Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže výsledek je z původních -6 na +7 sekund za den? Ještě počkej jaký vliv na to bude mít délka nošení / délka odložení. U mých to má rozhodně vliv na přesnost a proto si myslím, že má smysl spíš sledovat delší úseky a nejenom dny. Třeba si napsat kolik to dělalo na začátku a pak na konci měsíce. Ale pokud jsi spokojený s výsledkem tohoto seřízení, tak gratuluju. Hlavní ale je, aby nám ten tikot dělal radost.  

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přesně tak, chtěl jsem je do plusu,funguje na nich pseudohacking, takže se snadno posouvají zpátky. Vím, že je rozdíl v klidu a pohybu, proto se snažím to mít konstantní - buď jsou na ruce nebo ve winderu, žádné odpočívání se nekoná ;)

A děkuju, mám z nich radost, je to prostě takový spolehlivý parťák.

Návštěvník LukeD
Odesláno

No, tak zase až taková pecka to tedy není. Já tedy tu pepsi lunetu nemusím tak nějak obecně, nicméně s tím černým cifrem se to ještě jakžtakž dá. Tohle je pro mě nuda.

Odesláno

Tak jsem včera pustil dál do světa svoje první automaty. Určitě mi budou časem chybět. 

To bych svým prvním automatům nikdy nemohl udělat.

post-32939-0-37361700-1394114817_thumb.jpg

Odesláno

Dnes mi z celnice dorazily Seiko 5 SRP423. Je to z té výroční edice 50 s pětkou na vteřinovce.

Hodinky mají kalibr 4R36, mají hacking, dají se natahovat korunkou a mají krásnou pětku na korunce a hezké logo na dýnku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...