Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 8. 2013 v 21:37, Jezevcik2 napsal:

Zibarku, gratuluju. Ta luminiscence je opravdu výborná a k přečtení je v pohodě i po celé noci.

Fakt svítí celou noc? Mám stejné pětky jen béžovou variantu a o půlnoci už na nich nepřečtu vůbec nic.

Proto mám na noc tritium.  :smile_anim:

Odesláno
  V 26. 8. 2013 v 15:53, Beet napsal:

Fakt svítí celou noc? Mám stejné pětky jen béžovou variantu a o půlnoci už na nich nepřečtu vůbec nic.

Proto mám na noc tritium.  :smile_anim:

Svítí perfektně celou noc, Seiko má výbornou lumi.

Odesláno

Vyborne, to kontrastne presitie im sekne. Dobre si si vybral :)

Hoci ja som si prave splnil svoj pilotkovy sen, na Seika som nezanevrel, budu sa s pilotkami vyborne doplnat. Dokonca som im tiez doprial novy remen, Rios Albatros

post-27820-0-13824600-1377535159_thumb.jpg

post-27820-0-87803900-1377535172_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 8. 2013 v 16:39, Ivanhoe34 napsal:

Vyborne, to kontrastne presitie im sekne. Dobre si si vybral :)

Hoci ja som si prave splnil svoj pilotkovy sen, na Seika som nezanevrel, budu sa s pilotkami vyborne doplnat. Dokonca som im tiez doprial novy remen, Rios Albatros

Moc pěkný ten Rios, také jsem nad ním přemýšlel. Hledal jsem nějaké detailní fotky na netu a narazil na Hadley-Roma, tak jsem to zkusil.

Jak vypadá ten Rios zespoda?

Odesláno
  V 26. 8. 2013 v 16:51, zibarek napsal:

Moc pěkný ten Rios, také jsem nad ním přemýšlel. Hledal jsem nějaké detailní fotky na netu a narazil na Hadley-Roma, tak jsem to zkusil.

Jak vypadá ten Rios zespoda?

post-27820-0-21575800-1377537015_thumb.jpg

podobne ako tie tvoje, je tam taka vode odolna synteticka vrstva. bol trocha drahsi, 30eciek aj s postovnym (watchbandcenter)

Odesláno
  V 26. 8. 2013 v 17:11, Ivanhoe34 napsal:

podobne ako tie tvoje, je tam taka vode odolna synteticka vrstva. bol trocha drahsi, 30eciek aj s postovnym (watchbandcenter)

Díky za fotku, moc pěkný řemen.

Odesláno

Už delší dobu pokukuju po pětkách... nejdřív jsem se zakoukal do Orientek, ale nějak už mě nelákají a tak bych se chtěl zeptat, jestli mi někdo z přítomných poradí, či si vybrat SNKK11K1, nebo SNXS77 J1 

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/seiko-snkk11k1-automatic/

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/seiko-snxs77-j1/

Viděl jsem tady už obrázek jedněch SNX na koženým řemínku a nadchly mě, ale předtím jsem měl vybraný SNKK, a tak bych chtěl vědět, jestli je u nich v něčem zásadnější rozdíl (jen mě štve že oboje jen WR 30)...

Jo a taky bych se chtěl zeptat, jestli náhodou někdo neví o nějakejch pětkách s kovovým tahem kompletně v černé? Nemyslím ale černej lak, ale ten začerněnej kov (myslim že to označují Gunmetal) ??? 

Díky

Odesláno
  V 28. 8. 2013 v 18:17, Džimy napsal:

Už delší dobu pokukuju po pětkách... nejdřív jsem se zakoukal do Orientek, ale nějak už mě nelákají a tak bych se chtěl zeptat, jestli mi někdo z přítomných poradí, či si vybrat SNKK11K1, nebo SNXS77 J1 

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/seiko-snkk11k1-automatic/

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/seiko-snxs77-j1/

Viděl jsem tady už obrázek jedněch SNX na koženým řemínku a nadchly mě, ale předtím jsem měl vybraný SNKK, a tak bych chtěl vědět, jestli je u nich v něčem zásadnější rozdíl (jen mě štve že oboje jen WR 30)...

Jo a taky bych se chtěl zeptat, jestli náhodou někdo neví o nějakejch pětkách s kovovým tahem kompletně v černé? Nemyslím ale černej lak, ale ten začerněnej kov (myslim že to označují Gunmetal) ??? 

Díky

Ty SNXS77 jsou v prodejním vlákně spolu s tahem a dvěma pásky, ale to asi víš. Vypadají zatraceně dobře, sám mám cukání, tak jestli nevadí jeté, asi bych neváhal, cena za komplet velmi slušná.

Ty černé hodinky nevím, zda myslíme to stejné, ale co tohle:

http://mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-japan-5-sports-4r36a-100m-sport-no-box-srp267-srp267-p-26910/

Odesláno

To je přesně to, co jsem myslel.... jenom teda ten ciferník není až tak úplně ono... jsou to takový skoro pilotky. Líbily by se mi takový... temnější... Ale jinak super :-) 

A ohledně té mé první otázky - Ty SNXS jsou prostě podle tebe hezčí, nebo jsou v něčem lepší než ty SNKK? Já bohužel naživo neviděl ani jedny, ale ty SNKK jsou tu na videu: 

a i když to není zrovna nejlepší kvalita a osvětlení taky hodně zkresluje, tak bych řekl, že vypadají velice slušně...

Nebo myslíš, že to zlacení není zrovna vkusný? 

Já se teprve rozkoukávám a vybírám něco pěknýho do 3 tisíc, tak bych byl vděčnej za každou radu  :notworthy:

Odesláno

Lucid - Jo, ty vypadají taky moc pěkně. Ty modrý ciferníky se mi prostě líbí :-)

karel hb - To jsem jaksi přehlídl, jdu na ně mrknout!

Odesláno

Co se týká těch černých, je to jen nástřel, projeď si celý ten obchod, na který jsem Ti dal odkaz, je tam toho od Seika hodně a určitě si vybereš.

Rozdíl mezi SNKK a SNXS je opravdu jen vizuální, co se týká strojku, WR, kvality zpracování, tahu a podstatných věcí, jsou to rovnocenné hodinky. Já osobně se ztotožňuji s Jezevčíkem2, že SNXS jsou hezčí, elegantnější a decentnější. Tak nějak mi k téhle klasické pětkové elegantní řadě sedí víc schovaná korunka na pozici 4. Na SNKK bych nezkousl tu zlatou na cifru a hlavně zlacenou korunku. Ale určitě záleží na tom, co se Ti líbí.

Jinak ten post od lucida je taky moc pěkný, žeru ten tvar ručiček, ale ne každému se líbí. Obecně si myslím, že k modrému cifru jde lépe stříbrná barva, ale jsem dost konzerva.

Odesláno

No každopádně dík moc za upozornění na bazar. Náhoda jako prase, že zrovna hodinky, o kterejch uvažuju jsou na prodej... a ještě k tomu s modrým cifrem :-D. No samozřejmě už jsem mu napsal. Tak třeba se zadaří, a moje první automaty budou doma :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...