vraby Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Je to tak Ondro. Ještě jsem mrknul v reálu,ale není to takový rozdíl jako z fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Jo, to mame podobne. Ale zari to jak atomovka tak jak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 a to jsem měl období,že je pustím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 a to jsem měl období,že je pustím To jsme je mohli vymenit za ty gmt. Takhle na tebe nemam paku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 to bylo ještě než jsi je potával,nic se nemá uspěchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Před hodinou, vraby napsal: a to jsem měl období,že je pustím Skvela fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Sice to nejsou potápky, ale na léto jak dělaný:Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Siwi, tohle je super zelena! Andy Approved U me skace jiskra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Díky, Andy. Já zas vždycky chtêl hodinky s ukazatelem rezervy, a ty tvoje se jeví nadějně Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Siwi, ty SD jsou obrovske a tezke. Na to pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Já teď objevil s rezervou nátahu tyhle OS. Líbí se mi ty pepsiny ale jedny hodinky v téhle barevné varientě už mám, takže se překecávám do těch zelených . Foto z googlu edit: a navíc mají ISO to je hezkej bonus u Orientu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Siwi, tohle je super zelena! Andy Approved U me skace jiskraAhoj Andy jak bys je srovnal s MM300?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 MM300 jsem mel uz asi dva roky zpatky, takze musim trosku dolovat v pameti. - SD jsou vetsi hodinky. Vahove bych rekl, ze i tezsi. Vysku maji taky brutal, podobne jak MM300, ale diky tomu, ze je to vetsi placka, tak se ta vaha trosku lip rozlozi. - MM300 jsou pomerne kompaktni hodinky (zvlast lug to lug), na kterych mi prave ta jejich vyska vzdycky vadila nejvic. Jinak se nosi relativne pohodlne. Je u nich vyhoda, ze maji roztec 20mm, takze jsem mel k dispozici vic nahrad za tah a taky ten tah neni tolik hmoty, jako ten 22mm u SD. Sponu maji oboje ale uplne totalne stejnou - SD bych rekl, ze jsou takove vic wow efekt a vic nablyskane. MM300 byly vic nenapadne, ale v urcitych uhlech tlumeneho svetla naopak vic prekvapovaly. - Myslim si, ze obema modelum by strasne prospela titanova verze. Byly by stejne velke, ale ta vaha by o dost klesla a v tom pripade by to byla na noseni totalni pohoda. - Pridam jeste srovnani s Doxa Sub1000T, ktere ac papirove 44mm hodinky, tak z tech tri se nosi asi nejvic pohodlne, protoze to je taky placka bez nozicek a realne to pusobi z techto tri jako nejmensi hodinky. Nejvetsi bestie ze vsech je jednoznacne Orient SD Nemel jsem uplne chut posledni dobou utracet za jakakoliv nova Seika. Po porizeni a chvilce noseni Orient SD ale premyslim, jestli nesehnat stare MM300 (001 nebo 017) do komba k Orientum a Doxam Vsechny by podle me vedle sebe v hodinkovnici obstaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 MM300 jsem mel uz asi dva roky zpatky, takze musim trosku dolovat v pameti. - SD jsou vetsi hodinky. Vahove bych rekl, ze i tezsi. Vysku maji taky brutal, podobne jak MM300, ale diky tomu, ze je to vetsi placka, tak se ta vaha trosku lip rozlozi. - MM300 jsou pomerne kompaktni hodinky (zvlast lug to lug), na kterych mi prave ta jejich vyska vzdycky vadila nejvic. Jinak se nosi relativne pohodlne. Je u nich vyhoda, ze maji roztec 20mm, takze jsem mel k dispozici vic nahrad za tah a taky ten tah neni tolik hmoty, jako ten 22mm u SD. Sponu maji oboje ale uplne totalne stejnou - SD bych rekl, ze jsou takove vic wow efekt a vic nablyskane. MM300 byly vic nenapadne, ale v urcitych uhlech tlumeneho svetla naopak vic prekvapovaly. - Myslim si, ze obema modelum by strasne prospela titanova verze. Byly by stejne velke, ale ta vaha by o dost klesla a v tom pripade by to byla na noseni totalni pohoda. - Pridam jeste srovnani s Doxa Sub1000T, ktere ac papirove 44mm hodinky, tak z tech tri se nosi asi nejvic pohodlne, protoze to je taky placka bez nozicek a realne to pusobi z techto tri jako nejmensi hodinky. Nejvetsi bestie ze vsech je jednoznacne Orient SD Nemel jsem uplne chut posledni dobou utracet za jakakoliv nova Seika. Po porizeni a chvilce noseni Orient SD ale premyslim, jestli nesehnat stare MM300 (001 nebo 017) do komba k Orientum a Doxam Vsechny by podle me vedle sebe v hodinkovnici obstaly. Super díky za odpověď. Já právě na pozici fancy diverů koupil (podruhé a dráž) 001 a tohle je zajímavá alternativa. MM300 mam teda na hraně s výškou tak příště zkusím asi ty teda ty Doxy.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantomaso Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Tak jedna lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantomaso Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Pro porovnání ještě Kano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Dnes opět Orient, stoletky na originál kůži. Příjemné lehké hodinky šik designu na pohodlné nošení.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Dneska dorazily. Nevím, jestli je tady někdo na fóru má, ale fakt mě naživo velice pozitivně překvapily (oproti fotkám). Na první pohled není poznat, že je to titan, sklo super (SAR) a zpracování parádní. Ještě uvidíme, co strojovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se