AndyAaron Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Lube, posilam foto jak jsem slibil.Fuga mezi sklem a lunetou neni. Sklicko vystupuje asi desetinu milimetru nad lunetu. Na tech fotkach to vypada daleko vic nez ve skutecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 15 hodinami, shaggy napsal: Tutok lala zafir s modrym AR https://usa.crystaltimes.net/shop/products/ct015/ na mojich mako... skoda ze strojcek je dojebabrany... před 4 hodinami, AndyAaron napsal: Lube, posilam foto jak jsem slibil. Fuga mezi sklem a lunetou neni. Sklicko vystupuje asi desetinu milimetru nad lunetu. Na tech fotkach to vypada daleko vic nez ve skutecnosti. díky kluci, to vypadá dobře. originál sklo taky nepatrně leze nad lunetu. akorát, Andy, nejde ten odkaz na ebay. ale něco vyberu..a asi vezmu ploché sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 lube ten odkaz je funkční,tam je asi problém jinde použij roll kolečko mouse a nebo šipky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 nojo myší kolečko! já na něj úplně zapomněl . zkoukl jsem nápis nahoře a dál nešel...dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Dnes za slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Les, to je chrám, tak jsem se vyrazil v neděli modlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Safra, lube, s tím safírem jsi mi nasadil brouka do hlavy. Pár škrábanců už na tom skle mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 to jsme uz ale meli nakoupit..a vecer u ohne si ho v ramci dlouhy chvile vymenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 ...se safírem se žije líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycy Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 300m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Tak ty jsou parádní. Vejdou se pod košili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycy Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Zalezi na kosili. Ale jo, nicmene oblekovky to nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Na vikend jsem nahodil mako se safirem a bezbarvym AR. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Se safírem a bezbarvým AR povídáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Ano, plochy safir. Nechtel jsem zadne domed chujoviny. Vypada to jak origo, akorat lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Snažím se obhájit si sám před sebou ekonomickou náročnost toho, že to bude vypadat jak origo, akorát líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Hehe. Jako ja bych puvodni mineral nemenil, ale kdyz jsem hodinky koupil, tak byl dodrapanej jak stara ludra. Proto jsem se uchylil ke zmene. Ten AR je super. Konecne se to da vyfotit. Pokud mas mineral v cajku, tak bych se na to vyprd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Máš recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 ...fotí se to na píču, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 tiez MakoXL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se