Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 8. 2011 v 7:23, 'Ondra' napsal:

Mně se líbí modely SNX111K a SNX113K. Zejména po nasazení nějaké pěkné kůže :) Asi nejdostupnější variace na GS :)

Ty se mi taky moc líbí.Ještě korunku na čtyřce a nemají chybu.

Odesláno (upraveno)

Přidávám jedny ne úplně tradiční pětky s plným lumi ciferníkem.. zatím jen fotka z webu (monsterwatches), vlastní fotky ještě dodám.. :smile_anim:

post-15480-031183300 1313006519.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno
  V 10. 8. 2011 v 19:59, 'petr_cha' napsal:

Přidávám jedny ne úplně tradiční pětky s plným lumi ciferníkem.. zatím jen fotka z webu (monsterwatches), vlastní fotky ještě dodám.. :smile_anim:

Jaké mají označení?
Odesláno

Ja som spokojnym majitelom SNXF07:

Posted Image

a v poslednom case sa dost obzeram po SNKE03K1:

Posted Image

no a po nich moze nasledovat samozrejme uz iba SARB033 pripadne nejake KS Posted Image

Odesláno

Jezevcik2: :D tak to jsem, že jsem tě nahlodal. Za mě vedou ty šedé snk621. Jestliže sarb03x jsou Grand Seiko pro chudé, tak tohle je tak trošku sarb03x pro nemajetné :D ne, vím, jsou i jiné podstatně podobnější pětky sarbům.

Odesláno

tak mě se "5" líbí obecně, neříkám, že všechny, ale je jich dost, který jsou zajímavý

Odesláno

Jakožto správný začátečník jsem si jako první automaty taky vybral "pětky" a podle všeho by měly zítra nebo pozítří dorazit. Vybral jsem podobný model, taky se mi strašně zalíbily ty podsvícené číslice a už se nemůžu dočkat... Určitě brzy dodám pár fotek a první dojmy :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...