Ricchie Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Dneska se v tom Orientuju... Jinak Svaťo - parádní fotky (a to nejen v tomto vláknu). Za mě palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Dnešní pristustek, rychlá mobilovka s bleskem. Myslel jsem, že mi budou moc velký, ale jsou v normě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Dneska se v tom Orientuju... IMG_20180131_130834.jpg Jinak Svaťo - parádní fotky (a to nejen v tomto vláknu). Za mě palec nahoru!Moc děkuji, vidíš to mě nenapadlo vyzkoušet k nim kožený pásek. Je pravda, že mám černé, k těm modrým to přece jen lépe sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Orienty mám pořad jen jedny, staré, dobré, původní Mako.pár fotek z drsných akcí a jedna pózovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Taky vlákno na léky díky místním fotografům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Zrovna včera jsem měl ty svoje v ruce a říkal jsem si, že by už taky potřebovaly protočit kolečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Zrovna včera jsem měl ty svoje v ruce a říkal jsem si, že by už taky potřebovaly protočit kolečka.Kup si pepsi a roztoč je :-) Pokračuju v testování hodinek pro japonské olympioniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Pepsiny mám, právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Pepsiny mám, právě... Já vím, že jo.Myslel jsem ledově vychlazenou Pepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Aha... To mě nenapadlo. Konec konců, proč si tu pepsinu nedat a plechovku pak použít na focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Aha... To mě nenapadlo. Konec konců, proč si tu pepsinu nedat a plechovku pak použít na focení Přesně tak. Plechovka je velice fotogenická, vyzkoušeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Začíná se mi vracet mánie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 mám len tieto Odoslané z RNE-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 A jsou to ty nejelegantnější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 A jsou to ty nejelegantnější! a hlavne sa dostali na rad , niekedy mám nutkanie že ich predám ale keď sa dostanú na ruku tak vedia potešiť takže zostanú na furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Mám jenom tyto SK, nevíte z jakého jsou období? Tady je někdo kupoval v 80.letech a jiný v roce 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Prodavaly se nove donedavna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Mám jenom tyto SK, nevíte z jakého jsou období? Tady je někdo kupoval v 80.letech a jiný v roce 2014.U Kellera byli ještě nedávno, snad 2015... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se