Pavel87 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Myslím, že se to docela podařilo vyfotit tak, aby byly vidět 5tky i sunburst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Dobrý, povedlo se ti to. Navíc koukám že nemáš tak chlupatou ruku jako já, takže nebudeš mít problém s trháním chlupů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 A s tou fialovou máš taky recht, nádech tam určitě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 (upraveno) Ale jo, vyfotit to jde. Teď ještě nastavit, nechtěl jsem prošvihnout ideální světlo. A máš blbě datum. Upraveno 26. června 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 V 20. 6. 2023 v 17:41, Chronopetr napsal: Já dnes taky s pětkama, jen trochu jiného ražení. Přály by si nějaké elegantní sestřičky, tak uvidíme Tyhle jsem měl moc rád. Moje první Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Já jsem stará konzerva, proto i staré pětky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Ale rozhodně zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Jsou fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 5ky s dáždovníkomOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 (upraveno) V 6. 7. 2023 v 17:47, kolky87 napsal: 5ky s dáždovníkom Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Pěkný ale říkaj si o gumu! To by bylo top Upraveno 8. července 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Hod typ aká a skúsime Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 také mám jedny pětičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Super! Jaka je to reference? Nebo jsi zamodoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 před 37 minutami, kolky87 napsal: Hod typ aká a skúsime Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Nějakou modrou, nebo oranžovou.. buď spousta univerzálních 20mm na webu.. nebo třeba tahle orig Seiko: https://www.chronoshop.cz/seiko-remen-silikonovy-20mm-tmave-modry?gclid=Cj0KCQjwtamlBhD3ARIsAARoaEw4OdHHwlSQ5YWvygpicGlc7SKQYXq6EXiaJAJyARF21iC1bOaHIGcaAmGKEALw_wcB I nato se dost nabízí, třeba toto z Alika: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 (upraveno) Už je někdo kupte, ať nemusím já https://www.timestore.cz/skz211k1 https://www.timestore.cz/snzj05j1 Upraveno 9. července 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 před 18 hodinami, Spongebob napsal: Pěkný ale říkaj si o gumu! To by bylo top https://cnswatchbands.com/products/paratrooper-strap-navy-orange-and-white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Tak origo modrá objednaná . Síce sakra drahá. A dúfam, že bude pasovať, keď nie tak ju hodím na niečo iné, doma toho mám za kýbel Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 před 23 minutami, Dushakx napsal: Super! Jaka je to reference? Nebo jsi zamodoval? SRP561K1 jen safír z Onyxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 před 18 minutami, kolky87 napsal: Tak origo modrá objednaná . Síce sakra drahá. A dúfam, že bude pasovať, keď nie tak ju hodím na niečo iné, doma toho mám za kýbel Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku To seš rychlík . Je to drahý jako prase to jo Tak se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janseda Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 On 6/27/2023 at 7:53 AM, lucid said: Já jsem stará konzerva, proto i staré pětky... Ty se moc nevidí! Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se