Marcus Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Ty dobře víš, kde jsem byl, tak nedělej chytrého. :-)Ale vím, že bys to poznal, i kdybys nevěděl, kde jsem se toulal. Pozlovicko - Luhacovicka prehrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 @Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Nové sklo, udělaná tlakovka, šrámy na tahu zůstávajî :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 BimBamy.. Skoda, ze nedelaji i vylepsenou verzi pro "prachoně" se safirem a AR... Jsou ale dost nizky a tudiz i narazuvzdorny... Tenhle tunning by jim ale urcite slusel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Nové sklo, udělaná tlakovka, šrámy na tahu zůstávajî :-)Ty je máš už docela dlouho, že? Servis strojku nebo aspoň promazání zatím nebylo potřeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 BimBamy.. Skoda, ze nedelaji i vylepsenou verzi pro "prachoně" se safirem a AR... Jsou ale dost nizky a tudiz i narazuvzdorny... Tenhle tunning by jim ale urcite slusel Tahle fotka se mi teda jako hodne libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Andy, diky moc Takovy hodinky se foti sami.. Uz mam na ne vybrany novy remen.. Jeho verzi 20mm mam ted doma, zkousel jsem to a sedi to k tomu hezky.. Tak chci doobjednat 21mm a tuhle spolu s dalsimi kousky hodim do prodeje.. Kuk - https://www.watchgecko.com/oxford-vintage-leather-watch-strap.php Konkretne pak hnedy s bezovym prositim, laka me i ta modra.. Mozna trosku divocina, ale mam takovy tuseni, ze by to mohlo vypadat moc dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Mako za volantem Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Vcera jsem vyzkousel tyhle a jako musim rict, ze se fakt hodne povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Já jsem je už jednou prodával, v jakémsi záchvatu. A teď jsem rád, že jsem je neprodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 IMG_20180830_125530.jpg ty jsou ale pěkný, ta modrá jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Nami na výlete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 ty jsou ale pěkný, ta modrá jim slušíDíky, hodně mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Já jsem je už jednou prodával, v jakémsi záchvatu. A teď jsem rád, že jsem je neprodal Neprodavat! Krista boha neprodavat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Ty je máš už docela dlouho, že? Servis strojku nebo aspoň promazání zatím nebylo potřeba? No pět let už je mít budu, na servis šly hlavně kvůli tomu, že jsem v práci chytil o regál a udělal větší šrámy na skle, strojek při té příležitosti promazali a jedem vesele dál, větší servis nebyl potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Nami stále na výlete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Stále tyto. Taky vám vybledla červená barva na vteřinovce? Odesláno z mé Xperie XZ1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Mně zatím ne, protože je uchovávám v hodinkovnici v šeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se