Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už jsem se chtěl zeptat snad tisíckrát a vždycky jsem zapomněl... teď to napravím.

Vysvětlí mi někdo, proč se někdy u sekundové ručičky dělá lumi na opačné straně ukazatele???

To jsem prostě nikdy nechápal. To jako když se podívám ve tmě tak mi to bude ukazovat o 30 sekund pozadu? 😄

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlavní je pragmatický důvod, že jelikož skutečně stačí sledování chodu hodinek pod hladinou, neplete se lumi vteřinovky na obvodu s lumi minutové ručky, která je při potápění zásadní. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Přesně tak,zatím cirka 20 potkanů,11 slepic,nějaká nutrie,kačeny a dva bažanty(půjčil si ho kamarád myslivec a pak mi doma brečel,že je to moc velký lovec),je to šmudla.Ale stopu dává a norník to je výtečný😊

Ten tah se mi vážně nelíbí,je na mne moc zdobný.Nechám Ti ho stranou.

Dnes mi psal Robert (R4B4),že už má hotovou ještěrku se žlutým prošitím.Foto na umělém světle,až přijde,tak ho nafotím na denním světle😊

IMG_3247.jpeg

Odkaz ke komentáři

😎naprostý souhlas, Seiko 5 Made in Japan vydají za celou kolekci předlistopadových i polistopadových Primek a Eltonů. Proto takové hodinky stojí za to, zejména pokud se ještě daly pořídit za slušné peníze.

👍☕

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...