Rendell Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Dnes na krásu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Triton 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno úterý v 15:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:48 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno středa v 17:31 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:31 (upraveno) Mě teď absolutně chňaply tyto: Upraveno středa v 17:32 uživatelem Snekofon 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno pátek v 11:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:19 Dneska další starší kousek s karbonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Hoši vím že s tím teď otravuju, ale naposledy mě tak chytly Cooky, tak si tu odložim ještě jednu a dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Jsou pěkné a jak už jsem tu někde psal,nemít tu datumovku už je mám také. At dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Jo ta datumovka mě taky štve, obecně nejsem datumovy, a tady to malé okénko vedle velkého indexu kope do očí dvojnásob. Už jsem to ale nějak vstřebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snail Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Dneska Mako III, které jsem pořídil od místního člena Lacifer. Tímto mu i znovu děkuji. Měl jsem pochyby s touto barevnou kombinací, ale líbí se mi čím dál více a okolí taky kladně hodnotí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami před 2 hodinami, Snekofon napsal: Jo ta datumovka mě taky štve, obecně nejsem datumovy, a tady to malé okénko vedle velkého indexu kope do očí dvojnásob. Už jsem to ale nějak vstřebal Bejt tam černej věnec je to o něčem jiným. BTW dá se sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 47 minutami, Snail napsal: Dneska Mako III, které jsem pořídil od místního člena Lacifer. Tímto mu i znovu děkuji. Měl jsem pochyby s touto barevnou kombinací, ale líbí se mi čím dál více a okolí taky kladně hodnotí. Jojo jsou super a sedí ti parádně, kdybych nutně nepotřeboval tyhle, tak bych je nepouštěl, no aspoň že jsou na fóru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se