pauliej Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2021 Ja teraz nosim Kamasu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2021 Hezký, gratuluju a přeju ať tě dlouho baví a bezvadně slouží
Shelby Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2021 Defendery su super, Orient snáď nerobí zle hodinky nech slúžia!
Pavel87 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 (upraveno) před 13 hodinami, Shelby napsal: Defendery su super, Orient snáď nerobí zle hodinky nech slúžia! Jsou super! Dlouho jsem vybíral něco dalšího do sbírky, co by mi za málo peněz poskytlo hodně muziky a tohle je nejspíš trefa. Akorát ten tah je takový hodně fórový, ale uvidíme časem. Bude to teď bratrovražedný souboj mezi sourozenci z Japonska. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. srpna 2021 uživatelem Pavel87
martiste91 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 Dnes opět moje oblíbené oranžády s kalendářem.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
Snekofon Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 @Lacifer díky, ten číselník je opravdu povedený, odpoledne ale skočím do města mrknout po nějakém jiném řemenu, který by jim pasoval. Přeci jen mám raději, když je mezi číselníkem a řemenem kontrast, který ještě oboje trochu vytáhne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 před 56 minutami, Snekofon napsal: @Lacifer díky, ten číselník je opravdu povedený, odpoledne ale skočím do města mrknout po nějakém jiném řemenu, který by jim pasoval. Přeci jen mám raději, když je mezi číselníkem a řemenem kontrast, který ještě oboje trochu vytáhne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou boží , rozumím ti, také jsem teď řešil řemen k těm Pepkovkám a u Habaděje jsem nakonec objednal červený s modrým prošitím , to bude divočina, pak se pochlub jestli něco vybereš
Snekofon Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 Rychlocvak, vyhrál šedý, pak vyfotím lépe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2021 Neumím to vyfotit, na živo to vypadá mnohem lépe, hodinky prokoukly, hlavně je ten řemen proti originálu mnohem pohodlnější, jemnější ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronopetr Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 V 20. 8. 2021 v 10:00, Pavel87 napsal: Jsou super! Dlouho jsem vybíral něco dalšího do sbírky, co by mi za málo peněz poskytlo hodně muziky a tohle je nejspíš trefa. Akorát ten tah je takový hodně fórový, ale uvidíme časem. Bude to teď bratrovražedný souboj mezi sourozenci z Japonska. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je to prosím za model Seiko? Nemohu to nikde objevit.
Pavel87 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 před 18 hodinami, Chronopetr napsal: Co je to prosím za model Seiko? Nemohu to nikde objevit. Tyto konkrétní jsou model Seiko SRP707K1.
martiste91 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Dnes výroční retro model - Retro Future Camera v originální zlatohnědé pruhované barvě ciferníku s tlukoucím srdcem shora i zespoda v průzoru. Fajnový model, překvapivě velmi lehký na zápěstí, ač hodinky samotné působí velmi masivně. Hodně model odlehčuje originál kožený řemínek. Celkově takový působivý model vhodný pro Clinta Eastwooda třeba do filmu Madisonske mosty, kde hrál fotografa z National geographic. Ladily by mu nepochybně k fotoaparátu Nikon. :-) Škoda jen, že chybí datumovka byť jen s ukazatelem prostého data. Myslím, že by model nijak nenarušila. Ale chápu, že jde zřejmě o záměr přísného retra.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Za me mas palec nahoru za koule si tenhle hodne specificky model koupit. Mam Orient rad, ale nejsem jeho bezmezny obdivovatel a nektere jeho vytvory jsou jen pro odvazne
Snekofon Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Mám to podobně - tento model není pro mě, ale ono by jim snad i pomohlo, kdyby byly vyfoceny ne jen na ruce ve špatném světle, ale i v klidu na denním světle, položené na podložce. Mnohdy ty fotky uškodí hodinkám víc než by si zasloužily (u fotek na zápěstí typicky máznuté drobným pohybem, blbě zaostřené, spousta odlesků, špatné světlo....)
Chronopetr Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 před 43 minutami, martiste91 napsal: Dnes výroční retro model - Retro Future Camera v originální zlatohnědé pruhované barvě ciferníku s tlukoucím srdcem shora i zespoda v průzoru. Fajnový model, překvapivě velmi lehký na zápěstí, ač hodinky samotné působí velmi masivně. Hodně model odlehčuje originál kožený řemínek. Celkově takový působivý model vhodný pro Clinta Eastwooda třeba do filmu Madisonske mosty, kde hrál fotografa z National geographic. Ladily by mu nepochybně k fotoaparátu Nikon. Škoda jen, že chybí datumovka byť jen s ukazatelem prostého data. Myslím, že by model nijak nenarušila. Ale chápu, že jde zřejmě o záměr přísného retra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Zajímavé. Mně padly do oka jejich "kytarové" variace. Jinak k datumu, u open heart asi dost těžko řešitelná komplikace .
Snekofon Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 To datum by šlo řešit v subcifru místo mimostředky (jako u retrograde). I když tyto datumovky jsou pěkné na fotkách, ale jak se zhorší člověku trochu zrak, tak jsou nepoužitelné... Jinak "kytara" mě taky láká, ale ta je přeci jen o kus propracovanější - jde vidět že je to OS řada.
martiste91 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Mám to podobně - tento model není pro mě, ale ono by jim snad i pomohlo, kdyby byly vyfoceny ne jen na ruce ve špatném světle, ale i v klidu na denním světle, položené na podložce. Mnohdy ty fotky uškodí hodinkám víc než by si zasloužily (u fotek na zápěstí typicky máznuté drobným pohybem, blbě zaostřené, spousta odlesků, špatné světlo....)Chápu, není to focení nějakým kvalitnim fotoaparátem. Ten můj mobil nic moc nefoti. Vzal jsem to tedy druhým a z jiných pohledů. Ale jak jinak fotit hodinky když ne na ruce??? Samo, vidim zde různá zátiší, možná prubnu svým Nikonem někde v přírodě v budoucnu rovněž. Já ale nemám VIP format fotek, nepotrebuji, tak snad, jak říkal Neruda: "laskavý divák promine...":-)Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se