Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Díky. Perlon byl zprvu trošku zklamání, protože je to větší umělotina, než jsem čekal. Nakonec ho mám ale rád, protože je to pohodlné a hlavně dobře vypadá. Takže na ruku se dostanou pokaždé, když ráno zvládnu nakombinovat oblečení, které "unese" ty modré pásky :-) Jinak to je hnědá kůže, tah nebo jiné hodinky - poslední dobou hlavně černá Maka.

Ok, super. Ja prave z tech perlonu taky nejsem uplne nadseny, protoze me trosku rezou do ruky a nejsou tak pohodlne jak jsem cekal. No ale navnadil jsi me, zkusim ho asi zase zitra ;-)

To vypouklé sklíčko je fakt super! Je to safírový?

Sklicko je super, ale je to mineral, safir nee. To by ta cena hodinek byla asi jeste trosku jinde. Jinak jsou ale Bambina super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosim o radu zkusenejsi chronomagory. Nevim, jestli to hodit sem, nebo spis do vlakna HUMOR

Sent from my iPhone using Tapatalk

No fuj. Chudáci Bambina. To je kombinace jak ploutve ke smokingu. 

Orient Bambino Blue

Pěkné a krásná fotka. Jsem si vždycky myslel podle fotek, že to sklíčko je plast, ale on to je, podle toho co píšou, opravdu minerál? To je pak naprostá bomba.  

Odkaz ke komentáři

Zdravím ve spolek, Orient Bambino třetí generace jsem si vybral především podobností s hodinkami zn. Prim ze 60 let  svou jednoduchostí, čistotou ciferníku a vypouklým sklem. Délka ruček mi nevadí, spíš bych uvítal tvar z předchozí řady a místo označení "water resist" označení třeba "Bambino". Celkový dojem je ovšem velice přesvědčivý. V kombinaci s tmavomodrým metalizovaným ciferníkem (šedá varianta je také velice povedená) se jedná opravdu o hezký a funkční doplněk v klasickém stylu.

Upraveno uživatelem zojo3
Odkaz ke komentáři

Vzhledem ke svému začátečnictví mám velkou radost - dneska jsem poprvé vyměnil tah za černý NATO strap. K černým Mako padne jak ulitý. Už nějakou dobu jsem měl na podobnou kombinaci zálusk. Málo platné, fotky těch co to umí nafotit jsou hodně lákavé...Jen by mě zajímalo, kdy jak dlouho bude trvat, než začnu dumat nad tím, jestli by se nehodila i jiná barva, nebo kombinace... ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...