lub Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 V 22. 9. 2013 v 15:02, ggrand napsal: Ať mi říkají klidně rypák, ale u výroční verze si aspoň to natočení prstence s minutovýma indexama mohli pohlídat :/ Začíná mě to Seiko s těmahle věcima už vážně sr_t.hm, toho jsem si taky všiml a mám to podobně. je to vážně škoda, protože jinak jsou to pěkný hodinky. zatím je minimum živých fotek, tak jsem docela zvědavej, jak jsou na tom s lumi atp. každopádně jedně z těchto dvou plánuju:Výše zmíněnéSRP409neboSRP423oboje se mi zdají z těch dostupných asi nejhezčí. zkrátka chci mít pětky s 5 na vteřinovce ...teď jenom doufat, že budeš mit štěstí na lepší lousek nebo počkat, jestli s tím něco neudělaj (to pochybuju)...
ggrand Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 lub : Bohužel, těžká volba. Sám bych nevěděl, které z těch 2 vybrat.Víc tíhnu k hodinkám s otočnou lunetou, ale ty bez otočné lunety mají přehlednější minutové indexy. Těžká volba. Těším se na fotky
karel hb Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 lub: Ahoj, jestli se mohu vložit, v případě limitky bych šel do SRP 409, připadají mi zajímavější a víc neobvyklé než SRP 423, které jsou takové hodně podobné několika dalším modelům od Seika. Na 409 už delší dobu taky koukám, i na ostatní barevné varianty a bílé se mi taky hodně pozdávají. Bohužel velikost na hodinky bez lunety je na mne moc velká, asi bych to nedal.
vraby Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 U mě jednoznačně 409ky a to taky rád lunetu. U 423 mě nebere datumovka a zrovna luneta.
Jezevcik2 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Líbí se mi logo na korunce, celkem se mi líbí i ty oslavné vavříny na dýnku, moc se mi líbí "přepětkovaný" cifr na těch zelených, co má Lub, ale kluci, ta pětka na vteřinovce je jak od Berousků. Ono to asi už někdy v historii na pětkách bylo, ale to tenhle model nespasí. Celé je to nějak přeplácané. Palec dolů.
shotik Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Toblin: malicko mi tam ten strap nesedi ( koukam po stejnych jen v bile verzi
lub Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 tak to ještě nechám uležet.taky vám přijde, že čím novější modely, tím větší problémy nebo snaha o šetření? to je v řiti.snad každý týden mám nějaký vyhlídnutý, jako že je to ono a nakonec mě to pustí a líbí se mi zase něco jinýho, takže netřeba se unáhlit.
Chumpus Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Čím novější modely, tím méně jsou zajímavé. Časy, kdy i pětky byly osobité a nesdílelo se tolik dílů, už jsou holt pryč. Z letošních novinek mě třeba nezaujalo nic. V podstatě všechny pětky které mám, nebo které bych chtěl, jsou z před několika let.
Jezevcik2 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Naštěstí se najdou i pěkné modely. Hodně se mi líbí SRP 265, které jsou momentálně v chlubicí sekci od člena Pebe.
lub Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 ty ujdou. koukal jsem po jejich světlé variantě SRP263.pouzdro je shodné s těmi novými "military".
lucid Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 V 24. 9. 2013 v 9:07, Chumpus napsal: Čím novější modely, tím méně jsou zajímavé. Časy, kdy i pětky byly osobité a nesdílelo se tolik dílů, už jsou holt pryč. Z letošních novinek mě třeba nezaujalo nic. V podstatě všechny pětky které mám, nebo které bych chtěl, jsou z před několika let. jj, někde sice trochu snahy vidět je, nicméně já bych stejně raději např. k těmto starým "Ufo" (6119-6400) přidal jejich novější varianty, ale bohužel
Chumpus Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Člověče, takhle dozadu jsem zas nekoukal Myslel jsem třeba na tyto dva modely, modré snzd69 mám už podruhé.
People Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 mne by zajtra mali prist jedny SRPcky. Celkom divoka kombinacia, tak som zvedavy. Potom sa pochvalim.
lub Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) V 24. 9. 2013 v 14:39, Chumpus napsal: Člověče, takhle dozadu jsem zas nekoukal Myslel jsem třeba na tyto dva modely, modré snzd69 mám už podruhé.modrý snzd jsou pěkný. škoda, že nepochopitelně zrovna na tomhle modelu je skládaný plecháč.ty all black jsem měl - vypadají dobře, ale ovládání vniřní lunety mi přišlo takový trochu fórový a lumi skoro nulová. People - to jsem zvědavej, co jsi vybral btw - jedna sobotní oblekovková.. Upraveno 24. září 2013 uživatelem lub
JTulis Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Tak na zkoužku jsem je zkusil dát na kuži, kterou jsem si vypujčil od tat'ky a asi se časem budu muset po nějake poohlédnout je to příjemná změna, snad mi na ně dopadne i Natostrap od zdejšího člena. Upraveno 24. září 2013 uživatelem JTulis
vraby Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Mám ti povedat pravdu? Seiko robí krajšie hodinky. jo ať ti dělají radost.
jungle Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 chtěl bych si pořídit nějakej NATO strap na SNZH55K1. černej mi přijde takovej "nudnej" doporučíte nějakou barevnou kombinaci (třeba nějakou galerii, nebo vlastní foto)? Kde koupit? na strapshop.cz sem si nevybral.
vraby Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 (upraveno) co tohle? Upraveno 27. září 2013 uživatelem vraby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se