Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem myslel, že oranžová bude k těm "piškvorkám" ultimátní letní kombo, ale teď jsem na vážkách. 
Jo a když už jsem byl v tom, dal jsem pořádnej řemen i těm černým, omláceným pětkám. Zaslouží si ho. aW1nOi8vMjAyNi8wNy8xOC81eE9wR0lnaU1vYWZIVGU3RnZLRi9jYjBlYjQzZS02ZTkyLTQ5NjctYmQ1Zi1hYjY2Y2Q2OGI4MDYuanBn.jpg

aW1nOi8vMjAyNi8wNy8xNS9xbXVvWG04ekVSV0tEbkdNR2ZxUi81ZDk4MjczOS00OTAzLTRhOTgtOTdlMS1kYWNmNDE3MjAwODMuanBn.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 3
Odesláno

To je zajímavá shoda, hodně podobné barvy jsou i v "sousedním" vlákně, také bílý ciferník a modrý + oranžový řemínek, a opět se mi líbí oba i zde na těch Tvých hodinkách. A jelikož jsem trošku zatížený na oranžovou, tak hlasuji za ni. Ale oba dva jim sluší moc pěkně 👌

• Díky 1
Odesláno

Původně jsem pokukoval po klasických Seiko SNXS77 aka UFO, ale nakonec jsem šel do těch novejch.

Zatím je mám na ruce krátce, asi hodinu, ale až se trochu sžijeme, tak se pokusím spíchnout nějakou recenzičku, protože se mi již teď zdá, že jsou prudce nositelné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, Jerryl napsal:

Původně jsem pokukoval po klasických Seiko SNXS77 aka UFO, ale nakonec jsem šel do těch novejch.

Zatím je mám na ruce krátce, asi hodinu, ale až se trochu sžijeme, tak se pokusím spíchnout nějakou recenzičku, protože se mi již teď zdá, že jsou prudce nositelné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Byl jsem je na živo prohlídnout v Koscomu, jako dobrý, ale určitě bych vzal ty s nekontrastním chapter ringem.

Odesláno (upraveno)

No vidíš, někdo vdolky a jinej buchty.

Mě uchvátily tyhle modrý na první pohled a jiný bych ani nebral🙂

Než překonám hodinkový honeymoon, tak napovím, že s původními SNXS je nemá smysl porovnávat. Nebylo by to fér. Jsou to úplně nový dospělejší hodinky, ale také za úplně jinou cenu. Ceníkovka 11k je sice nesmysl, ale u šediváků kolem 7.5k je celkem přijatelná.

SNXS bývaly dobré první automaty za výbornou cenu, avšak dnešní optikou již mají až moc kompromisů.

Jinak, kdybyste někdo chtěl pustit ty kompromisní SNXS, tak bych je do sbírky vzal.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno

Tak si je ty krkoune nechej😆, stejně bych radši modrý SNXS77.

A ty nový modrý se zlatejma ručičkama jsou taky pěkný. Ty jsem naživo neměl tu čest. 

Odesláno

Jojo, krkoun jsem, ještě jsem nic nikomu neprodal, když vidím, jak ty peníze rychle mizí, tak ani nemá cenu něco do 5000 prodávat, jeden víkend, dvě večeře a je to pryč a nemáš nic. Když nic neprodám, nemůžem to prožrat. 😁

• Like 1
Odesláno
před 9 hodinami, Jerryl napsal:

A ty nový modrý se zlatejma ručičkama jsou taky pěkný. Ty jsem naživo neměl tu čest. 

Hlavně k nim dělají i dámskou verzi 32mm a vzhledem k tomu, že přítelkyně označila jejich cenu za rozumnou, možná je za rok pořídím ke svým pětačtyřicetinám oboje, ať ladíme. Zatím jsem narazil na 3 barvy a všechny s nekontrastním kroužkem. Snad se v Helveti nebudou zlobit, že jsem použil jejich fotku. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...