AndyAaron Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 V celku odvazna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 to ano, ale vyznívá to spíše do plusu, barevná kombinace pásku přidává na ruce neotřelost... docela dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 (upraveno) Odvaha se cení, moc hezké s páskem. Hodinky krásné. Upraveno 30. září 2020 uživatelem Petu Tablet si dělá co chce. Překlep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Podle mě to není úplně blbý. Možná že v reálu to vypadá hůř, ale podle mě ten úzký červený proužek na NATO strapu koresponduje s červeným erbem, o který se přetlačujou ti lvi. Ta hnědá se zase dost podobná zlaté na indexech a ručičkách, alespoň takhle, jak je to vyfocený. Spíš bych měla otazník, jestli se to všechno hodí k té šeříkové košili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 S Orientem na věčné časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Mé věrné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Raye jsou super... Čekám až s nima zazvoní pošťák a doufám, že lumi bude lepší než mají moje maka. Nosím je strašně rád, ale ta mizerná lumi mě prostě sere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 fijo: Kupoval jsem je před 5 lety na orientuhren. Za příplatu byly indexy i ručky upravené superlumi, místo mineral. sklíčka tam dali safír s AS. Hodinky v noci svítí tak, že si s nima můžu svítit po tmě místo baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 tyhle zůstávají doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Momentalne mam roztocene Kamasu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Já dnes tyto quartzky Orient. Tmavě modrý ciferník jim moc sluší, musím říci, stejně jako originál tmavě modrý řemínek.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel0111 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Nový přírůstek Orient Nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Dnes venčím tyhle veterány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorgus77 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Dnes Orient GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorgus77 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Dnes taky Orient GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se