petanprim Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nový přírustek.. mně Orienty servisuje p,Volavka starší z Karlína,má nejenom originál sklíčka ale i ostatní díly na starší Orienty,ale hlavně umí a je velmi ochotný,u mně maximální spokojenost,i u těch mi musel mněnit sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Volavka svého času Orienty i prodával. Ty svoje jsem kupoval právě u něho. Jak je to dnes, nevím. Kdykoliv jsem tam zavítal, měl v nabídce nějakou zajímavou značku. I Bulovy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Na tyto už jsem málem zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 M-Force Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 "Casual Friday" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Zakoupeny od místního člena. Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Ty stary vypadaji dobre. Konecne zase neco jineho. Ja jen porad bojuju s datem v subcifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Trosku toho tuzingu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Na slniečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Ještě potřebuji červené kdyby náhodou někomu zavazely doma..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 ORIENT POSEIDON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Už jsem fakt věřil, že mám s nákupama hodinek vyhráno. Smůla no, moje nový 42mm "Defendery". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 moc pěkný, můžu vědět kde si je koupil? Taky po nich občas koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Našel a kupoval jsem na timeoutlet.cz nakonec. Mají tam myslím i ty modrý. Pro moji špejli v pohodě velikost, 100M WR a šroubovací korunka pro jistotu. A přes to, že mají dva subciferníky, jsou dobře čitelný, čas nemusím luštit. Asi moje nový každodenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 díky. Modrý jsou taky fajn, bylo by to těžký rozhodování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Daj foto, ako to svieti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se