vraby Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Tohle je ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Perletóvý cifr a ta luneta je pro mě zženštělé. Pro babu fajn povedené hodinky. Podle vkusu každého soudruha. Co jsem hledal tak White potápky bych snad volil Victorinox Dive Master / INOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Originální bílý potápky jsou u mně třeba tyhle: https://www.steinhartwatches.de/en/ocean-2-premium-white.html Jen je škoda, že už je dělaj v týhle podobě jen v premium verzi s proskleným dýnkem. Tu "obyč" verzi strašně zmršili tím hnusným cifrem, ta už nestojí za řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 No další adept Štajn a nebo klasika Samuraj /Stargate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Jo, teďka jsem koukal na nějaký nový bílý samuraje, s černou myslím keramickou lunetou teda. Edit: https://www.helveti.cz/seiko-prospex-srpe37k1 ... a maj i safírový sklo. Tah se dá dokoupit. Upraveno 8. května 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Teda ale sem prosakujou konkurenční agenti, chtějí nás přeorientovat jinam. Osobně z japonské čtverky mám Seiko nejraději ale za nejlepší pokládám Citizen. (To "osobně" znamená ale i to, jakou hodnotu dostaneš za 5k v českých ;o) Ale bez Orientů by v stáji bylo smutno a nepestro (myslím v hodinkovnici) A taky pozoruji trochu jinou formu komunikace mezi Orienťákama a skalníma Seikařema, tady je svobodněji ( jestli to ale není syndrom "mezi náma lůzrama" ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 37 minutami, Datel napsal: Teda ale sem prosakujou konkurenční agenti, chtějí nás přeorientovat jinam. Osobně z japonské čtverky mám Seiko nejraději ale za nejlepší pokládám Citizen. (To "osobně" znamená ale i to, jakou hodnotu dostaneš za 5k v českých ;o) Ale bez Orientů by v stáji bylo smutno a nepestro (myslím v hodinkovnici) A taky pozoruji trochu jinou formu komunikace mezi Orienťákama a skalníma Seikařema, tady je svobodněji ( jestli to ale není syndrom "mezi náma lůzrama" ;o) tím posledním odstavcem si mně dostal, a je to pravda, ale proč by si nemohl i lůzr přečíst Virgilia v originále? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Tak ještě poslední k potápkám v bílé: třeba ty Marinemany sou podle mejch představ úžasný, mají skladem ještě jedny na silikonu, ale nevemu je, protože by mi k úplný spokojenosti chybělo daydate. Kdyby ho měly, už sou moje. Trochu nechápu teorii, nebo teda spíš vůbec jí nechápu, že hodinky v bílé a vůbec hodinky krásné sou zženštilý. Proč by i mužské hodinky, krom toho že plní funkci driverů, nemohly být i zajímavé, krásné? Takže muž dnes nesmí nosit cokoli hezkýho, může nosit vlastně jenom hnusný věci, nelíbí se mu, ale to je jedno, protože má na zápěstí "tooly" a je tak automaticky v klubu děsně tvrdejch tvrďáků. Tak takhle ne, takhle teda u mě můj výběr hodinek určitě nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Nečerti se,napsal jsem to jen k tvému výběru a z toho co píšeš tu nikdo nic nenapsal. Jinak by jsme se na bílé hodinky mohli úpně vyprdnout ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Dyť já se nečertím Spíš, i když to je OT, mi docela leží v hlavě ty Kentexky. Asi to tam začnu sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Dyť já se nečertím Spíš, i když to je OT, mi docela leží v hlavě ty Kentexky. Asi to tam začnu sledovat Tohle ti nevoni? Stare dobre samuraje i s bilou lunetou: P: Seiko White Samurai https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=6783&share_tid=137398&url=https://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/137398-P%3A-Seiko-White-Samurai&share_type=t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Já vím, Andy, viděl jsem je v inzerci, ale i když sou krásný, není to úplně to, co bych hledal ( chtěl bych i daydate a bílou lunetu). I tak díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jedny bělouše teď spadly do inzerce, pětky za čtyři.... (Nic pro mne, sice Datel, ale zrakem mám blíže ke krtkovi, potřeboval bych černý cifr. Nebo tmavomodrý... Abych viděl, kamže ukazujou ručky...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Ty Atlasy jsou fajn a je na nich hezky videt, ze to s tema stribrnejma rafikama na bilem cifru uplne nejlepsi napad neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Pravda. Podle mě, když hodinky s bílým ciferníkem a stříbrnejma ručičkama, tak jediná možnost je dle mého názoru řešení tvaru a zpracování ručiček jako například u těch Retrográdů. To znamená, že minimálně ručičky ne ploché, ale lomené. A ideálně kombinace jedné strany lesk\kartáčování. U Retrográdů je to super vidět názorně: zatímco hodinová a minutová ručička jsou vidět vždy, velice přesně a to i na velikou vzdálenost, tak sekundová už ne ( ta už je jednoduchá, plochá a lesklá) a splývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jo, to souhlas. Na lomenych ruckach mas vzdy nejaky odraz svetla a ta citelnost je jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Když se tu mluví o bílých potápkách, napadly mě hned Archimede Sporttaucher. Měl jsem je v černé a moc rád na ně vzpomínám. Ale ony se dělají v mnoha barevných variantách a kombinacích a skvěle je vidět na všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Archimédův zákon Hodinky ponořené do kapaliny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Tak Archimedky sou jinak super potápky, o tom žádná, ale bohužel vizuálně to furt nesplňuje ty moje hloupý požadavky.... Asi po vizuální stránce sou mi nejbližší pořád ty limitky Marineman, stačilo by, kdyby měli daydate... Nic, díky chlapi, budu číhat dál, jestli se něco někde náhodou nevyrojí, byl bych samozřejmě asi nejraději kdyby se to vyrojilo u Orientu, ale to se mi asi nesplní. Tak třeba v příštím životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 A tie biele Mako XL, co som sem dal, ta nezaujali? Splnaju vsetky poziadavky, vratane day-date.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se