Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

@shewcza Tak dík za lichotku 😆

Černé zpátky nechci 😀 Už jsem se s nimi rozloučil poté, co jsem si ujasnil, že z celé řady by se dostaly na ruku asi nejméně. Ne, že by snad byly nejhorší, všechny jsou super, ale nějak už mi úplně nesedí takový decentní styl. Jsou z nich asi nejkonzervativnější. Ale zase na druhou stranu asi nejuniverzálnější pro všechny příležitosti. A co se stavu týče, tak z nich byly nejlepší, fakt jako nové.

Po těch desítkách různých hodinek jsem zjistil, že se mi vlastně skoro na každých něco líbí a pak mi to na jiných zase chybí. Asi se holt nikdy neusadím na jednom kusu. Akorát se jich musím opravdu začít zbavovat, už to nemám kam dávat 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, shewcza napsal:

@_lip_ myšleno samozřejmě jen v dobrém. Chtěl bych vidět tu místnost, kde máš schovaný všechny ty krabičky od hodinek, myslím že to musí být místnost jako náš dům.🤣

To se ti asi bude líbit - zabírá to skoro celý jeden regál v bývalém protiatomovém bunkru 😀

Fotku sem nebudu dávat, protože je tam děsný bordel, který jsem slíbil uklidit přes prázdniny a bohužel k tomu nedošlo...

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

No jsou takřka perfektní, bylo my jasný, že když budu váhat dlouho, nebudou. A stalo se, moc dlouho jsem v sobě řešil ten stěrač a nejsou. Aspoň že je má někdo z aktivních diskutérů a mužem se těšit na fotky. Už na té první to sklo není😀

No nevím, jestli jsem aktivní. Moc hodinkám nerozumím, pouze se jim obdivuju. Dneska mě napadlo, jestli bych si je neměl šetřit, ale nee. Budou mi dělat radost, od toho přece existují. Jsem zvědavý, jak je ten antireflex odolný?

Odkaz ke komentáři

Taky bych je asi nějakej čas nesundal z ruky, ale průchod dveřma pěkně s rukou za zády.... člověk se naučí hodinky neničit. Do chvíle než mu něco vypadne z ruky. To je pak reflex a škrábanec či zásek je na světě. Vlastní zkušenost a Citizen Tsuyosa, jak já byl tejden nasranej...

Odkaz ke komentáři

V 29. 10. 2023 v 9:16, Pavel87 napsal:

Takže mě napadá, co se dá u nás koupit nového se SAR coatingem skla? 

Obávám se, že tyhle nic nepřekoná.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
No prostě ať dělám co dělám nemůžu psát za citaci, jenom do ní. 🙁
Odkaz ke komentáři

Dobrý oboustranný AR umí více i japonských značek, třeba i Citizen, Seiko a Casio. Otázkou je, co se dá sehnat za rozumné peníze. Z OS řady třeba novější GMT, worldtimery.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Včera výlet do Katowic,  nakouknutí do jednoho malého hodinářství s příjemnou obsluhou a takhle to dopadlo:

20231118_165417.thumb.jpg.706280b0a6fd473d549be82b6d16ae49.jpg

Už jsem o nich přemýšlel dřív, barvy a odlesky na cifru to definitivně rozhodly.

Upraveno uživatelem Bajsy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...