Robert (R4B4),že už má hotovou ještěrku se žlutým prošitím.Foto na umělém světle,až přijde,tak ho nafotím na denním světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Tak ještě jednu sem. Jsou to opravdu krásné hodinky. A bez jediného problém na kontrole kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna naprostý souhlas, Seiko 5 Made in Japan vydají za celou kolekci předlistopadových i polistopadových Primek a Eltonů. Proto takové hodinky stojí za to, zejména pokud se ještě daly pořídit za slušné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Něco na tom bude. No a počkej na 6119, Ruda psal, že je už testuje, sklo dorazilo a prý to vypadá super. To bude pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Tož vzal jsem je do lesíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Tvl jak můžeš dát tu barvu na ruku, peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna tohle je v pohodě, peklo byl ten člověk v MHD co měl na každý ruce jedny chytrý hodinky. Od tý doby mě už nic nepřekvapí. Si představ, že by měl ten řemen modrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Dneska fotku nedám, protože bych se zase opakoval, ale zítra, jestli pošta nezklame... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se