enGiN Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 přidávám fotku mých SNZG15J1 na bond strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 SEIKO 5 SNKE07J1 velikost 37mm ale ten cifr se mi dost líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Mně se líbí modely SNX111K a SNX113K. Zejména po nasazení nějaké pěkné kůže Asi nejdostupnější variace na GS Ty se mi taky moc líbí.Ještě korunku na čtyřce a nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) Přidávám jedny ne úplně tradiční pětky s plným lumi ciferníkem.. zatím jen fotka z webu (monsterwatches), vlastní fotky ještě dodám.. Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2011 SNK805K2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Přidávám jedny ne úplně tradiční pětky s plným lumi ciferníkem.. zatím jen fotka z webu (monsterwatches), vlastní fotky ještě dodám.. Jaké mají označení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Už jsem to našel.Jsou za velice slušný peníze. http://www.monsterwatches.nl/index.php/seiko5categorie/koopjes/snxx53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holenda Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Ja som spokojnym majitelom SNXF07: a v poslednom case sa dost obzeram po SNKE03K1: no a po nich moze nasledovat samozrejme uz iba SARB033 pripadne nejake KS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Holendo,mohl bys poslat foto na ruce těch SNXF?Dost se mi líbí a chtěl bych vidět reál.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Tento model mě celkem zaujal, škoda klasického tahu z plechu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Parádní hodinky.Ten tah má podle mne ještě jednu chybu-kombinace les/mat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Jezevcik2: vidíš to, a mě se ta kombinace líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Před časem je tu prodával Matthew.Tady je pár jeho fotek. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35602-seiko-5/ Možná bych ten tah i zkousnul,ten den v týdnu,který mě na nich nejvíce přitahuje za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Už jsem zase nahlodán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baratona Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Mňa (neviem prečo), zase na seikách iritujú tie šípovité ručičky. Nejako to neviem stráviť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jezevcik2: tak to jsem, že jsem tě nahlodal. Za mě vedou ty šedé snk621. Jestliže sarb03x jsou Grand Seiko pro chudé, tak tohle je tak trošku sarb03x pro nemajetné ne, vím, jsou i jiné podstatně podobnější pětky sarbům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 další z řady malých pětek - SNX805 zdroj líbí se mi svítící číslice na cifru a vůbec jsou takový sympatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 tak mě se "5" líbí obecně, neříkám, že všechny, ale je jich dost, který jsou zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jakožto správný začátečník jsem si jako první automaty taky vybral "pětky" a podle všeho by měly zítra nebo pozítří dorazit. Vybral jsem podobný model, taky se mi strašně zalíbily ty podsvícené číslice a už se nemůžu dočkat... Určitě brzy dodám pár fotek a první dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 To je modelů,že se mi z toho točí hlava.Škoda jen,že to Citizen tak trochu vzdal se svým přímým konkurentem,a to řadou Eagle 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se