geometr Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Blééé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 6 minutami, geometr napsal: Blééé.... ale no tak.... kdybys viděl ten originální Softlex či jak se to speciálně měkčené sklíčko jmenuje, hořce bys zaplakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Já vím... dyť tu o tom tuhle šla řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 3 minutami, geometr napsal: Já vím... dyť tu o tom tuhle šla řeč no tak, neříká se v takim přypadku Blééé, anóbrž Blahopřeju ;o) však uvidím, co mi sdělí a dají na výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Tak teda blahopřeju! Jsem na to sám zvědavej. A taky jsem zvědavej, jak to bude vypadat u těch novejch, co jsme tu teď probírali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 (upraveno) Já budu blahopřát, až jak to dopadne. Mám ale kacířskou otázku, jestli má vůbec smysl/cenu tunit Pětky? Upraveno 25. května 2021 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Jedině safírem... pokud ještě nevyrobili barevnou variantu co ti vyhovuje... stačí počkat... měsíc-dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 čekat nelze. chronobundus má podle mne varianty podobné alkoholismu. Toto konkrétně je varianta Epsilon - celé týdny i měsíce si nemusím pořídit nic, ale pak přijde ten okamžik a zchroním se do němoty. Míněno - musím NEZBYTNĚ něco koupit a nadšením (nebo zděšením) z nového chrononákupu poté nemám slov ;o). Tak jsem odsouhlasil safír plochý, s oboustranným antireflexem, povídal mistr hodinář. Na klenutý bych čekal měsíc i dva, to nejde. Tvářil jsem se, že dám přednost původnímu designu hodinek ;o) (lakomec spořivá) Komunikace s ONYXem ohromná, brzy uvidíme výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 a je to doma, 1 590 s tlakovkou a pošťákem, uděláno obratem, krásně a bezpečně zabalené, spokojenost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Super. Teď ještě nějaký seriózní strojek a budou to prima hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 18 minutami, Datel napsal: a je to doma, 1 590 s tlakovkou a pošťákem, uděláno obratem, krásně a bezpečně zabalené, spokojenost veliká. ... tak to ale nějak jako nafoť, néé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 42 minutami, geometr napsal: ... tak to ale nějak jako nafoť, néé mobilem, v temném koutku, a ještě bez talentu, zdůrazněme nepodranost sklíčka - a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Baby Ice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Sice to trvalo 4 roky, ale dočkal jsem se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 V 3. 7. 2021 v 17:24, mlsoun1 napsal: Baby Ice Jojo, Babice. Ty sú nedaleko, aj s podobnú architektúrú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Jen podobné střechy,ale fasáda sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Obyčejné koule a lumi mají na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Milujem lumi babyicemonsterov Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Já takyNejlepší lumi mají proste Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se