stosi Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 S tím bílým řemenem jsou to opravdu pěkné a elegantní dámské hodinky .
rolas Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Zdravím místní znalce, rád bych se optal, kde koupit dobře tento model: Seiko SNKL41K1. Na internetu jsem také narazil na SNKL41J1, ale nevím jaký je v tomto rozdíl. Díky za tipy.
Panchart Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 J jsou vyrobeny v Japonsku, více nevim, jen jsem to tady někde vyčet
Panchart Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 V 18. 11. 2016 v 8:46, murdoch napsal: S jednou minutou za měsíc moc nepočítej, to bude spíš minuta za tejden:) Teda aspoň mý automatický hodinky na tom takhle byly...Mám na ruce každý den od 3.11. SNZF15K1 a do dnes +38vteřin, tak to myslim neni špatný, podle toho co jsem zde vyzjistil, ale jsou to funglovky, tak třeba se to ještě změní ( k lepšímu )
murdoch Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Ono se to v průběhu roku může trochu měnit, dobrý je zkusit si při odkládání na noc jestli se třeba v některý poloze nezpomalej nebo nezrychlej, pak se s tím dá laborovat aby šly co nejpřesnějc... Otázka je, jak dlouho tě to bude bavit:)
rolas Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 19:43, Panchart napsal: J jsou vyrobeny v Japonsku, více nevim, jen jsem to tady někde vyčet Mohu se zeptat zdejších expertů zda je lepší kupovat vyrobené v Japonsku a nebo klasické ? Respektive, kdyby jste měli na výběr zvolili by jste SNKL41K1 / SNKL41J1. Díky!
JanNovakJan Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Samozřejmě s J. Až je budeš prodávat, tak jsou víc v kurzu než K
Ruiz.aw Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 to rolas: rozdíl je jen v pocitu. Jéčka by teoreticky měli být vyráběny v Japonsku, můžou, ale nemusí. Japonci mají trochu volnější pravidla.
rolas Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 V 23. 11. 2016 v 10:12, Ruiz.aw napsal: to rolas: rozdíl je jen v pocitu. Jéčka by teoreticky měli být vyráběny v Japonsku, můžou, ale nemusí. Japonci mají trochu volnější pravidla. Ty volné pravidla jsou myšleny jak ? Je tam nějaký rozdíl mezi kvalitou zpracovaní? To JanNovakJan: Díky toto jsem také lehce předpokládal.
lucid Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 V 23. 11. 2016 v 11:48, rolas napsal: Ty volné pravidla jsou myšleny jak ? Je tam nějaký rozdíl mezi kvalitou zpracovaní?..Jejich legislativa je nastavena trochu jinak: stručně - za "made in Japan" se může označit vše co buď částečně bylo smontováno v Japonsku, obsahuje součástky vyrobené v Japonsku nebo sice bylo vyrobeno mimo Japonsko, ale pod kontrolou Japonců. V Japonsku se tedy maximálně dávají dohromady modely jako Grand Seiko či Credor. Pokud jde o kvalitu - objektivně nebylo nikde doloženo, že "J" verze je kvalitnější než "K" verze.
JanNovakJan Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ale pro ten dobrý pocit je J lepší, nápis Made in Japan prostě sluší víc, než Japan movt
lub Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 tak po 11 dnech nepřetržitého nošení minus 40vteřin, to de, ani je nebudu nijak seřizovat.a vůbec se jim nechce z ruky - konečně jsem kápnul na ty pravé pětky! obří seiko5 sports mi už přijdou totálně mimo (taky proč, když jejich funkci lépe zvládnou jakékoli potápky stejné i menší velikosti, aspoň tak to cejtím já).velmi příjemné na nošení, krásně vklouznou pod rukáv, vzhledem k velikosti tolik nehrozí, že s nimi někde drbnu. přitom si zachovávají super čitelnost a to i ve tmě - jejich lumi stále překvapuje. zkrátka ideální univerzální hodinky, které sice okolí neoslněj, ale o to víc uspokojej majitele....akorát, přiznám se, koukám ještě po jejich sestrách s krémovým cifrem, že bych jen přehazoval náramek..
Simon Alexander Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) V 23. 11. 2016 v 12:03, lucid napsal: Jejich legislativa je nastavena trochu jinak: stručně - za "made in Japan" se může označit vše co buď částečně bylo smontováno v Japonsku, obsahuje součástky vyrobené v Japonsku nebo sice bylo vyrobeno mimo Japonsko, ale pod kontrolou Japonců. V Japonsku se tedy maximálně dávají dohromady modely jako Grand Seiko či Credor. Pokud jde o kvalitu - objektivně nebylo nikde doloženo, že "J" verze je kvalitnější než "K" verze.Nevim jak s tou kvalitou, ale ve verzi "J" bych nečekal chloupek v motorovém prostoru Prostě mě to naštvalo, chlup o délce 2mm se tam jentak válí na očích. Resp, teď už bude někde mezi soukolím. Nechám profouknout až je za měsíc otevřu. Tím jsem chtěl říct, že ve verzi "K" ten bordel někde bude, ale furt lepší než kdyby byl někde na cifru. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Simon Alexander
Mapo Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Po dlhom čase aj ja pridam. Stále na ruke SRP163
Povidláček Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Mám takhle před Vánocema nějakou hodinkovou nedostatečnost a sháním něco levnýho, co by mě na chvíli zabavilo. Dost se mi líbí military pětky. Protože už v černý mám ty svoje military Hamiltony, napadlo mě zkusit světlý (krémový) cifr. No a potřebuju poradit.... ty malé SNK803 nebo ty větší SNZG? Fotky jsou z netu... Shodou okolností jsem byl včera na pivu s kamarádem, co ty větší má a tak jsem si je mohl zkusit na pařátku. Mám obvod cca 18,5 cmco myslíte? Malý, velký? Popravdě asi se mi o fous víc líbí cifr těch menších ale bojím se těch 37 mm.... měl jsem jednou na ruce ty černé a byly mi fakt prťavý... budou ty světlejší působit opticky větší? Kéž by to byl tak rozumnej kompromis a dělali něco ve 40 mm... 37 mi přijde malý a těch 42 velký...a teď babo raď.
tano Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Na Tvou ruku urcite ty vetsi, 37 mm je fakt malo. Sedi Ti dobre.
travex Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Koukni na lubovu fotku o 4 posty výš, takto vypadá 37mm. Pokud hledáš malé hodinky, je to dobrá volba, jinak ty větší.
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Ja hlasuju pro ty mensi. Svetly cifr opticky zvetsuje a je super, ze je na ruce ani neucitis A nebo vem oboje a ty, co se ti nebudou libit tu obratem prodas...
Liqid Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Měl jsem oboje a nechal jsem si jen ty menší. Větší jsou fajn, ale nesedly mi tak dobře. Navíc ta vnitřní luneta mi tam designově hodně vadila. SNK jsou fakt super, malé, lehké, díky pískovanému pouzdru hodně vydrží a nic na nich není vidět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se