Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 4. 2023 v 7:56, Jiří Sedlák napsal:

Nezkoušel jsi to jubilee z třetích dole hodit na SNZG? Mohlo by pasovat a vypadá to výborně, já použil jubilee pro SKX, ale musel jsem trochu porovnat koncovky. SKX mají mnohem víc zahnuté nožky.

Rozšířit  

Dík za názor i za tip, ten nápad s jubilee na SNZG se mi líbí a určitě to prubnul 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat, jestli máte néjaké špatné zkušenosti s tím automatickým strojkem. Zatím těch pár hodinek co jsem měl byly quartz, s automatickýma nemám žádné zkušenosti, proto přemýšlím nad těma seiko 5, protože jsou podle mně za dobrou cenu.

Odesláno
  V 28. 4. 2023 v 11:31, robert123 napsal:

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat, jestli máte néjaké špatné zkušenosti s tím automatickým strojkem. Zatím těch pár hodinek co jsem měl byly quartz, s automatickýma nemám žádné zkušenosti, proto přemýšlím nad těma seiko 5, protože jsou podle mně za dobrou cenu.

Rozšířit  

Seiko 5 se v různých modelových variacích a hlavně s různými automatickými strojky (některými horšími, některými lepšími) vyrábí více než 50 let, takže na otázku nelze odpovědět když neuvádíš o jaký konkrétní strojek se jedná. 

Odesláno

strojky 4R35, 4R36 , jsou sice základní avšak velmi rozšířené (Seiko je taky dodává pod ozn. NH35, ... i dalším výrobcům hodinek),  jsou v pohodě (mám je v několika PROSPEXech, i v 5-kách)...nejsou v poměru cena/výkon špatné.

Diskuze k nim je třeba zde:

• po měsíci...
Odesláno

Ty bílé vypadají pěkně i v reálu, ale ty šedé poputují zpátky :)  Dost mě překvapilo, jak jsou fotogenické, a to ty fotky, kromě pár drobností, moc neupravuji. 

Odesláno

Já jen, že na produktovkách to vypadá jako stříbrný cifr, ale na tvých fotkách čistě bílý... Jsou moc povedené. Za tu cenu úžasné pětky s pětkou!

Odesláno (upraveno)
  V 11. 6. 2023 v 6:24, Dushakx napsal:

Ty bílé vypadají pěkně i v reálu, ale ty šedé poputují zpátky :)  Dost mě překvapilo, jak jsou fotogenické, a to ty fotky, kromě pár drobností, moc neupravuji. 

Rozšířit  

Proč? Copak se ti na těch šedých SNXS nelíbí?

Upraveno uživatelem Pavel87
Odesláno

@ChronopetrMají takový lehký sunburst na cifru - podle světla to mění barvy od bílé k lehce stříbrné… Až takový sametový nádech. Zkusím to příště lip vyfotit, třeba blíž makrem.

@Pavel87 Trošku jim ubírá body ten tah a spona. Vadí mi na nich, jak výrazný mají sunburst. Řekl bych, že je to až na úkor čitelnosti v některých případech. Jinak jsou to moc pěkné hodinky, třeba se mi ti ještě rozleží v hlavě 😄

Odesláno (upraveno)

Update: 

Zkusil jsem je vzít na čumendu do práce....... a prostě nějakou dobu zůstanou 😄 

_6130288-A.jpg

Upraveno uživatelem Dushakx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...