Harwey Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 takze ich Lipovi zachvilu mozes predat naspat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 @shewcza Tak dík za lichotku Černé zpátky nechci Už jsem se s nimi rozloučil poté, co jsem si ujasnil, že z celé řady by se dostaly na ruku asi nejméně. Ne, že by snad byly nejhorší, všechny jsou super, ale nějak už mi úplně nesedí takový decentní styl. Jsou z nich asi nejkonzervativnější. Ale zase na druhou stranu asi nejuniverzálnější pro všechny příležitosti. A co se stavu týče, tak z nich byly nejlepší, fakt jako nové. Po těch desítkách různých hodinek jsem zjistil, že se mi vlastně skoro na každých něco líbí a pak mi to na jiných zase chybí. Asi se holt nikdy neusadím na jednom kusu. Akorát se jich musím opravdu začít zbavovat, už to nemám kam dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 @_lip_ myšleno samozřejmě jen v dobrém. Chtěl bych vidět tu místnost, kde máš schovaný všechny ty krabičky od hodinek, myslím že to musí být místnost jako náš dům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 21 minutami, shewcza napsal: @_lip_ myšleno samozřejmě jen v dobrém. Chtěl bych vidět tu místnost, kde máš schovaný všechny ty krabičky od hodinek, myslím že to musí být místnost jako náš dům. To se ti asi bude líbit - zabírá to skoro celý jeden regál v bývalém protiatomovém bunkru Fotku sem nebudu dávat, protože je tam děsný bordel, který jsem slíbil uklidit přes prázdniny a bohužel k tomu nedošlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 No jsou takřka perfektní, bylo my jasný, že když budu váhat dlouho, nebudou. A stalo se, moc dlouho jsem v sobě řešil ten stěrač a nejsou. Aspoň že je má někdo z aktivních diskutérů a mužem se těšit na fotky. Už na té první to sklo není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Havrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: No jsou takřka perfektní, bylo my jasný, že když budu váhat dlouho, nebudou. A stalo se, moc dlouho jsem v sobě řešil ten stěrač a nejsou. Aspoň že je má někdo z aktivních diskutérů a mužem se těšit na fotky. Už na té první to sklo není No nevím, jestli jsem aktivní. Moc hodinkám nerozumím, pouze se jim obdivuju. Dneska mě napadlo, jestli bych si je neměl šetřit, ale nee. Budou mi dělat radost, od toho přece existují. Jsem zvědavý, jak je ten antireflex odolný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Taky bych je asi nějakej čas nesundal z ruky, ale průchod dveřma pěkně s rukou za zády.... člověk se naučí hodinky neničit. Do chvíle než mu něco vypadne z ruky. To je pak reflex a škrábanec či zásek je na světě. Vlastní zkušenost a Citizen Tsuyosa, jak já byl tejden nasranej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Tak jsem je ukázal tatovi, který hodinky nosil naposledy v 80. letech (Prim sport 2) a čuměl na to s vytřeštěnýma očima. Prý snad zase začne nosit hodinky. Takže mě napadá, co se dá u nás koupit nového se SAR coatingem skla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) V 29. 10. 2023 v 9:16, Pavel87 napsal: Takže mě napadá, co se dá u nás koupit nového se SAR coatingem skla? Obávám se, že tyhle nic nepřekoná. Upraveno 31. října 2023 uživatelem Jiří Sedlák No prostě ať dělám co dělám nemůžu psát za citaci, jenom do ní. 🙁 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Takhle dobrý SAR má asi jenom Orient, a ať hledám jak hledám v Čechách nic. Jenom ocelová varianta a ta nemá tak dobrý AR. Oboustranný AR mají Švýcaři či Němci kolem 50k běžně, ale je tak dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Dobrý oboustranný AR umí více i japonských značek, třeba i Citizen, Seiko a Casio. Otázkou je, co se dá sehnat za rozumné peníze. Z OS řady třeba novější GMT, worldtimery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Kamasu redOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 3 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Dneska jeden kousek ze sedmdesátek. Jiné Orienty stejně nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kowalski Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 moje první automaty...moje první Orienty...a po třiceti letech moje první ''normální hodinky'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 No ba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajsy Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) Včera výlet do Katowic, nakouknutí do jednoho malého hodinářství s příjemnou obsluhou a takhle to dopadlo: Už jsem o nich přemýšlel dřív, barvy a odlesky na cifru to definitivně rozhodly. Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem Bajsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se