_lip_ Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 V 30. 12. 2021 v 15:59, Snekofon napsal: [mention=41826]_lip_[/mention]tento model moc nemusím, ale ta tvoje barevná kombinace je dost dobrá, buď to umíš líp nafotit, nebo ty tvoje mají něco navíc proti těm co znám.Tento model se dělal jenom ve dvou barvách- černé a bílé. Ty černé jsou asi lepší (hlavně z pohledu čitelnosti), ale obecně se tyhle hodně blbě shání. A jsou samozřejmě horší, než ty lepší OS GMT. Ale stále to jsou dost zajímavé hodinky. Umí zobrazit vlastně 3 časová pásma a mají fakt spoustu hezkých detailů.
_lip_ Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 V 30. 12. 2021 v 15:04, Lacifer napsal: _lip_ moc pěkný hodinky, budu si muset už konečně taky nějaký OSka pořídit Taky jsem začal s Orienty, ale po prvních OS už to zpátky nešlo (s výjimkou bambin) :-)Můžu jenom doporučit, za ty peníze se dají sehnat originální, netuctové a hodně hezky zpracované hodinky.Brzy začnu snad konečně redukovat OS sbírku, nějak se mi to tady už zase rozrostlo, tak budeš mit asi příležitost ;-)
Snekofon Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 O redukci obecně už jsem od tebe slyšel dávno, čekal co padne do inzerce a pořád nic
_lip_ Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 V 30. 12. 2021 v 17:45, Snekofon napsal: O redukci obecně už jsem od tebe slyšel dávno, čekal co padne do inzerce a pořád nic Jj, jsem v tomhle trochu lenoch, nechce se mi to pořádně fotit a hledat ve sklepě krabice. Ale asi si dám předsevzetí do nového roku :-) Už je toho moc, co se vůbec nedostane na ruku a je to škoda.
Lacifer Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 V 30. 12. 2021 v 17:39, _lip_ napsal: Taky jsem začal s Orienty, ale po prvních OS už to zpátky nešlo (s výjimkou bambin) Můžu jenom doporučit, za ty peníze se dají sehnat originální, netuctové a hodně hezky zpracované hodinky. Brzy začnu snad konečně redukovat OS sbírku, nějak se mi to tady už zase rozrostlo, tak budeš mit asi příležitost Rozšířit Mám v merku tyto , takový trochu lepší bambína ze stíračem pro začátek
Gombo Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2021 Neviem tie cierne dobre odfotit mobilom pod umelym svetlom. Este aj ta lampicka sa odraza na sklicku.
TomasK Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2022 Ja jsem dnes vytáhl tyhle. Moc jsem je nenosil - s kozenym remenem jsou až moc elegantní ale na nato strapu jsou z nich příjemný volnocasovky
Pavel87 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2022 V 1. 1. 2022 v 9:14, Gombo napsal: Rozšířit Tohle je paráda, co je to prosím za referenci?
_lip_ Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2022 Konečně se to tady zase rozjelo :-)@Gombo : Ty jsou hodně zajímavé. Ty jsou tady z fóra nebo jsi je sehnal někde jinde?Jinak já dneska černé Contemporary Slim. Co musím na nich ocenit je to, že konečně mají zdobený strojek tak, že se na to dá koukat.
Gombo Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2022 @_lip_ su z viedenskeho flohmarktu, ako cca 90% mojho imania.
chief Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2022 V 1. 1. 2022 v 15:27, Kalisport napsal: Já jsem přezul na Bonda Rozšířit Pěkně Objednal jsem ho taky, nejspíš na Flighty, ale ono se to hodí snad všude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se