Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

První dojmy jsou SUPER! :)

Musím se trochu přiznat, že se mi v poslední době několikrát stalo, že jsem vybalil hodinky a řekl jsem si: "Hm, tak jsou tady..." Ale tady ne, tady byla radost veliká a nefalšovaná. Až mám trochu strach, co to může znamenat pro zelené pětky SNK543, které jsem vždycky považoval za perlu sbírky. Tyhle se mi momentálně líbí víc  :shutup:

Mám je už něco přes týden, ale teprve v neděli jsem měl příležitost udělat pár fotek. Jak bude čas a nálada, něco k nim napíšu do svého vlákna.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

V přímímém srovnání je vidět, že je umíš vyfotit o třídu líp  :notworthy:

Musím se zeptat: Možná je to náhoda, ale na fotce vidím, že ti sedí na ruce stejně jako mně, tedy spíš u malíkové hrany. Já bych uvítal, aby klesly víc na střed mezi malíček a palec. Chtělo by to tedy odebrat ještě jeden dílek mezi sponou a šestkou a dát ho na druhou stranu. Bohužel už ale není, kde brát. Máš stejnou zkušenost?

Odesláno

úplně stejnou zkušenost :)

tah jsem ohnul obráceně a jeden dílek jsem tak odebral. Potom pomocí šroubováku ten středový dílek zase ohnul nazpět a bylo to potom super. Zvenku to nebylo poznat a zespod mi to nevadilo. Potom seděly perfektně. Výhoda plechového tahu

Odesláno (upraveno)

Ano, mám naprosto stejnou zkušenost. Hodinky jsou mírně natočené směrem k malíkové hraně. Nosím je tkhle celý život, nikdy mi žádné neseděly úplně přesně na středu. Je to tím, že tah musím mít vždycky spíše trochu volnější. Obvykle mi pak hodinky po zápěstí mírně kloužou a nezůstanou na steném místě po celý den. Mám to tak rád zejména v létě, kdy se víc potím. 

Ale u těchto konkrétních hodinek je situace jiná. Tah mám také trochu volnější, ale hodinky po zápěstí necestují. Zřejmě je to dáno tím, že jsou lehké, a možná i skleněným dýnkem, které se na kůži více přilepí. Zajímavé ovšem je, že mi to nevadí a klidně je vydržím mít na ruce celý den, aniž bych si je musel po zápěstí posunout. Jsou to prostě úžasné hodinky. Jednoduché, malé, lehké, za pár korun, ale i tak velice dobře vymyšlené. 

Když si vzpomenu, jakou anabází jsem si užil v tomto ohledu s nesrovnatelně dražšími LHC, začínám nabývat dojmu, že i chronomagorovi můžou k životu jedny takovéhle pětky stačit. A to jsem ještě nemluvil o strojku, u kterého mám denní odhcylku takřka neměřitelnou.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Tak to jsem rád, že nejsem sám. Mohli bychom teda do Seika poslat kaizen. Já právě nosím tah úplně na akorát, ani volný, ani moc utažený a jsem trochu magor na to, aby byly hodinky přesně na svém místě. Jinak to furt musím štelovat a mimoděk si je na ruce rovnám. Ale jak píšu, jsem magor, normální člověk by to asi neřešil. Uvidím, jestli si zvyknu, nebo se pustím do tuningu tzv. pebe-style.

Jinak souhlasím, tohle je přesně ten typ hodinek, který by asi zůstal, kdybych si měl nechat jen jeden kus.

Odesláno

Kluci, kurnik, mate to moc pekne. Ten cifr je nadhernej a ten tvar pouzdra taky. Velikost idealni. Chce se mi rict at sem ladujete vic fotek, na druhou stranu nevim, jestli je to dobrej napad

Odesláno
ta modrá je podmanivá 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak jsem to konečně sepsal. Radujte se se mnou zde.

Kdo se bojí klikat na podezřelé odkazy, ale přesto by se chtěl pokochat krásnými hodinkami, dám mu pár fotek i sem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...