Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-snkj05k1

snkj05k1, tenhle model je z Koskomui, ležel mi hodně dlouho v krabici, teď 4 dny na ruce po 14 dnech, přesnost je v rozmezí -2 až -4sec za 24 hod. vypadá to na dobré tolerance v 7S26c kalibru. Jsou menší, neváží ani nepřečnívají, akorát na menší ruku či zápěstí. Červená vteřinovka je +.

*

iz Bugarske

ttp://www.amazon.com/SEIKO-SNKJ05K1-WATCH-MEN-AUTOMATIC/dp/B00A67Q81W

**

Jo, líbí se mi, ale trochu větší by to neškodilo.

post-18915-0-56565400-1427906257_thumb.jpg

Odesláno

moc dobrý odkaz, koukat do takové galerie do půlnoci dá docela zabrat. Zajímavý jsou tam modely na předních pozicích oblíbenosti, některé docela překvapují, aspoň mně.

**

Odesláno

Poměrně často vidím nějaké Seika, které se mi strašně moc líbí a mám nutkání je koupit. V tom případě bych ale musel prodat tyto pětky, které jsou mé první automaty. To bych nedokázal. Mít doma dvoje Seika taky nechci.

Tento měsíc je nosím docela často. Dnes je mám na ruce od rána a najednou na mě přišla nějaká nostalgie, že tyto hodinky jsou právě ty mýtické ?nafurt?.

Je možné, že nakonec jedny Seika ještě přikoupím, ale tyto si nechám, to je jisté. 

post-32939-0-81047400-1428248831_thumb.jpg

Odesláno
  V 5. 4. 2015 v 15:48, Marcus napsal:

Poměrně často vidím nějaké Seika, které se mi strašně moc líbí a mám nutkání je koupit. V tom případě bych ale musel prodat tyto pětky, které jsou mé první automaty. To bych nedokázal. Mít doma dvoje Seika taky nechci.

Tento měsíc je nosím docela často. Dnes je mám na ruce od rána a najednou na mě přišla nějaká nostalgie, že tyto hodinky jsou právě ty mýtické ?nafurt?.

Je možné, že nakonec jedny Seika ještě přikoupím, ale tyto si nechám, to je jisté. 

attachicon.gifseiko_1360.jpg

Su vyborne. Kupil som si ich za super cenu nove z ebay pri vstupe na forum, nosil celkom dlho. Uz isty cas spolahlivo sluzia mojej zene ako tooly, strieda na nich 4 nato strapy.

Urcite by som ich na tvojom mieste nepredal... a vzdy si rad pozriem pekne fotky ktore s nimi mas :)

Odesláno
  V 5. 4. 2015 v 17:33, Marcus napsal:

Raději ne, to bych doma neměl dvoje, ale rovnou patery. :)

Taky jsem si rikal,ze mi jedny Seiko stacej a doplnim je nejakejma HODINKAMA.Zkousel jsem Doxy,Fortisy,Omegy,Tagy,Hamiltony,Tudory,Damasko,Sinn,Longinesy...bla bla bla,bylo toho celkem dost.Skoncil jsem u Seiko a myslim,ze se na tom nic menit nebude,alespon ted ne.Neni duvod:-)

Odesláno
  V 15. 3. 2015 v 14:48, 3RYCK napsal:

Zdravím. Pripájam sa medzi vlastníkov SEIKO 5 - ďalšia fotka SNZG13K1 do skupiny ;) Sú to moje prvé Seiká, neviem si ich vynachváliť. 

Zdravím všechny místní znalce.

Tyhle hodinky Seiko 5 se mi moc líbí.Nevím ale,jaký je třeba rozdíl mezi Seiko 5 SNZG15J1 a SNZG15K1 a SNZG09K1  .

Děkuji za poučení.

Odesláno
  V 6. 4. 2015 v 13:57, prim-ky napsal:

Tyhle hodinky Seiko 5 se mi moc líbí.Nevím ale,jaký je třeba rozdíl mezi Seiko 5 SNZG15J1 a SNZG15K1 a SNZG09K1  .

Děkuji za poučení.

Ahoj, pokud je v označení J, jsou hodinky vyrobené v Japonsku, pokud K, tak v Číně. Varianty 15, 13, 09,... se liší barvou ciferníku, úpravou pouzdra atd.

Odesláno (upraveno)
  V 6. 4. 2015 v 13:57, prim-ky napsal:

Děkuji za poučení.

Jednotlivé modely si můžeš dát do srovnávačeK označení J (Japonsko) a K (vyrobeno mimo Japonsko) viz výše: kvalita srovnatelná, akorát hodinky s označením "J" jsou dražší. 

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno (upraveno)
  V 5. 4. 2015 v 17:31, instant napsal:

Nechces si o tom trochu popovidat? :)

Dobrá tedy.

Zatím nic neplánuju, ale v hlavě se mi převaluje takové dilema. Zeptám se tady v kruhu zasvěcených:

nějaká barevná Seika na léto, mám si nalít Oranžádu (Monster) anebo Pepsi (SKX009)?

Sám se prostě nerozhodnu.

Díky za vaše názory a postřehy.  

post-32939-0-34195700-1428504742_thumb.jpg

vs.

post-32939-0-60728100-1428504862_thumb.jpg

edit: nejsou to 5, takže jsem ve špatném vlákně, ale snad to nevadí. 

Upraveno uživatelem Marcus
Odesláno (upraveno)

Oboje jsou bozi hodinky. Ja bych osobne dal prednost Monstrum, jsou to fakt super hodinky. Jen za mne imho Monstr 1, ale nechci se tim dotknout fandum M2.

Pokud budes volit Pepsi, tak za mne ale oyster tah.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Kluci, vy mi to ještě víc komplikujete.

@travex: Nějak jsem po nich nepátral, ale myslel jsem, že se s hranatými indexy se už ani nedají sehnat. Anebo je snad prodáváš?  :lol2:

@tano: Zrovna ty Pepsiny, když už bych je teda koupil, jsem chtěl mít na jubilee.   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...