Marcus Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Stále tyto. Taky vám vybledla červená barva na vteřinovce? DSC_0011.jpeg Odesláno z mé Xperie XZ1 pomocí TapatalkMně jo. Mám ji růžovou, MAKO limitka pro holky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Mako na lodi, vteřinovka bych řekl pořad stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Podařilo se mi pořídit ťukanec na skle (je to vidět mezi datumem a minutovou ručkou) se škábancem až na okraj skla. Nejradši bych nechal vyměnit sklo pokud možno za safír. Nevíte někdo, kde a za kolik by se to dalo pořídit? Odesláno z mé Xperie XZ1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Chápu, že to zkazí náladu. Ale asi bych to nechal být. Pokud hodinky nosíš, podobných škrábanců postupně stejně přibude. Cena safíru by hádám byla dost v nepoměru k ceně hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ťukance bych asi moc neřešil, já nosil Maka denně 4 roky a k výměně skla se odhodlal až potom, co jsem si vyrobil trojrýhu která už nešla přehlídnout. Hodinky se posílaly z hodinářství do smluvního servisu, protože jsem chtěl i promazat a seřídit strojek a udělat tlakovku, no a včera při přehazování za tahu na gumu jsem zjistil, že při sundávání dýnka mi na něm udělali rýhu jako prase,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 pro tchána k narozeninám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ťukance bych asi moc neřešil, já nosil Maka denně 4 roky a k výměně skla se odhodlal až potom, co jsem si vyrobil trojrýhu která už nešla přehlídnout. Hodinky se posílaly z hodinářství do smluvního servisu, protože jsem chtěl i promazat a seřídit strojek a udělat tlakovku, no a včera při přehazování za tahu na gumu jsem zjistil, že při sundávání dýnka mi na něm udělali rýhu jako prase,,, A který je momentálně smluvní servis pro Orient? Zatím jsem po tom nepátral. Na jaro vždycky nechám udělat tlakovku a jedeme dál. Zatím jdou dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Já bych řekl, že ti bude spíš smluvní servis toho hodinářství než Orientu, v Třebíči nejsou vybavení na to aby udělali tlakovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ještě pokus o ilustrační foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Růžovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Kingy naposled asi na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Blbne mi to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueAndre Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 (upraveno) Od zdejsiho clena porizene a fesne Orient FFM03004B. Moje prvni automaty. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. října 2018 uživatelem BlueAndre 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Nami na modrom remeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tak dnes manželka první den z porodnice, tak dárek je: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacak Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Vyměnil jsem kůži za kovotah a super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 ...celkem povedené ty s náhledem na srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Prostě spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Modrá je vynikající a to platí i o tom řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se